moxA.J
کاربر سایت
این اسلایم هم اصلا پیش نمیره حوصلمون سر رفت میدونید مانگاش رو باید از کجا ادامه بدم ؟
از چپتر 76-77 میتونی مانگا رو شروع کنی....این اسلایم هم اصلا پیش نمیره حوصلمون سر رفت میدونید مانگاش رو باید از کجا ادامه بدم ؟
عاقا فصل خیلی سوت و کور و کویره
رسما هیچی نیست ببینیم
من تازه میخوام امروز سری استارت بزنم، پس تا اطلاع ثانوی تو تاپیک نمیامفیلم آخر اوانگلیون را دیدم.... فعلا مایند فاکم تا اطلاع بعدی
لعنتی بعد از این همه سال، و بعد از اینکه این همه اطلاعات از دنیا و داستان انیمه میدونیم، بازم ادمو مایند فاک میکنهفیلم آخر اوانگلیون را دیدم.... فعلا مایند فاکم تا اطلاع بعدی
به ندرت پیش میاد اینجا بحثی در مورد اونگلیون صورت بگیره. طرفداران معمولا ذهنشون به قدری نابود میشه که با هم تلهپاتی میکنن و چیزی تایپ نمیشهمن تازه میخوام امروز سری استارت بزنم، پس تا اطلاع ثانوی تو تاپیک نمیام
هرچی میخواید بحث کنین، بعدا بهتون میپیوندم
جالبیش این بود که بالاخره یک سری از فن تئوری های معروف مجموعه به واقعیت پیوستلعنتی بعد از این همه سال، و بعد از اینکه این همه اطلاعات از دنیا و داستان انیمه میدونیم، بازم ادمو مایند فاک میکنه
منم دیشب فیلم رو دیدم و باید دوباره ببینم اون حس و حال برای اولین بار eva دیدن رو داشت...
بدبختی اینجاست که وقتی بهش عادت کنی دیگه نمیتونی نسخه سیاه و سفید رو بخونیدیشب گفتم برم مانگای Jojo دانلود کنم وقتی انیمه رو دیدم استارت بزنم، گفتم فرمت CBR بگیرم.
لینکش تو گوگل درایو بود و فولدر بندی، جزیئات نشون نمیداد، طبق معمول اضافه کردم به دانلودهای شبانه و رفتم خوابیدم.
صبح پاشدم دیدم 43 گیگ بود حجمش
کل فولدر انیمه با کیفیت 1080 حجمش 50گیگ بود
==============
البته اینم بگم همش رنگی بود
دارم خودم راضی میکنم پاکش نکنم
دقیقا.بدبختی اینجاست که وقتی بهش عادت کنی دیگه نمیتونی نسخه سیاه و سفید رو بخونی