moxA.J
کاربر سایت
این اسلایم هم اصلا پیش نمیره حوصلمون سر رفت میدونید مانگاش رو باید از کجا ادامه بدم ؟
از چپتر 76-77 میتونی مانگا رو شروع کنی....این اسلایم هم اصلا پیش نمیره حوصلمون سر رفت میدونید مانگاش رو باید از کجا ادامه بدم ؟
عاقا فصل خیلی سوت و کور و کویره
رسما هیچی نیست ببینیم![]()
من تازه میخوام امروز سری استارت بزنم، پس تا اطلاع ثانوی تو تاپیک نمیامفیلم آخر اوانگلیون را دیدم.... فعلا مایند فاکم تا اطلاع بعدی![]()
لعنتی بعد از این همه سال، و بعد از اینکه این همه اطلاعات از دنیا و داستان انیمه میدونیم، بازم ادمو مایند فاک میکنهفیلم آخر اوانگلیون را دیدم.... فعلا مایند فاکم تا اطلاع بعدی![]()
به ندرت پیش میاد اینجا بحثی در مورد اونگلیون صورت بگیره. طرفداران معمولا ذهنشون به قدری نابود میشه که با هم تلهپاتی میکنن و چیزی تایپ نمیشهمن تازه میخوام امروز سری استارت بزنم، پس تا اطلاع ثانوی تو تاپیک نمیام
هرچی میخواید بحث کنین، بعدا بهتون میپیوندم![]()
جالبیش این بود که بالاخره یک سری از فن تئوری های معروف مجموعه به واقعیت پیوستلعنتی بعد از این همه سال، و بعد از اینکه این همه اطلاعات از دنیا و داستان انیمه میدونیم، بازم ادمو مایند فاک میکنه
منم دیشب فیلم رو دیدم و باید دوباره ببینماون حس و حال برای اولین بار eva دیدن رو داشت...
بدبختی اینجاست که وقتی بهش عادت کنی دیگه نمیتونی نسخه سیاه و سفید رو بخونیدیشب گفتم برم مانگای Jojo دانلود کنم وقتی انیمه رو دیدم استارت بزنم، گفتم فرمت CBR بگیرم.
لینکش تو گوگل درایو بود و فولدر بندی، جزیئات نشون نمیداد، طبق معمول اضافه کردم به دانلودهای شبانه و رفتم خوابیدم.
صبح پاشدم دیدم 43 گیگ بود حجمش
کل فولدر انیمه با کیفیت 1080 حجمش 50گیگ بود
==============
البته اینم بگم همش رنگی بود
دارم خودم راضی میکنم پاکش نکنم![]()
دقیقا.بدبختی اینجاست که وقتی بهش عادت کنی دیگه نمیتونی نسخه سیاه و سفید رو بخونی![]()