NHM
کاربر سایت
من قسمت 21 فصل اولشم الانقسمت جدید فصل دوم Slime هم اومده! (خفن ترین کار فصل)
توی این فصلی که ایسکای ها خفه امون کردن یک ایسکای خفن نجات امون میده.
خیلی حس Overlord میده
کاراکتر OP میپسندیم
من قسمت 21 فصل اولشم الانقسمت جدید فصل دوم Slime هم اومده! (خفن ترین کار فصل)
توی این فصلی که ایسکای ها خفه امون کردن یک ایسکای خفن نجات امون میده.
فصل دوم شروع آرومی داره، با اینحال وقتی گاز اش رو میگیره هایپ رو میبره یک کهکشان دیگه!من قسمت 21 فصل اولشم الان
خیلی حس Overlord میده
کاراکتر OP میپسندیم
جریان این پارت دوم اش چیه؟اهم...
بعد از پخش تریلر chainsaw man رفتم سراغ مانگاش و امروز مانگاش تموم شد...
خیلی ناامید کننده بود شروعش و حدود 20-30 چپتر اول خوب بودن، بخاطر اون شوکی که به ادم وارد میشه و در کل دنیای نسبتا جالبی که مانگا داره، حتی شخصیت های فرعی و ... به اندازه کافی جذاب هستن ولی به هیچکدومشون درست پرداخت نمیشه. سرنوشت شخصیت ها، موارد مختلف داستانی که اتفاق میفتن و ... هم همگی انگار فقط سرهم شدن که یه چیز تحویل خواننده داده بشه.
در کل یه مثال دیگه هست برای نویسنده ها و مانگاهایی که توانایی ادامه دادن یه داستان بدون افت شدید رو ندارن. به قولی کانسپت و ایده اولیه جالب هستن ولی از یه جایی به بعد همچی با سر میره توی زمین
والا منم دلیل این همه تعریف و جو زدگی سرش رو نمیفهمم ( + امتیاز بالا توی mal و ... )جریان این پارت دوم اش چیه؟
دومین کسی هستی که همچین نظری در مورد مانگا ازش میشنوم، پس دلیل این هایپ عظیم و طوفانی پشتش فقط 30 چپتر اوله؟
این ایراداتی که گفتی در حد وسیعی در Fire Punch وجود داشتند، مخصوصا وقتی Shock Value داستان میره، داستان با تمام وجود در هرچی در و دیواره میره!
با اون پایان هم که...
باز هرچی بشه تصور میکنم از اثر قبلی اش بهتر باشه، حداقل کانسپت جالب تری داره.
پ.ن:کاشکی استدیو سازنده انیمه Jigokuraku درست و حسابی باشه، یکی از بهترین مانگا های جدیدی هست که خونده بودم.
وقت بیل زدنه انگار
سلام.داداش چندتا انیمه خوب که بهار و تابستون اومدن معرفی کن چون سلیقت خوبه
قیافه رو