Moriarty the Patriot رو کسی دیده؟؟ارزش دیدن داره؟ شرلوک هولمز خیلی دوست دارم ولی طراحی های روی اعصابی گذاشتن نمیشه جدیشون گرفت
هالییود بخواد فیری تیل اقتباس کنه ،، که فمینیست ها از چهار گوشه این سیاره ریج میزنن ، یه چیزی میگفتی شدنی باشهاشکال کار اینه که تمام نکات قوت مانگای ساخت اون پایین، در هالیوود امروز یک جور فحش ناموسی تلقی میشه
در واقع با حذف اون چیزی که هالیوود نمیتونه حذف کنه، چیزی باقی میمونه که شبیه اقتباسی از فری تیل به نظر میاد.
سیزن یکش رو دیدم و در کل خوب بود. سیزن ۲ رو شروع نکردم. ارزش دیدن داره.Moriarty the Patriot رو کسی دیده؟؟ارزش دیدن داره؟ شرلوک هولمز خیلی دوست دارم ولی طراحی های روی اعصابی گذاشتن نمیشه جدیشون گرفت
Kimi to Boku
اگر میخوای کلا روح و روان پاک بشه، Usagi Drop
بهش میگم ملت فکر میکنن انیمه یارویی هست قبول نمیکنه.این Kimi to Boku رو هم باید بزاریم جزء اسم های ممنوعه تاپیک
هالییود بخواد فیری تیل اقتباس کنه ،، که فمینیست ها از چهار گوشه این سیاره ریج میزنن ، یه چیزی میگفتی شدنی باشه
بخاطر تهمت یارویی بودن به تمام کاربران تاپیک نباید بن بشی؟ خلیل الان بلیط کوهستان توبه رو پیشاپیش گرفتهاز Kimi to Boku پاک تر نهایته نهایت بشه به همین Usagi Drop اشاره کرد! (تازه حس میکنم کیمی تو بوکو بازم پاک تره )
نه ذره ای یائوییه، نه ذره ای ریورس هارم
اونایی هم که حس یائویی بهشون دست میده یا تو کل دوران پدرسه شون هیچ دوستی نداشتن، یا هم یائویی بودن خودشون از این دو حالت خارج نیست
والا من که ندیدمش ولی تشابه اسمیش با اون انیمه معروف که به تمام دوستان تازه وارد این جا پیشنهاد می شه و خیلی هم پر مغزه باعث می شه یخورده با دید منفی به قضیه نگاه کنم و برا احتیاط هم که شده سمتش نرماز Kimi to Boku پاک تر نهایته نهایت بشه به همین Usagi Drop اشاره کرد! (تازه حس میکنم کیمی تو بوکو بازم پاک تره )
نه ذره ای یائوییه، نه ذره ای ریورس هارم
اونایی هم که حس یائویی بهشون دست میده یا تو کل دوران مدرسه شون هیچ دوستی نداشتن، یا هم یائویی بودن خودشون از این دو حالت خارج نیست
پس Boku no Hero Academia نمیبینی دیگه؟ تازه این دو کلمه و اون هم با همون ترتیب، مشابه اون انیمه ی معروف هستوالا من که ندیدمش ولی تشابه اسمیش با اون انیمه معروف که به تمام دوستان تازه وارد این جا پیشنهاد می شه و خیلی هم پر مغزه باعث می شه یخورده با دید منفی به قضیه نگاه کنم و برا احتیاط هم که شده سمتش نرم
عالیی؛ پیشنهاد میشه به شدت.Moriarty the Patriot رو کسی دیده؟؟ارزش دیدن داره؟ شرلوک هولمز خیلی دوست دارم ولی طراحی های روی اعصابی گذاشتن نمیشه جدیشون گرفت