SepehrR
کاربر سایت
سیزن یکش رو دیدم و در کل خوب بود. سیزن ۲ رو شروع نکردم. ارزش دیدن داره.Moriarty the Patriot رو کسی دیده؟؟ارزش دیدن داره؟ شرلوک هولمز خیلی دوست دارم ولی طراحی های روی اعصابی گذاشتن نمیشه جدیشون گرفت![]()
سیزن یکش رو دیدم و در کل خوب بود. سیزن ۲ رو شروع نکردم. ارزش دیدن داره.Moriarty the Patriot رو کسی دیده؟؟ارزش دیدن داره؟ شرلوک هولمز خیلی دوست دارم ولی طراحی های روی اعصابی گذاشتن نمیشه جدیشون گرفت![]()
Kimi to Boku
اگر میخوای کلا روح و روان پاک بشه، Usagi Drop![]()
بهش میگم ملت فکر میکنن انیمه یارویی هست قبول نمیکنه.این Kimi to Boku رو هم باید بزاریم جزء اسم های ممنوعه تاپیک![]()
هالییود بخواد فیری تیل اقتباس کنه ،، که فمینیست ها از چهار گوشه این سیاره ریج میزنن ، یه چیزی میگفتی شدنی باشه

از این دو حالت خارج نیست
بخاطر تهمت یارویی بودن به تمام کاربران تاپیک نباید بن بشی؟از Kimi to Boku پاک تر نهایته نهایت بشه به همین Usagi Drop اشاره کرد! (تازه حس میکنم کیمی تو بوکو بازم پاک تره)
نه ذره ای یائوییه، نه ذره ای ریورس هارم
اونایی هم که حس یائویی بهشون دست میده یا تو کل دوران پدرسه شون هیچ دوستی نداشتن، یا هم یائویی بودن خودشوناز این دو حالت خارج نیست
![]()
خلیل الان بلیط کوهستان توبه رو پیشاپیش گرفتهوالا من که ندیدمش ولی تشابه اسمیش با اون انیمه معروف که به تمام دوستان تازه وارد این جا پیشنهاد می شه و خیلی هم پر مغزه باعث می شه یخورده با دید منفی به قضیه نگاه کنم و برا احتیاط هم که شده سمتش نرماز Kimi to Boku پاک تر نهایته نهایت بشه به همین Usagi Drop اشاره کرد! (تازه حس میکنم کیمی تو بوکو بازم پاک تره)
نه ذره ای یائوییه، نه ذره ای ریورس هارم
اونایی هم که حس یائویی بهشون دست میده یا تو کل دوران مدرسه شون هیچ دوستی نداشتن، یا هم یائویی بودن خودشوناز این دو حالت خارج نیست
![]()

پس Boku no Hero Academia نمیبینی دیگه؟والا من که ندیدمش ولی تشابه اسمیش با اون انیمه معروف که به تمام دوستان تازه وارد این جا پیشنهاد می شه و خیلی هم پر مغزه باعث می شه یخورده با دید منفی به قضیه نگاه کنم و برا احتیاط هم که شده سمتش نرم![]()
تازه این دو کلمه و اون هم با همون ترتیب، مشابه اون انیمه ی معروف هست

عالیی؛ پیشنهاد میشه به شدت.Moriarty the Patriot رو کسی دیده؟؟ارزش دیدن داره؟ شرلوک هولمز خیلی دوست دارم ولی طراحی های روی اعصابی گذاشتن نمیشه جدیشون گرفت![]()
اینا چرت میگفتن یک ساعت همش قراره جدید باشه.

عزیزان دلی که Solo Leveling رو میخونید. بدانید و آگاه باشید که منهوا حذفیات جزئی داره اما بین این قسمت و قسمت قبلی، تا جایی که یادمه یه اتفاقی میافتاد
که تاثیری در روایت نداشت اما از نظر داستانگویی مهم بود و توی منهوا حذف شده. در واقع سانسور شده.
گفتم که بدونید
البته قابل حدسه که چی بوده اما به هر حال![]()