Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقایون انیمه slice of life شادی آور چی توصیه میکنین؟ (ترجیحا زیر ۵۰ قسمت) من هنوز بعد سه هفته از تموم شدن فولمتال حالم گرفته، میخوام یکم از کفش بیام بیرون.
Barakamon یا Hinamatsuri خیلی کار های حال خوب کنی هستن.:دی
---
مگالو باکس تمام شده ببینیم؟
دیگه چی از این فصل تمام کنیم؟
To Your Eternity و Tokyo Revengers هم میبینم.

آقایون انیمه slice of life شادی آور چی توصیه میکنین؟ (ترجیحا زیر ۵۰ قسمت) من هنوز بعد سه هفته از تموم شدن فولمتال حالم گرفته، میخوام یکم از کفش بیام بیرون.
asobi asobase
البته کمدی هست ولی خوب می کنه حال آدم رو :D

مگالو باکس تمام شده ببینیم؟
دیگه چی از این فصل تمام کنیم؟
To Your Eternity و Tokyo Revengers هم میبینم.
فردا تموم میشه...

من خودم انیمه خاصی رو دیگه ندیدم این فصل ولی اون hige wo soru رو دراپ کن خیلی مسخره و meh میشه :-"
+
به به....پس فردا شروع اش میکنم.:D

ای بابا، گفتم سه قسمت آخرش رو ببینم، حداقل بگو آخرش فحش به مخاطب نیست؟:
والا دوشنبه تموم میشه ولی فکر نکنم اونطوری :-" فحش به مخاطب باشه.
فقط در کل جالب بودن داستان به همون 2-3 قسمت اول بود چون یکم تازگی داشت، بعد از اون کلا داستان وشخصیت ها و ... همه توی دیوارن :-"

آخرین ویرایش:
فردا تموم میشه...

من خودم انیمه خاصی رو دیگه ندیدم این فصل ولی اون hige wo soru رو دراپ کن خیلی مسخره و meh میشه :-"
به به....پس فردا شروع اش میکنم.:دی

ای بابا، گفتم سه قسمت آخرش رو ببینم، حداقل بگو آخرش فحش به مخاطب نیست؟:|

اهم
Himouto! Umaru-chan :-"
واسه من بعد از تموم شدن هانتر جواب بود :D

بالاخره قسمت آخر ویوی رو دیدم
تموم شدم :( پایان‌اش خیلی خوب بود. از قسمت قبل شدید دلم می‌خواست ببینم آواز رو آهنگ ویوی چطور از کار درمیاد. اون چند ثانیه آخر هم آفرین داشت؛ هم به باور تناسخ اشاره می‌کرد، هم تلخ و شیرین کرد پایان‌بندی رو و... به قول دوست‌مون کلی تفسیر می‌شه براش نوشت. خود کار هم که خوش‌ساخت و سطح بالا بود که البته داستان‌اش مثل اغلب کارهایی که زمان‌محور و ایناس حفره مفره کم نداشت که خب زیادم نمی‌شه بهش خرده گرفت. خلاصه تجربه‌ی قشنگی بود و آهنگ‌اش و کاراکتراش تا مدت‌ها یاد من یکی می‌مونه

سم جدید در دست ساخت:D
Sony's Columbia Pictures orders a film script of the Made in Abyss manga, with the Death Note producers Vertigo Entertainment and Masi Oka! Columbia Pictures Orders Film Script of Made in Abyss Manga
اشکال کار اینه که تمام نکات قوت مانگای ساخت اون پایین، در هالیوود امروز یک جور فحش ناموسی تلقی میشه:دی
در واقع با حذف اون چیزی که هالیوود نمی‌تونه حذف کنه، چیزی باقی می‌مونه که شبیه اقتباسی از فری تیل به نظر میاد.

Kimi to Boku :دی
اگر میخوای کلا روح و روان پاک بشه، Usagi Drop :x

شاید کرکتر دیزاین Tokyo Revengers و بعضی قسمت ها مالی نباشه ولی بشدت کارگردانی این قسمت اش عالی بود. خیلی برای آرک بعدی اش هایپ شدم.
گفته بودن ۲۴ قسمته توی تابستونم ادامه داره دیگه؟ :-" تازه امیرو فرستادیم چندقسمت بزور ببینه :D

گفته بودن ۲۴ قسمته توی تابستونم ادامه داره دیگه؟ :-" تازه امیرو فرستادیم چندقسمت بزور ببینه :D
اره... فقط حیف این سانسور کردنش منو یا صدا و سیمای وطنی میندازه و بشدت ضدحاله!:| راست کار خودشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or