noctis-sm3
کاربر سایت
بهبه بالاخره سیزن دوم هیتلر چان هم تایید شد
من واقعا راضی شدم اما قبول دارم یکمی فاز پایان متفاوت بود.قسمت آخر vivy اومد و نمی دونم چرا یخورده اونطور که دوست داشتم پایان کار راضیم نکرد.شایدم من یخورده الکی دارم ایراد می گیرم ولی حس می کنم اون نفس گیر بودن قسمتای قبلو نداشت.
اینا هم نمی دونم چرا پایان کار رو، رو پوستر های انیمه که همون اول اومده بودن اسپویل کرده بودن و آخرم همون شد دقیقا.
در کل 9/10 می دم و انیمه خیلی خوبی بود.
کلا سورپرایز بزرگ فصل بود برای من و خیلی خیلی منتظرم ببینم چطوری تمومش میکنن، پایانش میتونه خیلی بهتر و موندگار ترش کنهیادم نیست در مورد فصل دوم Megalo Box پست دادم یا نه!
ولی میتونم بگم جزو بهترین کارهاییه که دو سه قرن اخیر دیدم (کلا ده تا کار دیدم؟ ) یا حتی در مجموع هم جزو بهترین هاست...
انیمه پر از آدم های خسته ست... پر از آدم هاییه که یه جایی به ته خط رسیدن تو زندگیشون!
اگر حس دپرسی داشته باشید، قشنگ تک تک جملاتی که تو انیمه رد و بدل میشه مخاطبش خواهید بود
یعنی انیمه رو میشه گفت یه چیزی قشنگ 180 درجه برعکس کایجی هست، اونجا سالم و سرحال و شاد هم باشید، یه دپرس تحویل میده
ولی اینجا برعکس کاملا
چندین و چند پله این فصل دوم، از فصل اول بهتره!(اصلا انگار یه انیمه دیگه ست...ولی خوب فصل اول رو باید دید )
به مرغ مگس خوار هم بسیار علاقه مند شدم
در کل عالی...عالی...
من بیشتر مشکلم این بود که خیلی ساده تموم کردن کار رو. تا قسمت یکی مونده به آخر هر قسمت سورپرایز های خودشو داشت ولی قسمت آخر خیلی خطی و قابل پیشبینی کار رو جمع کردن رفت پی کارش. اون اسپویل کردن پایان هم که واقعا کار مسخره ای بود کردن. شاید دلیل اینکه من شخصا لذت کافی رو نبردم همون بودمن واقعا راضی شدم اما قبول دارم یکمی فاز پایان متفاوت بود.
پوستر به کنار شعار تبلیغاتی اشون قشنگ کل داستان رو اسپویل کرد. در کل میدونستم جمع وجور کردن همچین داستانی با همچین زمانی که داشتن سخته، حس میکنم موفق شدن!خیلی منتظر بودم که براساس اوپنینگ یک نبرد پایان مثل اپیزود 9 با کیکیتانی ویوی داشته باشه. هرچند فیک بود بجز اون بنظرم استوری لاین و قلب خوانندگی رو خیلی قشنگ بستند.
ولی خب اینا توی قسمت آخر تمرکز اشون رو موزیک و خود کرکتر VIVY گذاشتن تا اکشن(هرچند بقیه شدن تمرکز اکشن) بنظرم!
قسمت مرگ VIvy هم خیلی قشنگ بود، با اون صحنه آخری هم سوپرایز شدم و ثانیه پایانی خطرناک آهنگ Vivy خوند
البته دقت کنی اون بخش اختتامیه خیلی مبهم بود، چون Ratio تصویر هربار که عوض میکردن که توی زمان حال قرار نداشت، لباس های ملت هم شبیه لباس هاشون توی آینده هم نبود. کلا کلی تئوری میشه ازش بخش پایانی اش در آورد.
کرکتر دولپمنت ماتسوموتو هم در آخر خیلی خوب در اومد...از اون ربات بی احساس اول داستان، به خوبی به اینی که خودش رو برای Vivy فدا میکنه تبدیل شد!