Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
shuumatsu no valkyrie جالب بود البته خود مبارزات رو می تونستن یخورده از heaven's feel یاد بگیرن و رو انیمیشنا بهتر کار کنن ولی در کل قابل قبول بود. مبارزه سوم عالی بود مخصوصا :D :-"
امروز مانگا رو تمام کردم... و انیمه رو یک نگاهی انداختم! خیلی گند زدن.:| چیزی به اسم انیمیشن اینجا وجود نداره‌، بیشتر اسلاید شو اهه!
بعد اینکه تونستن مبارزات خفن رو اینقدر بورینگ کنن جای تقدیر داره.:|

آخرین ویرایش:
Wotakoi: Love is Hard for Otaku Manga Ends With New Anime Episode
دستشون درد نکنه واقعا:|! ما‌ منتظر فصل دوم بودیم اینا میخوان یه اپیزود بدن برا سرهم بندی. مانگا هم ۱۶ جولای به پایان میرسه :-"
باز خدا رو شکر کن اینو سر همش می کنن.
خرواری انیمه داریم که یکی دوفصل ازش منتشر می کنن بعد داستان می مونه رو هوا باید بری مانگا بخونی. (اگر مانگایی در کار باشه البته)
من واقعا با این مساله مشکل اساسی دارم :|

Claymore, BTOOOM!, Deadman Wonderland و ...
روزی که فصل دوم The Devil is a part-timer و فصل سوم Noragami تایید شد اشک در چشمانم جمع شد :Crying1:

باز خدا رو شکر کن اینو سر همش می کنن.
خرواری انیمه داریم که یکی دوفصل ازش منتشر می کنن بعد داستان می مونه رو هوا باید بری مانگا بخونی. (اگر مانگایی در کار باشه البته)
من واقعا با این مساله مشکل اساسی دارم :|

Claymore, BTOOOM!, Deadman Wonderland و ...
روزی که فصل دوم The Devil is a part-timer و فصل سوم Noragami تایید شد اشک در چشمانم جمع شد :Crying1:
نوراگامی تایید شده؟
خو کو؟ :| پیر شدیم که:|

نوراگامی تایید شده؟
خو کو؟ :| پیر شدیم که:|
تایید رسمی نشده اما سال پیش یک شایعاتی اومد که در حال ساخته. ما به فال نیک می گیریم \m/

The Devil is a part-timer! تایید رسمی شده ولی. \m/ این یکی رو احد الناسی فکر نمی کرد ادامش ساخته بشه
مرد شور کرونا رو ببرن که باعث شد تاخیرش بزنن :|

تایید رسمی نشده اما سال پیش یک شایعاتی اومد که در حال ساخته. ما به فال نیک می گیریم \m/

The Devil is a part-timer! تایید رسمی شده ولی. \m/ این یکی رو احد الناسی فکر نمی کرد ادامش ساخته بشه
مرد شور کرونا رو ببرن که باعث شد تاخیرش بزنن :|
ندیدم فصل اولش رو :-" اولین بارم بعد تایید فصل جدید، اسمشو اینجا شنیدم:-"

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
انیمه Violet Evergarden: The Movie رو با کیفیت خیلی خوب دیدم بخاطر یسری مشکلات که نمیگم تا کسی اسپویل نشه بهش 9.5/10 میدم:
View attachment 213382
اگه مثل کیمیتسو میومد میدیدمش ولی واقعا حیفم میاد بدون اون دوبله ژاپنی فوق العاده اش ببینمش .:(

فیلم کیمتسو خوب بود
7/10

البته بیشتر از فیلم و اقتباس و شخصیت ها و... مشکل از خود آرک تو مانگاست که اون قدره خفن نیست.
من بیشتر منتظر فصل بعدم در کل. یکی از بهترین آرک های مانگا برام آرک بعدیه.

تصویر و اینا خوب بودن؟ آخه بچه ها گفتن ورژن با کیفیتی که اومده ژاپنی نیست.
من از انیمه لیست دانلود کردم خیلی هم اوک بود حتی میتونم بگم پرده‌ای هم نبود خیلی بهتر بود

فیلم کیمتسو خوب بود
7/10

البته بیشتر از فیلم و اقتباس و شخصیت ها و... مشکل از خود آرک تو مانگاست که اون قدره خفن نیست.
من بیشتر منتظر فصل بعدم در کل. یکی از بهترین آرک های مانگا برام آرک بعدیه.
نظر من به نظرت نزدیک تر است:دی
خوب بود... ولی انقدر هایپ و ...؟ نه:-"

یک اتفاق ناگواری که افتاد و دیدم رو کلا به اثر منفی کرد:-"
اون صحبت های آخر تانجیرو خیلی خوب بود، مخصوصا اونجا که گفت ما شب ها میایم باهاتون میجنگیم که شما قوی ترید ولی شماها روز که میشه فرار میکنید...

رسما کلهم اجمعین بدمن های سری رو شست انداخت رو بند:)) ابهتی واسشون نموند:|
تازه این بدمنه از اون کاراکترهای امیرپسند و عشق جنگ بود که مثلا باید بی کله باشه:)) وقتی امیرپسندترینش اینجوریه، بقیه که هیچ:-"

(جدا از اینکه کلا به خاطر آرت استایل و تا حدی طراحی بچه سال تره کاراکترها، اون وایب خفن رو من ازشون نمیگیرم:-" ، این بدمنه کپ سوکونای جوجونسه...ولی وایب اون کجا و این کجا :-" )

نظر من به نظرت نزدیک تر است:D
خوب بود... ولی انقدر هایپ و ...؟ نه:-"

یک اتفاق ناگواری که افتاد و دیدم رو کلا به اثر منفی کرد:-"
اون صحبت های آخر تانجیرو خیلی خوب بود، مخصوصا اونجا که گفت ما شب ها میایم باهاتون میجنگیم که شما قوی ترید ولی شماها روز که میشه فرار میکنید...

رسما کلهم اجمعین بدمن های سری رو شست انداخت رو بند:)) ابهتی واسشون نموند:|
تازه این بدمنه از اون کاراکترهای امیرپسند و عشق جنگ بود که مثلا باید بی کله باشه:)) وقتی امیرپسندترینش اینجوریه، بقیه که هیچ:-"

(جدا از اینکه کلا به خاطر آرت استایل و تا حدی طراحی بچه سال تره کاراکترها، اون وایب خفن رو من ازشون نمیگیرم:-" ، این بدمنه کپ سوکونای جوجونسه...ولی وایب اون کجا و این کجا :-" )

آره اون تیکه اش با اختلاف بهترین تیکه کل اون آرک بود. قشنگ اعصاب اش رو خط خطی کرد.

ولی من کلا جریان این آرک رو یه چیزی مثل جریان آرک آزمون چونین ناروتو میدونم و آدم مقایسه که می کنه لامصب یه دنیا اختلافه از ستینگ ماجرا تا آماده کردن فضا برای ورود آنتاگونیست اصلی و قضایای مربوط به ساندایمه و...

این قشنگ انگار ورژن مچاله شده همون آرکه :دی

کاراکتر دیزاین ها هم باهات موافقم. هر چند اینو میشه واسه وان پیس هم گفت. ولی اودا یه تنوع خفنی داره که قشنگ 180 میچرخونه نظرتو رو شخصیت ها.

آره اون تیکه اش با اختلاف بهترین تیکه کل اون آرک بود. قشنگ اعصاب اش رو خط خطی کرد.

ولی من کلا جریان این آرک رو یه چیزی مثل جریان آرک آزمون چونین ناروتو میدونم و آدم مقایسه که می کنه لامصب یه دنیا اختلافه از ستینگ ماجرا تا آماده کردن فضا برای ورود آنتاگونیست اصلی و قضایای مربوط به ساندایمه و...

این قشنگ انگار ورژن مچاله شده همون آرکه :D

کاراکتر دیزاین ها هم باهات موافقم. هر چند اینو میشه واسه وان پیس هم گفت. ولی اودا یه تنوع خفنی داره که قشنگ 180 میچرخونه نظرتو رو شخصیت ها.
در مورو طراحی وان پیس، قبول دارم تا حدی، شتر گاو پلنگ زیاد داریم! :-" (این آرک به معنای واقعی کلمه شتر گاو پلنگ زیاد داریم:)) )
اما دو مورد هست، یکی کلا وان پیس توی رنگ آمیزی و طراحی و خشونت و ... اونقدر خودش رو جدی نمیگیره! برای همین مثلا موریا با اون قیافه چیز عجیبی نیست، یا سنیور پینک با اون 180ی که گفتی کاری میکنه عاشقش بشی و ...
جدای از این اکثریت کاراکترها قیافه بزرگسالی دارن! یعنی شاید کاراکترهای اصلی وان پیس همسن خیلی از کاراکترهای کیمیتسو باشنا...ولی بزرگتر میزنند:-" و برای من قابل درک تره:دی (از نکات مثبت طراحی کوبو(بلیچ) برام این مورده ، ناروتو سری دومم بهتر شد)

اینجا هم به نظرم اگر یکم متفاوت بودن کاراکترها، برام جذاب تر میبود:دی

البته از این بگذریم، طراحی لباس ها، افکت قدرت ها و ... خدایی خیلی خوب و دوست داشتنیه:x
اون ایرادم که گرفتم صرفا سلیقه ایه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or