Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

آرکی که قراره این فصل Vinland Saga اقتباس شه...الله الله... سکانس های آخرش مو به تن آدم سیخ می کنه. یه چیز سنگین و به شدت تاثیرگذاریه. با این که این آرک (مخصوصا برای قماش گردن کلفت سینین خون) آرکیه که میتونه خیلی ها رو زده کنه از سری. ولی هر کی میمونه از اصحاب تورفین ـه >:D<
من مانگا رو انگویینگ هستم :-" ولی یادم نیست انیمه کجا تموم شد...
کدوم ارک ها قراره توی فصل 2 باشن؟

oddtaxi_teaservisual.jpg
دیشب اینجا تعطیل بود نتونستم بگم...:|

Odd Taxi رو تموم کردم، چقدر پایان اش همه چیز رو بخوبی جمع و جور کرد. خود Mystery کار دیگه از یکجایی ببعد هینت سنگینی میده، با اینحال بازم خیلی متفاوت و غیر قابل انتظار تمام میشه. از اونور یک پلات توییست سنگین(حقیقتا Mindblowing) داره‌، که به جرئت میتونم بگم یکی از بهترین پیچش های داستانی هست که این چند وقته دیدم!:دی

دو مسئله مشکل باهاش داشتم؛بعضی ساید استوری ها بنظرم میتونستن نقش بیشتری در پایان داشته باشن و یکم بی ربط بودند، بعضی قسمت ها حقیقتا حوصله سر بر بودند.

بجز این اثر قوی است!

9.5/10

سیزن دوم سریال ویچر که معرفی شد همه میدونن اما ندیدم کسی درباره انیمه The Witcher: Nightmare of the Wolf حرف بزنه :-"

ساخت Powerhouse Animation, استودیو Castlevania هم هست که خیلی خوبه و از همه مهم تر اینه که درباره وزمیر :x.

August 23, 2021

آخرین ویرایش:
سلام، کسی انیمه ای شبیه Hai to Gensou no Grimgar سراغ داره ؟ تقریبا یه کار متوسط رو به بالا بود ولی چیزی که من خوشم اومده بود و بیشتر دنبال همون هستم اون آرت و adventure و صحنه های قشنگ جنگل و برف هست. اکشن کار هم خوب بود ولی یه آرامشی داشت اتفاقا زمستون هم پخش میشد کاملا جور بود با فضا. (داستان خیلی خوبی هم داشت یه جورایی Isekai Realistic بود)
حالا اگر شبیهش هم سراغ ندارید با توضیحاتم یه انیمه تو این سبک ها معرفی میکنید ؟ ممنون

‏امروز تولد کنتارو میورای افسانه‌ایه...
‏آرت و نویسندگی جادویی و بی‌نظیر میورا سال‌ها بعد از مرگش جاودانه می‌مونه و ژانر فانتزی تا ابد مدیون خلاقیتشه(اگه زنده بود امروز 55ساله می‌شد)

IMG_20210711_121600_copy_459x512.jpg

خب از انیمه های این فصل Kanojo mo Kanojo و Peach Boy Riverside خوشبختانه دراپ شد سره همون 5-10 دقیقه اول دیگه نیاز نشد یه چند قسمت ببینم تا بفهمم ارزش دیدن داره یا نه. :-q دراپ کردن اینا پیشنهاد میشه:D
Bokutachi no Remake شدیدا خوشم اومد منو یاده ReLife میندازه کاره خوبی توضیه میشه دیدنش برای همه
Uramichi Oniisan هم بدک نیست برای زمانی که هیچی نداری واسه دیدن :D
یه چنتا کاره ایسکای هم هست Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu -- Seirei Gensouki -- Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki که باید چند قسمت ببینم تا نظر بدم ولی تا الا خوب بودن...
فصل دوم Tensei shitara Slime Datta Ken قسمت اولش دیدم نمی دونم من اینطوری حس کردم یا.... ولی انگار از بودجه انیمه شدیدا زده بودن و گرافیک کار انیمه افت کرده به نسبت قبل/:) کافیه یه نگاه به شیون بندازید تو طول انیمه بعد مقایسه کنید با 2 تا فصل قبلی..... امیدوارم سرنوشت مثل Nanatsu no Taizai نشه

Shiroi Suna no Aquatope - Vanitas no Carte - Tantei wa Mou Shindeiru هم هنوز وقت نکردم ببینم ولی از روی ارت و... خوب به نظر میرسه:-? ولی نباید یه کتاب رو از ظاهرش نظر داد!خلاصه امیدوارم یکی از بچه ها بیاد هایپ کنه منم ببینم اینو:D

چقدر این سیزن boku no hero academia خواب آوره هر چقدر هم صبر می کنه آدم بلکه به جاهای درست حسابی برسه خبری نمی شه :D
دوستان مانگا خون یه خبری بدین که چقدر دیگه باید تحمل کنیم این وضع رو؟
انیمه واقعا گند زده به ریتم داستان و آرک های مانگا :-"
داخل مانگا هم این ارک ها خسته کننده بودن ولی به نظرم قابل تحمل تر بود، از اون بدتر، الان توی انیمه یه آرک مهم رو جا انداختن :| :| :| :| :| که به نظر من از بهترین ارک های مانگا هست و معلوم نیست چجوری میخوان تو انیمه جاش بدن الان.
اسپویل خاصی نیست، فقط یه توضیح کوتاه از ارکی که الان جا افتاده: boku no hero academia
بعد از ارک class a vs b یه ارکی شروع میشه که کلا به لیگ میپردازه و داستان از دید اون ها هست، و بعد از اون ارک دوباره بر میگردیم به دانش اموز ها و چیزی که الان داره پخش میشه (همکاری با endeavor )

خلاصه اینکه، خاک بر سرشون با این اقتباسشون، این فصل گند زدن واقعا...

آخرین ویرایش:
داخل مانگا هم این ارک ها خسته کننده بودن ولی به نظرم قابل تحمل تر بود، از اون بدتر، الان توی انیمه یه آرک مهم رو جا انداختن :| :| :| :| :| که به نظر من از بهترین ارک های مانگا هست و معلوم نیست چجوری میخوان تو انیمه جاش بدن الان.
اسپویل خاصی نیست، فقط یه توضیح کوتاه از ارکی که الان جا افتاده:
بعد از ارک class a vs b یه ارکی شروع میشه که کلا به لیگ میپردازه و داستان از دید اون ها هست، و بعد از اون ارک دوباره بر میگردیم به دانش اموز ها و چیزی که الان داره پخش میشه (همکاری با endeavor )

شعط اون ارک رو اسکیپ کردن؟
چجوری؟
لیترالی بهترین بخش اون بخش از داستانه
و کلا وقایع بعدیش هن خیلی بهش وابسته اند 😐

حوصله ام سر رفته بود گفتم مانگای جوجوتسو کایسن رو یک نگاهی بندازم!
الله الله

این آرک بعد تمام شدن فصل اول انیمه چقدر خوب بود! فاز اش با کل آرک های انیمه فرق داشت.
تا به اینجا بنظرم این بخش بهترین بخش داستان بوده.
هم کرکترا پردازش خیلی خوبی گرفتن و هم مبارزات عالی بودند. نمیگم خیلی چیز نو بدیعی بود ولی خوب کلیشه ها رو بخوبی اجرا کرده بودند.
صد در صد تا خود انیمه وایسید چون ماپا هزار برابر بهترش میکنه!

البته بعید میدونم خودمم بعد این آرک چیزی بخونم، منتظر فصل دوم انیمه میمونم.

شعط اون ارک رو اسکیپ کردن؟
چجوری؟
لیترالی بهترین بخش اون بخش از داستانه
و کلا وقایع بعدیش هن خیلی بهش وابسته اند 😐
کامل نمیتونن اسکیپ کنن و احتمالا میخوان 2 تا ارک رو بکنن تو هم دیگه و این خیلی بده به نظرم، چون اون ارک طولانی تر از ارک بعدیش هست و اونطوری که توی مانگا بود خیلی بهتر بود. الانم که 3 قسمت از شروع ارک جدید توی انیمه میگذره و فقط یه اشاره ی 4-5 ثانیه به اون ارک شد 3 قسمت پیش :|

من کلا همش منتظر بودم که اون ارک رو توی انیمه ببینیم، ولی نمیدونم واقعا چه غلطی میخوان بکنن، این فصل کلا همش اب بندی بوده تا اینجا :-"
در کل مانگا بصورت عادی افت خودشو میکرد اینجا ها حالا انیمه هم اومده و کار رو بدتر کرده.

سلام
اسپویل خاصی نیست، فقط یه توضیح کوتاه از ارکی که الان جا افتاده:

محو کن استفاده میکنی اقلاً یه اسم از اثری که داری دربارش حرف میزنی بیار . الان z fan پست شما رو نقل قول کرده دیگه کلاً معلوم نیست درباره چی صحبت میکنین .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or