XsmokeX
کاربر سایت
peach boy riverside EP02
جالب شد یخورده انیمه و کم کم دارم یخورده پتانسیل می بینم توش
اگه حال دیدنش رو دارید بد نیست ...
جالب شد یخورده انیمه و کم کم دارم یخورده پتانسیل می بینم توش
آخرین ویرایش:
من مانگا رو انگویینگ هستمآرکی که قراره این فصل Vinland Saga اقتباس شه...الله الله... سکانس های آخرش مو به تن آدم سیخ می کنه. یه چیز سنگین و به شدت تاثیرگذاریه. با این که این آرک (مخصوصا برای قماش گردن کلفت سینین خون) آرکیه که میتونه خیلی ها رو زده کنه از سری. ولی هر کی میمونه از اصحاب تورفین ـه![]()
ولی یادم نیست انیمه کجا تموم شد...من مانگا رو انگویینگ هستمولی یادم نیست انیمه کجا تموم شد...
کدوم ارک ها قراره توی فصل 2 باشن؟

.
دراپ کردن اینا پیشنهاد میشه
کافیه یه نگاه به شیون بندازید تو طول انیمه بعد مقایسه کنید با 2 تا فصل قبلی..... امیدوارم سرنوشت مثل Nanatsu no Taizai نشه
ولی نباید یه کتاب رو از ظاهرش نظر داد!خلاصه امیدوارم یکی از بچه ها بیاد هایپ کنه منم ببینم اینوانیمه واقعا گند زده به ریتم داستان و آرک های مانگاچقدر این سیزن boku no hero academia خواب آوره هر چقدر هم صبر می کنه آدم بلکه به جاهای درست حسابی برسه خبری نمی شه
دوستان مانگا خون یه خبری بدین که چقدر دیگه باید تحمل کنیم این وضع رو؟

که به نظر من از بهترین ارک های مانگا هست و معلوم نیست چجوری میخوان تو انیمه جاش بدن الان.انیمه واقعا گند زده به ریتم داستان و آرک های مانگا
داخل مانگا هم این ارک ها خسته کننده بودن ولی به نظرم قابل تحمل تر بود، از اون بدتر، الان توی انیمه یه آرک مهم رو جا انداختن![]()
![]()
![]()
![]()
که به نظر من از بهترین ارک های مانگا هست و معلوم نیست چجوری میخوان تو انیمه جاش بدن الان.
اسپویل خاصی نیست، فقط یه توضیح کوتاه از ارکی که الان جا افتاده:
بعد از ارک class a vs b یه ارکی شروع میشه که کلا به لیگ میپردازه و داستان از دید اون ها هست، و بعد از اون ارک دوباره بر میگردیم به دانش اموز ها و چیزی که الان داره پخش میشه (همکاری با endeavor )
خلاصه اینکه، خاک بر سرشون با این اقتباسشون، این فصل گند زدن واقعا...
کامل نمیتونن اسکیپ کنن و احتمالا میخوان 2 تا ارک رو بکنن تو هم دیگه و این خیلی بده به نظرم، چون اون ارک طولانی تر از ارک بعدیش هست و اونطوری که توی مانگا بود خیلی بهتر بود. الانم که 3 قسمت از شروع ارک جدید توی انیمه میگذره و فقط یه اشاره ی 4-5 ثانیه به اون ارک شد 3 قسمت پیششعط اون ارک رو اسکیپ کردن؟
چجوری؟
لیترالی بهترین بخش اون بخش از داستانه
و کلا وقایع بعدیش هن خیلی بهش وابسته اند![]()

محو کن استفاده میکنی اقلاً یه اسم از اثری که داری دربارش حرف میزنی بیار . الان z fan پست شما رو نقل قول کرده دیگه کلاً معلوم نیست درباره چی صحبت میکنین .انیمه واقعا گند زده به ریتم داستان و آرک های مانگا
داخل مانگا هم این ارک ها خسته کننده بودن ولی به نظرم قابل تحمل تر بود، از اون بدتر، الان توی انیمه یه آرک مهم رو جا انداختن![]()
![]()
![]()
![]()
که به نظر من از بهترین ارک های مانگا هست و معلوم نیست چجوری میخوان تو انیمه جاش بدن الان.
اسپویل خاصی نیست، فقط یه توضیح کوتاه از ارکی که الان جا افتاده:
بعد از ارک class a vs b یه ارکی شروع میشه که کلا به لیگ میپردازه و داستان از دید اون ها هست، و بعد از اون ارک دوباره بر میگردیم به دانش اموز ها و چیزی که الان داره پخش میشه (همکاری با endeavor )
خلاصه اینکه، خاک بر سرشون با این اقتباسشون، این فصل گند زدن واقعا...