Nomad رو تمام کردم.
11/10
اگه بخوام با یک کلمه توصیف کنم:
غیر کلیشه ای
همین مسئله باعث میشه بشدت مورد تحسین ام باشه. مشخصا اثری بوده که برپایه اون دید آرتیستیک ساخته شده نه ترند های معمول!حتی در قسمت آخر تصور کردم، به مسیر داستان های معمول میره با اینحال حتی قسمت آخر فرمول های همیشگی رو دنبال نمیکرد و متفاوت موند.
وقتی دوماه قبل از پخش بدون هیچ خبری با یک پوستر خبر پخشش اعلام شد تعجب کردم و انتظارات بالایی نداشتم ولی خوشبختانه نه تنها تمامی انتظاراتم رو برآورده کرد، بلکه خیلی بهتر از چیزی که انتظار داشتم بود.
البته با تعریف(تبلیغ!) های دوست عزیزمون @Kurt117 تقریبا به کیفیت اش اطمینان داشتم!
اگه بخوام یک مقایسه ای کنم با فصل اول، مثل مقایسه جهش Uncharted 1 به Uncharted 2 میمونه؛ فصل اول نهایتا اثری خوبی بود، اینجا همه چیز بخصوص داستان نویسی در بالاترین سطح خودش قرار داره!
نه تنها کرکترای جدید فوق العاده هستن، تمامی کرکتر های قدیمی به نحو جالبی در داستان حضور دارن و هیچوقت حس نمیشه زیادی هستن.
خود مگالو باکس حتی به حاشیه کشیده شده...و تمرکز داستان خود کرکترا و کشمکش های درونیشونه بخصوص جو که به زیبایی به تصویر کشیده شده!
اینجا خبری از موزیک رپ نیست، جو افسرده ای داره که به تدریج به حال و حوای آرام و امید بخشی تبدیل میشه.
آرت استایل و انیمیشن ها هم مثل همیشه زیبا هستن.
حتما پیشنهاد میکنم ببینید، با اینکه Vivy رو خیلی دوست دارم، برای من Nomad بهترین اثر فصل بوده.

اول فصل چندتا کار رو استارت زدم (یا مثل Vivy گذاشتم اول تموم بشن بعد ببینمشون) ولی فقط Odd Taxi بود که تا آخر دووم اورد و هر هفته منتظرش بودم. به قصد پر کردن جای خالی Beastars که تازه تموم شده بود شروعش کردم، ولی آخرش شاید در حد خود بیستارز ازش راضی بودم. فضای بزرگسالانه ای داشت و یه جاهایی حتی یکم حس عجیب بودن مونوگاتاری هم بهم داد. نویسندگیش واقعا قوی و متفاوت بود (تا جایی که حس آثار غربی رو میداد تا حدودی) و پایانبندی خیلی خوبی هم داشت. خلاصه جزو بهترین کارهای original چند وقت اخیر بود به نظرم.