Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

کاش یه روز دیگه صبر میکردم ، دو سال منتظر موندم این 24 ساعتم روش ،، حالا تا اومدنش ، مغزم قاطی پاتی میزنه
منکه دیشب بالاخره فهمیدم روی پوستر نیمه دوم اون طرف کیه، خیلی هایپ شدم. احتمالا نیمه دوم هم اقتدار ادامه بدن:دی

خوب بلاخره قسمت آخر جوجوتسو رو نگاه کردم
چند سالی بود انیمه به این خوبی ندیده بودم از مبارزه ها و کیفیتش خیلی راضیم
فصل بعدیش کی پخش میشه؟
احتمالا بعد فیلم اش در زمستون! در بهترین حالت پاییز سال آینده.
---
دم CloverWorks گرم، به هر سه انیمه ایی که در این فصل پخش کرد گند زد!:|
چون وقت نکردن قسمت آخر رو تمام کنن، این قسمت Wonder Egg داستان رو تمام نمیکنه و قراره سه ماه دیگه خبری در مورد قسمت آخر اعلام کنن. خسته نباشن!

خب بعد کلی تلاش monster به پایان رسید#:-S
ریتم‌ش واقعا کند بود در عوض شخصیتا ذره ذره و بدون عجله معرفی شدن و میشد کاملا حسشون کرد
مخصوصا آدم بد داستان که هر موقع صداشو میشنیدم موهام سیخ میشد:-SS
یه مشکلی هم داشت میذارم تو اسپویلر ولی بنظرم هیچ اسپویلی نداره...
خیلی زیبا یه سری سوالات رو ایجاد کردن که تا اخرین قسمت دنبالشون کنی ولی به همشون جواب ندادن[
وقت کافی هم براش داشتن نمیدونم چه مرگشون بود:|/SPOILER]
اواتار هم به افتخار داداشمون =P~

آخرین ویرایش:
من به هیچ وجه سمت Re-Zero نرفتم و نمیدونم چرا...

بشین با خیال راحت ببین من تاییدش میکنم "کاشیرا" :D
ازونجایی که به رومنس داشتن حساسی باید بگم که تفاهم داریم و ازین لحاظ اصلا مشکلی نداره و چیز بولدی نیس اصلا.

اسم این فصل رو باید فصل blue b*lls گذاشت :-"
mushoku tensei, slime sama و shingeki هر 3 تاشون نیم فصل بودن و جاهای حساس تموم شدن، این چه وضعشه عاقا.... :-??
دبگه هیچکدوم از Wonder Egg Priority بدتر نیستن که قسمت یک مونده به آخر رو پخش کردن، گفتن خدانگه دار تا هرموقع قسمت آخر رو نشون بدیم:|:))
@Kurt117
من با توجه بکگراند پوستر اون جریان رو فهمیده بودم، ولی بازم خیلی خفن تموم شد.:| باز خوبه تابستون هم حضرت اسلایم و هم موشوکو به رگ میزنیم.:دی

آخرین ویرایش:
خب خب فصل چهارم AoT رو هم زدم به بدن ? توی نظر سنجی هم نمرهٔ نُه رو بهش دادم ? باشد که پارت دوم بهتری تحویل ملت بدن چون من که رسما توی خماری موندم ? حالا میخوام بشینم فصل سوم SAO رو بعد مدت ها پشت گوش انداختنش ببینم ⚔ هشتگ آی اَم کیریتو فن ?

خبر از ادامه ی(!!!!!!!!!) Ano Hana اومده!

اینجا که خودتون میدونید من چقدر عاشقشم و این حرفا
ولی اصلا و ابدا دید خوبی نسبت به این اتفاق ندارم!

و... تیپ دوتا دخترها کاملا بر خلاف انتظاراتم ازشون هست! :))

@Arima Kishou
بیا عکس رو بزار، به شکل عجیبی تو پوشه هام نشون نمیده عکس رو:-"
اهم اهم :D با اجازتون نشستم فصل اولش رو دیدم هیچی دیگه دستمال کاغذی لازم شدیم :((
اونجا که تو سکانس پایانی همه با هم میگن پیدات کردیم :((:((

10 سالگی این انیمه اونجایی جالب میشه که تو Lyric موسیقی پایانیش دقیقا میگه "مطمئنم يه آگوستِ ديگه ، حتي اگه شده ده سال بعد ، همديگه رو مي بينيم" :-" خلاصه امیدوارم به جاهای خیلی خوبی ختم بشه 8->

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or