Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
امروز خیلی همینطوری قسمت یک attack on titan دیدم و اینکه مادربگرید چه شروع تراژیک و طوفانی ای داشت :D
چون بنظر میاد ناآشنا با انیمه ها هستی! اول اینکه با زیرنویس دیدی یا دوبله انگلیسی؟ جواب نادرست به ترور دسته جمعیت در این تاپیک منجر میشه.

خود انیمه هر چی جلوتر میری بهتر میشه.:D
خب قسمت اول از فصل ۵ مای هیرو آکادمیا هم دیدیم. خیلی خوب بود. شروع ساده‌ای داشت ولی پایانش جالب بود. اون وسطام طبق معمول با طنز خوبش و کرکترای دوس داشتنیش سرگرم شدیم. خوشم میاد باکوگو همینطور بدتر میشه در زمینه‌ی قُد بودن :D سکانس پایانی هم اتفاقی بود که منتظرش بودم ولی خب فکر نمیکردم به این زودی رو کننش. حالا ببینیم در ادامه چی پیش میاد. این گروه Big 3 هم خیلی خوبن خدایی مخصوصا تاماکی و توگاتا. اون خستگی تاماکی فوق‌العادس :D
تا جایی که میدونم بجز 3 دقیقه آخر این قسمت، بقیه اش فیلر بوده!:D
بشین زودتر ادامه داستان رو هم ببین که چیزهای به شدت خفنی در انتظارت هست! :D شروعش خیلی عالیه، ولی بعدش اتفاقاتی می‌افته که اون شروع جالب هم در مقابلشون ساده به نظر می‌رسه!
راستی آریا Jujutsu Kaisen هم بزار توی لیستت، خیلی اکشن توپی داره.:D

میخوام Fullmetal Alchemist: Brotherhood رو ببینم سوالی که هست سری اصلیش ارزش دیدن داره ؟ میخوام تفاوت جفتش رو کامل ببینم
==================
بالاخره Violet Evergarden Gaiden Eien to Jidou Shuki Ningyou رو دیدم . واقعا جادوی Kyoto Animation مسحور کنندست . پیش از پیش منتظر فیلم اصلیش هستم چرا نمیاد تا دوباره از شدت معصومیت Violet بزنیم زیر گریه :((
در مورد فصل دومش خبری نیست ؟ به نظرتون میرسه به امسال ؟
والا انیمه اولی که مسیرش از مانگا جداست. پایان فیلری هم داره! بنظر من که نیازی نیست.

چون ورژن اصلی و دید نویسنده توی ریمیک که Brotherhood هست، وجود داره. تو اگه انیمه اولیه رو ببینی فوق اش ورژن داون گرید شده این کرکترا و دنیای فوق العاده رو میبینی!
---
من خودمم بیشتر از فیلم Demon Slayer منتظر این هستم!:|
فیلم وایولت درست یادم باشه قشنگ پایان رمان ها رو انیمه میکنه. پس بعید میدونم هیچوقت خبری از فصل دومی بشه.:(

آخرین ویرایش:
میخوام Fullmetal Alchemist: Brotherhood رو ببینم سوالی که هست سری اصلیش ارزش دیدن داره ؟ میخوام تفاوت جفتش رو کامل ببینم
==================
بالاخره Violet Evergarden Gaiden Eien to Jidou Shuki Ningyou رو دیدم . واقعا جادوی Kyoto Animation مسحور کنندست . پیش از پیش منتظر فیلم اصلیش هستم چرا نمیاد تا دوباره از شدت معصومیت Violet بزنیم زیر گریه :((
در مورد فصل دومش خبری نیست ؟ به نظرتون میرسه به امسال ؟

Fullmetal Alchemist سری اول اصلی از قسمت 29 به بعد کاملا فیلره و ربطی به مانگا نداره

Fullmetal Alchemist: Brotherhood کاملا وفاداره به مانگا (به جز قسمت 1 و قسمت 27 که فیلر ئه)

اگه بخوایم حساب کنیم Brotherhood از لحاظ داستانی و اینکه کاملا وفاداره به مانگا باید اول دیده بشه و جزو واجباته

ولی من اگه بخوام نظرم رو بگم بعد تموم کردن Brotherhood حتما ارزش داره یه بار نسخه سری اول رو هم ببینی حالا دلایلم چیه:

اول اینکه به نظر من تا اون جا که مانگا رو انیمه میکنه نسخه اصلی بهتر از Brotherhood این کارو انجام میده
-ost های اورجینال خیلی بهتره از Brotherhood ئه , بعضی از اهنگ هاش قشنگ ادمو روانی میکنه
-به خاطر اینکه بعد قسمت 28 یا 29 کلا با مانگا فرق داره و فیلره کلا یه چیز جدیدی میبینی و داستان رو از یه نقطه نظر دیگه ای تجربه میکنی و کاملا ارزشش رو هم داره
-اتمسفر نسخه اورجینال بی نظیره

در کل Brotherhood رو حتما اول باید ببینی ولی اگه تونستی اورجینال رو هم ببین

آخرین ویرایش:
فیلم وایولت درست یادم باشه قشنگ پایان رمان ها رو انیمه میکنه. پس بعید میدونم هیچوقت خبری از فصل دومی بشه.:(
یعنی کل Ever After رو پوشش میده ؟ چون من دیدم چپتر آخر Gaiden شروع فیلمش میشه . امیدوارم حداقل یـ فیلم دیگه ازش بیرون بدن :-s

Part 2 فصل چهار AoT تایید شد ....
اهه همین الان میخواستم بنویسم.
بهترین سناریو شد‌!
یعنی کل Ever After رو پوشش میده ؟ چون من دیدم چپتر آخر Gaiden شروع فیلمش میشه . امیدوارم حداقل یـ فیلم دیگه ازش بیرون بدن :-s
والا من خودمم Anime Only هستم و از بس انیمه خوبه سراغ رمان ها نمیرم.

من دث نوت رو میخواستم شروع کنم که دیگه با تایید آکیبا نشستم پاش و الان 5 اپیزود مونده که تموم شه
واقعا به طرز شگفت انگیزی از داستان راضیم :D خیلی چسبید بهم از زمانی که سریال شرلوک رو دیده بودم این حجم از هیجان رو تجربه نکرده بودم :دی
اسپین آف داره؟ میدونم لایو اکشن ازش هست ولی قطعا لایو اکشن های چرتی هستن :دی

من دث نوت رو میخواستم شروع کنم که دیگه با تایید آکیبا نشستم پاش و الان 5 اپیزود مونده که تموم شه
واقعا به طرز شگفت انگیزی از داستان راضیم :D خیلی چسبید بهم از زمانی که سریال شرلوک رو دیده بودم این حجم از هیجان رو تجربه نکرده بودم :D
اسپین آف داره؟ میدونم لایو اکشن ازش هست ولی قطعا لایو اکشن های چرتی هستن :D
انیمه نه ولی یه چپتر مانگا اومده بعدش...

چون بنظر میاد ناآشنا با انیمه ها هستی! اول اینکه با زیرنویس دیدی یا دوبله انگلیسی؟ جواب نادرست به ترور دسته جمعیت در این تاپیک منجر میشه.

خود انیمه هر چی جلوتر میری بهتر میشه.:D
نه زیاد انیمیشن بین نیستم :D البته وقتی فاز بگیرم خیلی با انیمه حال میکنم.
مگه میشه انیمه ژاپنی رو با دوبله انگلیسی دید؟! اصلا روح انیمه از بین میره :D

آآآآآآآآآآآآآقا!
عجب جایی تموم شد! :-SS
9 ماه مجبور شدیدم بریم تو صف البته! :((
لیوای چی شد؟!
بابا لعنتیا حداقل تو پست کردیت یه اشاره ای میکردن!
نیمه فصل دوم چه خفن بشه با فریم هایی از به هوش اومدن لیوای شروع شه...! :-t

دوستان،میتونید چند تا انیمه/مانگا/لایت ناول تاریخی معرفی کنید ؟
تاریخی به این معنا که به شخصیت معروف یا دوره‌ای خاص بپردازه؟
از این جهت اینا هست:
Historie
Kingdom
Vagabond
مانگاهای تاریخی دیگه‌ای هم هستن.

تعداد خیلی زیادی هم هست که واقع‌گرا نیستن ولی در یه دوره تاریخی خاص جریان دارن یا این که ملهم از فرهنگ و تاریخی خاص هستن.
مثل Arslan Senki
Vinland Saga
Lone Wolf and Cub
20th Century Boys
Golden Kamuy
Otoyomegatari
Gosu
Rurouni Kenshin
و حدود ۲۱۰ هزار تا مانگا هم در مورد نوبوناگا اودا داریم.

تاریخی به این معنا که به شخصیت معروف یا دوره‌ای خاص بپردازه؟
از این جهت اینا هست:
Historie
Kingdom
Vagabond
مانگاهای تاریخی دیگه‌ای هم هستن.

تعداد خیلی زیادی هم هست که واقع‌گرا نیستن ولی در یه دوره تاریخی خاص جریان دارن یا این که ملهم از فرهنگ و تاریخی خاص هستن.
مثل Arslan Senki
Vinland Saga
Lone Wolf and Cub
20th Century Boys
Golden Kamuy
Otoyomegatari
Gosu
Rurouni Kenshin
و حدود ۲۱۰ هزار تا مانگا هم در مورد نوبوناگا اودا داریم.

دستت درد نکنه،با این مانگا تا آخر تابستون دستم پره.:-bd:-bd^:)^

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or