چون بنظر میاد ناآشنا با انیمه ها هستی! اول اینکه با زیرنویس دیدی یا دوبله انگلیسی؟ جواب نادرست به ترور دسته جمعیت در این تاپیک منجر میشه.امروز خیلی همینطوری قسمت یک attack on titan دیدم و اینکه مادربگرید چه شروع تراژیک و طوفانی ای داشت
خود انیمه هر چی جلوتر میری بهتر میشه.
تا جایی که میدونم بجز 3 دقیقه آخر این قسمت، بقیه اش فیلر بوده!خب قسمت اول از فصل ۵ مای هیرو آکادمیا هم دیدیم. خیلی خوب بود. شروع سادهای داشت ولی پایانش جالب بود. اون وسطام طبق معمول با طنز خوبش و کرکترای دوس داشتنیش سرگرم شدیم. خوشم میاد باکوگو همینطور بدتر میشه در زمینهی قُد بودن سکانس پایانی هم اتفاقی بود که منتظرش بودم ولی خب فکر نمیکردم به این زودی رو کننش. حالا ببینیم در ادامه چی پیش میاد. این گروه Big 3 هم خیلی خوبن خدایی مخصوصا تاماکی و توگاتا. اون خستگی تاماکی فوقالعادس
راستی آریا Jujutsu Kaisen هم بزار توی لیستت، خیلی اکشن توپی داره.بشین زودتر ادامه داستان رو هم ببین که چیزهای به شدت خفنی در انتظارت هست! شروعش خیلی عالیه، ولی بعدش اتفاقاتی میافته که اون شروع جالب هم در مقابلشون ساده به نظر میرسه!
والا انیمه اولی که مسیرش از مانگا جداست. پایان فیلری هم داره! بنظر من که نیازی نیست.میخوام Fullmetal Alchemist: Brotherhood رو ببینم سوالی که هست سری اصلیش ارزش دیدن داره ؟ میخوام تفاوت جفتش رو کامل ببینم
==================
بالاخره Violet Evergarden Gaiden Eien to Jidou Shuki Ningyou رو دیدم . واقعا جادوی Kyoto Animation مسحور کنندست . پیش از پیش منتظر فیلم اصلیش هستم چرا نمیاد تا دوباره از شدت معصومیت Violet بزنیم زیر گریه
در مورد فصل دومش خبری نیست ؟ به نظرتون میرسه به امسال ؟
چون ورژن اصلی و دید نویسنده توی ریمیک که Brotherhood هست، وجود داره. تو اگه انیمه اولیه رو ببینی فوق اش ورژن داون گرید شده این کرکترا و دنیای فوق العاده رو میبینی!
---
من خودمم بیشتر از فیلم Demon Slayer منتظر این هستم!
فیلم وایولت درست یادم باشه قشنگ پایان رمان ها رو انیمه میکنه. پس بعید میدونم هیچوقت خبری از فصل دومی بشه.
آخرین ویرایش: