Poppy war
کاربر سایت
دوستانی که دارین انیمه های فصلی رو دنبال میکنید،از این سه اثری که میگم غافل نشین:
To your eternity
86
tokyo revengers
To your eternity
86
tokyo revengers
ما نزده میرقصیم . نیازی به این خنک بازیا نداریمواقعاً اگر تلویزیون ما همچین چیزایی رو پخش میکرد. الآن همه ما در حال رشد جمعیت بودیم. شاید حتی به رشد ۶-۷ درصدی هم میرسیدیم
خب فصل دوم ReZero هم تموم شد و خیلی خوب بود به طور کلی. اتفاق خیلی خوب برای من مشاهدهی شخصیتی بود که صداگذاریش به عهدهی همون صداگذار باکوگو بود عاشق صداشم خیلی خفنه لعنتی. خود شخصیت گارفیل هم یه طوری بود که خوشم میاد از فازشون. شخصیت کله خر و عصبی که همه کارارو با زور و دعوا انجام میدن. علاقم به بئاتریس بیشترم شد. خیلی گوگولیه هم خودش هم صداش . فلشبکای خیلی خوبی میزدن و به طور کامل توضیح میدادن همه چی رو که واقعا دوس داشتم.
آخر قسمت ۳ وقتی میبینیم سوبارو برمیگرده به گذشتهی خودش خیلی خوب بود. چیزی بود که دوس داشتم ببینم. کنجکاو بودم که دنیای خودش و خانوادش چطور بودن. باباش عالی بود کلا قسمت ۴ رو خیلی دوس داشتم. گذشتهی پتلگیوس رومانه-کنتی عالی بود. یکی از بهترین بخشای فصل ۲ برای من همین داستان بود که چطور دیوونه شد و به اون روزی افتاد که تو فصل اول دیدیمش. خیلی خوب و قوی دراورده بودن اون بخش رو. با رزوال بهتر و بیشتر تونستم ارتباط بگیرم توی این فصل. در مورد سوبارو و امیایا همچنان ۲دلم. خیلی اونطور که باید نمیتونم درکشون کنم نمیدونم چرا دلم واسه رم تنگ شده و امیدوارم تو فصل بعد هر چه زودتر ببینیمش. ترکیبش با رام خیلی باحال میشه. رام عصبی و رم عاشق! فایت سین گارفیل و الزا هم خیلی خوب بود دوس داشتم. بعد تصویری که میدیدیم از عمارت و پناهگاه جالب بود. عمارت تو آتیش میسوخت و پناهگاه یخ زده و برفی بود. شخصیت اوتو هم خیلی بهتر شده بود چون بیشتر بهش پرداختن و گذشتش رو هم دیدیم. خیلی احمق و دوس داشتنیه. هرکی تو این انیمه از راه رسید یه چکی و پسگردنی و چیزی به این زد. اون آخراش وقتی جلوی عمارت وایساده بود منتظر سوبارو و بئاتریس، پترا یکی میخوابونه زیر گوشش عالی بود. اونجا که امیلیا به سوبارو میگه من حاملم عالی بود. بعد میگه یکی رو ببوسی بچه دار میشی مگه نه و همون لحظه پاک سیگنال میفرسته ریاکشن سوبارو خدا بود. شخصیت هکتور با اینکه خیلی کم حضور داشت ولی خیلی خوشم اومد ازش و قطعا بیشتر میبینیمش در آینده.
View attachment 199960
چقدر سر این دیالوگ خندیدم رام خیلی خووبه
و اما قسمت ۱۶ شینگکی اووووووف. آقام ارن خیلی خوب و هیجانانگیز بستن پارت اول رو و تا زمستون دهنمون سرویسه!
فقط نقشهی اونا برای خوردن ارن. این همه فکر کردن، تمام زورشون کشیدن همچین نقشهای بود؟ ننگ بر شما که هنوز ارن فصل ۴ رو نشناختید. مبارزهی کلاسیک و سُنتیش با راینر چه شود تو پارت دوم. سکانسی که غول اومد زیک رو گذاشت داخل شکمش خیلی خوب بود این وسط هیچ نشانی که لیوای نبود و قطعا طبق معمول توی پارت دوم یه ورود حماسی و زیبا خواهد داشت. آخرشم که ارن مشتاقانه انتظار راینر رو میکشید خیلی خوب بود. فقط این وسط نفهمیدم آرمین جدی فازش عوض شد یا سارکزم بود؟ خلاصه اینکه Shinzou wo Sasageyo ملت
موفق باشیم
بذار اول RE:Zero رو ببینم و بعدش برم سراغ چیزهای دیگه!راستی آریا Jujutsu Kaisen هم بزار توی لیستت، خیلی اکشن توپی داره.
حیف شد یه gif آماده کرده بودم که در صورت تماشای دوبله انگلیسی بذارم!مگه میشه انیمه ژاپنی رو با دوبله انگلیسی دید؟! اصلا روح انیمه از بین میره
بابا زمان تینیجری ما که انیمه نبود. جبهه مقابل هم دو برابر ما سبیل داشتن چه رشد جمعیتی، چه کشکی؟ الان هم که در حد زندگی روزمره قوت داریمسلام
ما نزده میرقصیم . نیازی به این خنک بازیا نداریم
-----
پ.ن : همینجوری هوس کردم توصیه کنم برین Red Storm بخونین
رد استورم رو همون موقع که ترجمه فارسیش اومد خوندم. فکر کنم ۵۰-۶۰ قسمت هم خوندم اما استاد پسره خیلی توی مخم بود. قیافهاش شبیه جیرایا بود ولی خیلی با کلاس رفتار میکرد
نمیتونستم تحمل کنم.
بزنم با پشت دست همینجا وسط تاپیک 3 دور chika dance بری؟خدایی Re-Zero همون Meh شده ی SAO نیست ؟
آخه منم فن SAO هستم ولی از این ملعون کاراکتر جذاب تر تو اون همه کاراکتر پیدا نکردی انصافا؟پ.ن2: من فن SAO ام ها...به کیریتو-کون توهین نکنید...