Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
واقعاً اگر تلویزیون ما همچین چیزایی رو پخش می‌کرد. الآن همه ما در حال رشد جمعیت بودیم. شاید حتی به رشد ۶-۷ درصدی هم می‌رسیدیم:-"
ما نزده میرقصیم . نیازی به این خنک بازیا نداریم :D
-----
پ.ن : همینجوری هوس کردم توصیه کنم برین Red Storm بخونین :دی

خب فصل دوم ReZero هم تموم شد و خیلی خوب بود به طور کلی. اتفاق خیلی خوب برای من مشاهده‌ی شخصیتی بود که صداگذاریش به عهده‌ی همون صداگذار باکوگو بود :D عاشق صداشم خیلی خفنه لعنتی. خود شخصیت گارفیل هم یه طوری بود که خوشم میاد از فازشون. شخصیت کله خر و عصبی که همه کارارو با زور و دعوا انجام میدن. علاقم به بئاتریس بیشترم شد. خیلی گوگولیه هم خودش هم صداش . فلش‌بکای خیلی خوبی میزدن و به طور کامل توضیح میدادن همه چی رو که واقعا دوس داشتم.

آخر قسمت ۳ وقتی میبینیم سوبارو برمیگرده به گذشته‌ی خودش خیلی خوب بود. چیزی بود که دوس داشتم ببینم. کنجکاو بودم که دنیای خودش و خانوادش چطور بودن. باباش عالی بود :D کلا قسمت ۴ رو خیلی دوس داشتم. گذشته‌ی پتلگیوس رومانه-کنتی عالی بود. یکی از بهترین بخشای فصل ۲ برای من همین داستان بود که چطور دیوونه شد و به اون روزی افتاد که تو فصل اول دیدیمش. خیلی خوب و قوی دراورده بودن اون بخش رو. با رزوال بهتر و بیشتر تونستم ارتباط بگیرم توی این فصل. در مورد سوبارو و امیایا همچنان ۲دلم. خیلی اونطور که باید نمیتونم درکشون کنم نمیدونم چرا :D دلم واسه رم تنگ شده و امیدوارم تو فصل بعد هر چه زودتر ببینیمش. ترکیبش با رام خیلی باحال میشه. رام عصبی و رم عاشق! فایت سین گارفیل و الزا هم خیلی خوب بود دوس داشتم. بعد تصویری که میدیدیم از عمارت و پناهگاه جالب بود. عمارت تو آتیش میسوخت و پناهگاه یخ زده و برفی بود. شخصیت اوتو هم خیلی بهتر شده بود چون بیشتر بهش پرداختن و گذشتش رو هم دیدیم. خیلی احمق و دوس داشتنیه. هرکی تو این انیمه از راه رسید یه چکی و پس‌گردنی و چیزی به این زد. اون آخراش وقتی جلوی عمارت وایساده بود منتظر سوبارو و بئاتریس، پترا یکی میخوابونه زیر گوشش عالی بود. اونجا که امیلیا به سوبارو میگه من حاملم عالی بود. بعد میگه یکی رو ببوسی بچه دار میشی مگه نه و همون لحظه پاک سیگنال میفرسته :)) ری‌اکشن سوبارو خدا بود. شخصیت هکتور با اینکه خیلی کم حضور داشت ولی خیلی خوشم اومد ازش و قطعا بیشتر میبینیمش در آینده.

199960
چقدر سر این دیالوگ خندیدم :)) رام خیلی خووبه

و اما قسمت ۱۶ شینگکی اووووووف. آقام ارن :D خیلی خوب و هیجان‌انگیز بستن پارت اول رو و تا زمستون دهنمون سرویسه!

فقط نقشه‌ی اونا برای خوردن ارن. این همه فکر کردن، تمام زورشون کشیدن همچین نقشه‌ای بود؟ :D ننگ بر شما که هنوز ارن فصل ۴ رو نشناختید. مبارزه‌ی کلاسیک و سُنتیش با راینر چه شود تو پارت دوم. سکانسی که غول اومد زیک رو گذاشت داخل شکمش خیلی خوب بود :D این وسط هیچ نشانی که لیوای نبود و قطعا طبق معمول توی پارت دوم یه ورود حماسی و زیبا خواهد داشت. آخرشم که ارن مشتاقانه انتظار راینر رو میکشید خیلی خوب بود. فقط این وسط نفهمیدم آرمین جدی فازش عوض شد یا سارکزم بود؟ :D خلاصه اینکه Shinzou wo Sasageyo ملت

موفق باشیم

خب فصل دوم ReZero هم تموم شد و خیلی خوب بود به طور کلی. اتفاق خیلی خوب برای من مشاهده‌ی شخصیتی بود که صداگذاریش به عهده‌ی همون صداگذار باکوگو بود :D عاشق صداشم خیلی خفنه لعنتی. خود شخصیت گارفیل هم یه طوری بود که خوشم میاد از فازشون. شخصیت کله خر و عصبی که همه کارارو با زور و دعوا انجام میدن. علاقم به بئاتریس بیشترم شد. خیلی گوگولیه هم خودش هم صداش . فلش‌بکای خیلی خوبی میزدن و به طور کامل توضیح میدادن همه چی رو که واقعا دوس داشتم.

آخر قسمت ۳ وقتی میبینیم سوبارو برمیگرده به گذشته‌ی خودش خیلی خوب بود. چیزی بود که دوس داشتم ببینم. کنجکاو بودم که دنیای خودش و خانوادش چطور بودن. باباش عالی بود :D کلا قسمت ۴ رو خیلی دوس داشتم. گذشته‌ی پتلگیوس رومانه-کنتی عالی بود. یکی از بهترین بخشای فصل ۲ برای من همین داستان بود که چطور دیوونه شد و به اون روزی افتاد که تو فصل اول دیدیمش. خیلی خوب و قوی دراورده بودن اون بخش رو. با رزوال بهتر و بیشتر تونستم ارتباط بگیرم توی این فصل. در مورد سوبارو و امیایا همچنان ۲دلم. خیلی اونطور که باید نمیتونم درکشون کنم نمیدونم چرا :D دلم واسه رم تنگ شده و امیدوارم تو فصل بعد هر چه زودتر ببینیمش. ترکیبش با رام خیلی باحال میشه. رام عصبی و رم عاشق! فایت سین گارفیل و الزا هم خیلی خوب بود دوس داشتم. بعد تصویری که میدیدیم از عمارت و پناهگاه جالب بود. عمارت تو آتیش میسوخت و پناهگاه یخ زده و برفی بود. شخصیت اوتو هم خیلی بهتر شده بود چون بیشتر بهش پرداختن و گذشتش رو هم دیدیم. خیلی احمق و دوس داشتنیه. هرکی تو این انیمه از راه رسید یه چکی و پس‌گردنی و چیزی به این زد. اون آخراش وقتی جلوی عمارت وایساده بود منتظر سوبارو و بئاتریس، پترا یکی میخوابونه زیر گوشش عالی بود. اونجا که امیلیا به سوبارو میگه من حاملم عالی بود. بعد میگه یکی رو ببوسی بچه دار میشی مگه نه و همون لحظه پاک سیگنال میفرسته :)) ری‌اکشن سوبارو خدا بود. شخصیت هکتور با اینکه خیلی کم حضور داشت ولی خیلی خوشم اومد ازش و قطعا بیشتر میبینیمش در آینده.

View attachment 199960
چقدر سر این دیالوگ خندیدم :)) رام خیلی خووبه

و اما قسمت ۱۶ شینگکی اووووووف. آقام ارن :D خیلی خوب و هیجان‌انگیز بستن پارت اول رو و تا زمستون دهنمون سرویسه!

فقط نقشه‌ی اونا برای خوردن ارن. این همه فکر کردن، تمام زورشون کشیدن همچین نقشه‌ای بود؟ :D ننگ بر شما که هنوز ارن فصل ۴ رو نشناختید. مبارزه‌ی کلاسیک و سُنتیش با راینر چه شود تو پارت دوم. سکانسی که غول اومد زیک رو گذاشت داخل شکمش خیلی خوب بود :D این وسط هیچ نشانی که لیوای نبود و قطعا طبق معمول توی پارت دوم یه ورود حماسی و زیبا خواهد داشت. آخرشم که ارن مشتاقانه انتظار راینر رو میکشید خیلی خوب بود. فقط این وسط نفهمیدم آرمین جدی فازش عوض شد یا سارکزم بود؟ :D خلاصه اینکه Shinzou wo Sasageyo ملت

موفق باشیم
در مورد هکتور زیرنویس انگلیسی واقعا بد کار کرده.:| لقب هکتور ترجمه درست اش Devil نیست، میشه Warlock که معادل مذکر Witch میشه.
درواقع درستش Warlock of Melancholy میشه!
چون در ژاپنی معادل این دو کلمه نیست وقتی میخوان بگن از لفظ "مرد یا زن شیطانی" استفاده میکنند.
دراصل هکتور مردی بوده تونسته به درجه ایی معادل Witch ها برسه!
حالا اینکه چیکار کرده که پاک روزوال رو انسان میبینه ولی هیچ انسانیتی در هکتور نمیبینه فعلا معلوم نیست.
متوجه شدی چقدر نحوه لباس پوشیدن و حرف زدن روزوال شبیه هکتور شده؟:دی

الان فصل دوم رو دیدی حتما دو تا فیلم Memory Of Snow و Frozen Bond هم به ترتیب ببین! خیلی لذت میبری.:D

راستی آریا Jujutsu Kaisen هم بزار توی لیستت، خیلی اکشن توپی داره.:D
بذار اول RE:Zero رو ببینم و بعدش برم سراغ چیزهای دیگه! :-"

مگه میشه انیمه ژاپنی رو با دوبله انگلیسی دید؟! اصلا روح انیمه از بین میره :D
حیف شد یه gif آماده کرده بودم که در صورت تماشای دوبله انگلیسی بذارم! :( :دی

یه ویدئو بریم از شخصیت مورد علاقم توی ReZero
حاوی اسپویل‌های ریزی از فصل اول هستش پس اگه ندیدید هنوز، ویدئو رو پلی نکنید "کاشیرا" :D

:D:D:D

انیمه‌های سینمائی رو هم با Akira شروع کردم. چیزی که همون اول جذبم کرد اتمسفر فوق‌العاده خفن و سنگینش بود. بعدم که تعقیب و گریز یه سری موتورسوار که صحنه خیلی خفنی بود. یه حس نوستالژی خفنی میداد آرت استایلش و قشنگ حس میکردی که این انیمه مال سال ۱۹۸۸ هستش. ولی با اینکه قدیمی بود عجب جزئیات و انیمیشنای خوبی داشت! از نظر بصری خیلی خوب و با کیفیت بود. موسیقی باحال و خوبی هم داشت که کاملا با تم انیمه هماهنگ بودن. موضوعش هم خیلی جالب بود. اینم احتمالا سراغ مانگاش باید برم :D یه لیست بلند بالا از سینمائی‌های خفن دارم که استارتشونو زدم با آکیرا. کسی پیشنهادی داره بگه که اگه داخل لیست نیس اضافه کنمش.

آخرین ویرایش:
سلام

ما نزده میرقصیم . نیازی به این خنک بازیا نداریم :D
-----
پ.ن : همینجوری هوس کردم توصیه کنم برین Red Storm بخونین :D
بابا زمان تینیجری ما که انیمه نبود. جبهه مقابل‌ هم دو برابر ما سبیل داشتن:دی چه رشد جمعیتی، چه کشکی؟ الان هم که در حد زندگی روزمره قوت داریم:دی
-------------
رد استورم رو همون موقع که ترجمه فارسیش اومد خوندم. فکر کنم ۵۰-۶۰ قسمت هم خوندم اما استاد پسره خیلی توی مخم بود. قیافه‌اش شبیه جیرایا بود ولی خیلی با کلاس رفتار می‌کرد:دی
نمی‌تونستم تحمل کنم.

سلام
رد استورم رو همون موقع که ترجمه فارسیش اومد خوندم. فکر کنم ۵۰-۶۰ قسمت هم خوندم اما استاد پسره خیلی توی مخم بود. قیافه‌اش شبیه جیرایا بود ولی خیلی با کلاس رفتار می‌کرد:D
نمی‌تونستم تحمل کنم.
بعد از قسمتهای آموزش نقشش خیلی کمتر میشه . فقط گه گداری میاد و میره . اگر مشکلت فقط همینه بشین بخونش دوباره .

خوب این همه به Redo of Healer ملت فحش میدادن... انگار اثر کاملا برعکس داشته!:|
امار فروش هفته اول انیمه های زمستان اومده و رسما ترکونده! بیشتر از 3000 تا فروخته که و جزو پر فروش ترین انیمه های فصل شده. از خیلی از انیمه های فصل بیشتر فروخته، فعلا فقط بین چیزایی که امار اومده، هوریاما و پنج قلو ها بیشتر ازش مقدار کمی فروختن.:|

خب با این اوضاع هم بقیه ولوم ها پیش بره، میریم فصل دوم Redo هم بسلامتی داشته باشیم:|
---
Tomozaki فقط 700 تا فروخته:( ای داد بیداد! حیف شد.)

درود بر ناکاماهای گل...

لطفا یکی بیاد من رو به راه راست هدایت کنه... :D:D
من به هیچ وجه سمت Re-Zero نرفتم و نمیدونم چرا...

خدایی Re-Zero همون Meh شده ی SAO نیست ؟ :D
رومنس داره ؟ :-&

تو Nyaa داشتم میچرخیدم و نسخه ی Director's Cutاش که 26 قسمت رو تو 13 قسمت دوتایی کردن رو چشمم خورد بهش...

لطفا هدایت و Pushام کنید این انیمه رو ببینم... :D
سالهاست اسمش رو میشنوم و تو تمام فروم های انیمه ای ایرانی خارجی و اینجا شنیدم و دیدمش...

پ.ن: هدایت نکردید- فاز ملو گرفتم و میرم میشینم Mushi-shi رو برای بار Nام از اول میبینم...
پ.ن2: من فن SAO ام ها... >:) به کیریتو-کون توهین نکنید... :D

خدایی Re-Zero همون Meh شده ی SAO نیست ؟ :D
بزنم با پشت دست همینجا وسط تاپیک 3 دور chika dance بری؟ :D:-"
جزو کلفت ترین انیمه های چند سال اخیره :-"
رومنس داره ولی تمرکز قضیه نیست به اون صورت .البته از بعد داستانی رومنس کار اهمیت داره ولی خیلی تایم زیادی از انیمه رو نمی گیره ...
از نقاط قوت انیمه به نظرم character development خوبشه و یه مقدار هم هیجان کار که بالاست. فصل ومش رو هم من شخصا خیلی بیشتر دوست داشتمش تا فصل اول .
پ.ن2: من فن SAO ام ها...
>:)
به کیریتو-کون توهین نکنید... :D
آخه منم فن SAO هستم ولی از این ملعون کاراکتر جذاب تر تو اون همه کاراکتر پیدا نکردی انصافا؟:-w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or