Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خبر از ادامه ی(!!!!!!!!!) Ano Hana اومده!

اینجا که خودتون میدونید من چقدر عاشقشم و این حرفا
ولی اصلا و ابدا دید خوبی نسبت به این اتفاق ندارم!

و... تیپ دوتا دخترها کاملا بر خلاف انتظاراتم ازشون هست! :))

@Arima Kishou
بیا عکس رو بزار، به شکل عجیبی تو پوشه هام نشون نمیده عکس رو:-"
اهم اهم :D با اجازتون نشستم فصل اولش رو دیدم هیچی دیگه دستمال کاغذی لازم شدیم :((
اونجا که تو سکانس پایانی همه با هم میگن پیدات کردیم :((:((

10 سالگی این انیمه اونجایی جالب میشه که تو Lyric موسیقی پایانیش دقیقا میگه "مطمئنم يه آگوستِ ديگه ، حتي اگه شده ده سال بعد ، همديگه رو مي بينيم" :-" خلاصه امیدوارم به جاهای خیلی خوبی ختم بشه 8->

خب منم Jujutsu Kaisen رو دیدم. چقدر خوب و خفن بود لعنتی. قشنگ جیگرم حال اومد. یه خروار کرکتر باحال و دوس داشتنی همگی با شخصیت پردازی‌های فوق‌العاده و وُیس اکتینگ‌های عالی و در کنار اینا مبارزات جذاب و سرگرم کننده که تو یک دنیای خیلی خوب اتفاق میفتن!
گوجو یکی از خفنترین کرکترایی بود که دیدم توی انیمه. شدیدا خرکی و دوس داشتنی بود این بشر. یوجی و فوشیگورو و نوبارا هم عالی بودن. یوجی مخصوصا وقتی با تودو ترکیب شد وحشتناک خوب شد. هر ۲ به شکل عجیبی مکمل همدیگه بودن. فکر کنم به راحتی یکی از بهترین زوجای دنیای انیمه رو تشکیل دادن! خود تودو هم به تنهایی شدیدا بد اس و دوس داشتنی بود. خواهرش مای هم باحال بود. تو فایت آخر نوبارا و فوشیگورو قشنگ خودشونو نشون دادن. اینوماکی با اون قدرت عجیبش هم به شدت کول و دوس داشتنی بود. نانامی و پاندا هم خیلی خوب بودن. ویلن‌های انیمه هم خیلی خوب طراحی شده بود. سوکونا هم یه شخصیت شدیدا قوی و متکبر که وقتی آزاد میشد قشنگ جذبش میشدی. جدی کرکتر خفن خلق کردن یه کار عادی شده واسه این جماعت :D دیگه اسم بقیه رو نمیارم خودتون در جریانید هرکی به یه شکلی خووب بود! اندینگ اولی هم متفاوت و جالب بود. خیلی دوسش داشتم.

Plastic Neesan رو دیدم :D چقدر عجیب و احمقانه بود. یه انیمه ۱۲ قسمتی که هر قسمت کمتر از ۲دقیقس ولی از شدت مسخره بودنش میخندیدم :D جالب بود واسه تنوع

سینمائی هم Tokyo Godfathers دیدم! عالی بود واقعا. داستان و اتفاقاتش خیلی خوب بودن. همه چیز خیلی ساده و دوس داشتنی بود. از آرتش گرفته تا شخصیتاش. از اول تا آخرش خیلی راحتر جذبش میشی چون اتفاقات مختلف و زیادی با ریتم سریع رخ میدن و دائم کنجکاوی ببینی در ادامه چی میشه.

Last edited by a moderator:
اهم اهم :D با اجازتون نشستم فصل اولش رو دیدم هیچی دیگه دستمال کاغذی لازم شدیم :((
اونجا که تو سکانس پایانی همه با هم میگن پیدات کردیم :((:((

10 سالگی این انیمه اونجایی جالب میشه که تو Lyric موسیقی پایانیش دقیقا میگه "مطمئنم يه آگوستِ ديگه ، حتي اگه شده ده سال بعد ، همديگه رو مي بينيم" :-" خلاصه امیدوارم به جاهای خیلی خوبی ختم بشه 8->
اصلا اسم آهنگ Secret Base , 10 years after ver. هست:-" (که کاور اهنگ سال 2001ه:)) ) اصلا وضعیتی! :-"
من خودم سه بار دیدمش، هر سه بار بدتر بار قبل دستمال کاغذی...یا بهتر بگم...جعبه دستمال کاغذی لازم شدم:دی

ولی با این حال، حس خوبی به این قضیه ندارم!

---
پ.ن: جزو اولین انیمه هایی بود که فصلی دیدم...فکر کنم به قسمت آخرش رسیدم یا تازه قسمت آخرش تموم شده بود... 10 سال گذشت:|

سلام
بچه ها انیمه های این فصل وضعیتشون چجوریه ؟
چی پیشنهاد میدین ؟
اول بگم، مثل اینکه فروش اسلایم بعد این قسمت آخر ترکونده و جزو LN های پر فروش شده! از موشوکو پرفروش تر شده.
---
انتظاراتت اصلا اندازه این فصل نباشه، در کل اوکیه.

الان یکم سخته بشه گفت، چون کار های جدید فصل بعدی خیلی بیشتر از دنباله ها هستن.
86: خیلی لایت نوول معروفی هست! اصل هایپ من موسیقی اشه که Sawano پشتشه:D انتظارات خوبی ازش میره.
To Your Eternity: تضمینی، من مانگا رو خوندم، مگه معجزه کنن گند بزنن. بشدت اثر عالیه!
Vivy: کار جدید Wit با نویسنده Re:Zero، تریلرا که اثر با کیفیتی میزنه، سه روز دیگه هم دو قسمت اول با هم دیگه میاد. بهتر میشه سنجید که چطوریاست!

Combatants Will Be Dispatched: کمدی جدید نویسنده کونوسوبا، پلات اش که جالبه! میشه امیدوار بود.

Tokyo Revengers: مانگا رو نخوندم ولی تعریف اش رو زیاد شنیدم.

Edens Zero: کار جدید حضرت ماشیما، میگن از فیری تیل بهتره، تریلرشم این رو نشون میده، با اینحال من که فن اش نیستم. فقط چیز روی اعصاب کپی پیست کردن کرکترای فیری تیل بعنوان کرکترهای جدیده!:| این مدلی خدایی ندیده بودم.

دیگه همینا اگه اثر دیگه ایی هم خوب باشه بچه ها میگن.

خیلی یهویی شروع کردم ریواچ Soul Eater ایندفه با کیفیت 1080p چقدر خوبه=P~

احساس میکنم این انیمه فراموش شدست و اخیرا کسی recommend نمیکنه لازم دونستم بگم:D

Nostalgia Overload:D
________________________________________________________________________________________________________________
راستی یه نگاه به تاریخ بندازید و حواستون جمع باشه زخم نخورید:o)

انتظاراتت اصلا اندازه این فصل نباشه، در کل اوکیه.

الان یکم سخته بشه گفت، چون کار های جدید فصل بعدی خیلی بیشتر از دنباله ها هستن.
86: خیلی لایت نوول معروفی هست! اصل هایپ من موسیقی اشه که Sawano پشتشه:D انتظارات خوبی ازش میره.
To Your Eternity: تضمینی، من مانگا رو خوندم، مگه معجزه کنن گند بزنن. بشدت اثر عالیه!
Vivy: کار جدید Wit با نویسنده Re:Zero، تریلرا که اثر با کیفیتی میزنه، سه روز دیگه هم دو قسمت اول با هم دیگه میاد. بهتر میشه سنجید که چطوریاست!

Combatants Will Be Dispatched: کمدی جدید نویسنده کونوسوبا، پلات اش که جالبه! میشه امیدوار بود.

Tokyo Revengers: مانگا رو نخوندم ولی تعریف اش رو زیاد شنیدم.

Edens Zero: کار جدید حضرت ماشیما، میگن از فیری تیل بهتره، تریلرشم این رو نشون میده، با اینحال من که فن اش نیستم. فقط چیز روی اعصاب کپی پیست کردن کرکترای فیری تیل بعنوان کرکترهای جدیده!:| این مدلی خدایی ندیده بودم.

دیگه همینا اگه اثر دیگه ایی هم خوب باشه بچه ها میگن.
کاشکی مینوشتی هر کدوم تو چه ژانری هستن .
ورزشی و رومنس اصلاً تو کتم نمیرن . نرم سراغشون از همون اول :دی
Edens Zero مانگا رو تا یه جاهایی خوندم . خیلی لوس و بی مزه شده بود و دراپش کردم . اگر انیمه هم بخواد اونجوری پیش بره اصلاً امیدی بهش نیست .

خب من دیشب یه بند تا صبح فصل چهارم aot رو دیدم و واویلا از اینهمه تغییر و تحولات :D با اینحال خودم فصل های قبل رو بیشتر دوست داشتم. ولی خیلی خوب بود و حالا باید ٩ ماهی مثل اینکه صبر کنیم.
اقا این گبی خیلی روی اعصابم بود فصل چهارم. ساشا خیلی الکی مرد نباید اینجوری میمرد. خیلی از این موضوع ناراحت شدم.
در اخر مثل اینکه ویدیویی از پارت دوم فصل چهار منتشر شده که با یک فلش بک شروع میشه که خب اونایی که هنوز سریال رو ندیدن نبینن بهتره

View attachment IMG_4800.mp4

Fate Stay Night: Heaven's Feel III-Spring Song
10/10
بالاخره سه گانه سینمایی Heaven's Feel بعد سال ها تمام شد. عجب پایان خوبی هم لعنتی داشت!
راضیم!
مثل همیشه اکشن و انیمیشن ها رو Ufotable ترکونده! ولی اصل کاری اینکه اینجا برعکس روت های دیگه داستان واقعا خوبه. شیرو هم به اشغالی بقیه روت ها نیست:| من این رو میدیدم حس میکردم بعنوان Fate Zero فن اون ادامه ایی که میخواستم هست، بنظر خودم فن های Zero هم این روت راضی میکنه. حداقل اون خط داستانی رو برای من تکمیل میکنه.
یک چیز جالب توی فیلم رفرنس به زرتشت بود. که کسایی که با Lore فیت از قبل آشنایی دارن که خبر دارن، با اینحال اینکه در فیلم علنا بهش اشاره کنن برای من جالب بود.
فقط تنها بدی این سری فیلم ها اینجاست که شخص برای اینکه داستان رو متوجه بشه لازمه یک دور Unlimited Blade Works رو ببینه.:| زورکیه:|
-

Last edited by a moderator:
دوستان سایتی نمیشناسین که فقط فایل زیرنویس ENG رو داشته باشه؟:D
اپیزود 7 soul eater ساب نداشت مجبور شدم فارسی ببینم(dual audio بود ولی نمیخوام برم جهنم:))) اینم اولین دیالوگش:
View attachment 200478
:D
کنار بیا:-"
من یادمه خیلی سر هماهنگی نسخه ای که داشتم با این زیرنویس اذیت میشدم...دهنم صاف میشد یه قسمت ببینم:-"

اما سول ایتر...همه چیش خوب بود و حال میداد... اما... هنوز کابوس اکس کالیبر رو میبینم...یکی دو قسمتی که مخصوص این بود سرطان کامل بود:|

کنار بیا:-"
من یادمه خیلی سر هماهنگی نسخه ای که داشتم با این زیرنویس اذیت میشدم...دهنم صاف میشد یه قسمت ببینم:-"

اما سول ایتر...همه چیش خوب بود و حال میداد... اما... هنوز کابوس اکس کالیبر رو میبینم...یکی دو قسمتی که مخصوص این بود سرطان کامل بود:|
این فارسیه انگار برا دورانه AW بوده :D
4 ثانیه آوردم عقب تا سینک بشه
مشکلی خاصی با ساب فارسی ندارم ولی خوب انگلیسی رو ترجیح میدم:D
نمیدونم با خودم چی فکر میکردم ولی SnQ رو ساب فارسی دیدم:)):))
یکی از دلایل ریواچم همین اکس کالیبر هستش:D:D:D
_____________________________________________________________________________________________________________
ویرایش:
WTF شنود دارن بعد از OP اینو بالا نوشت XD
200479
سینکش هم کلا پاشید

حلالم کنید میخوام داب ENG ببینم:D:D:D:D:D

این فارسیه انگار برا دورانه AW بوده :D
4 ثانیه آوردم عقب تا سینک بشه
مشکلی خاصی با ساب فارسی ندارم ولی خوب انگلیسی رو ترجیح میدم:D
نمیدونم با خودم چی فکر میکردم ولی SnQ رو ساب فارسی دیدم:)):))
یکی از دلایل ریواچم همین اکس کالیبر هستش:D:D:D
_____________________________________________________________________________________________________________
ویرایش:
WTF شنود دارن بعد از OP اینو بالا نوشت XD
View attachment 200479
سینکش هم کلا پاشید

حلالم کنید میخوام داب ENG ببینم:D:D:D:D:D
دقیقا همین...از سینک در میومد:)) فاجعه ای بود:-"
بزار خلیل بیاد، برات همه چی میابه>:) @Police _ 110 :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or