امده ها...توی Nyaa سرچ کندوستان لینک های فیلم سوم Heaven's Feel نیومده؟پوسیدیم!
امده ها...توی Nyaa سرچ کندوستان لینک های فیلم سوم Heaven's Feel نیومده؟پوسیدیم!
خبر از ادامه ی(!!!!!!!!!) Ano Hana اومده!
اینجا که خودتون میدونید من چقدر عاشقشم و این حرفا
ولی اصلا و ابدا دید خوبی نسبت به این اتفاق ندارم!
و... تیپ دوتا دخترها کاملا بر خلاف انتظاراتم ازشون هست!
@Arima Kishou
بیا عکس رو بزار، به شکل عجیبی تو پوشه هام نشون نمیده عکس رو
اهم اهم با اجازتون نشستم فصل اولش رو دیدم هیچی دیگه دستمال کاغذی لازم شدیم
اصلا اسم آهنگ Secret Base , 10 years after ver. هست (که کاور اهنگ سال 2001ه ) اصلا وضعیتی!اهم اهم با اجازتون نشستم فصل اولش رو دیدم هیچی دیگه دستمال کاغذی لازم شدیم
اونجا که تو سکانس پایانی همه با هم میگن پیدات کردیم
10 سالگی این انیمه اونجایی جالب میشه که تو Lyric موسیقی پایانیش دقیقا میگه "مطمئنم يه آگوستِ ديگه ، حتي اگه شده ده سال بعد ، همديگه رو مي بينيم" خلاصه امیدوارم به جاهای خیلی خوبی ختم بشه
اول بگم، مثل اینکه فروش اسلایم بعد این قسمت آخر ترکونده و جزو LN های پر فروش شده! از موشوکو پرفروش تر شده.سلام
بچه ها انیمه های این فصل وضعیتشون چجوریه ؟
چی پیشنهاد میدین ؟
کاشکی مینوشتی هر کدوم تو چه ژانری هستن .انتظاراتت اصلا اندازه این فصل نباشه، در کل اوکیه.
الان یکم سخته بشه گفت، چون کار های جدید فصل بعدی خیلی بیشتر از دنباله ها هستن.
86: خیلی لایت نوول معروفی هست! اصل هایپ من موسیقی اشه که Sawano پشتشه انتظارات خوبی ازش میره.
To Your Eternity: تضمینی، من مانگا رو خوندم، مگه معجزه کنن گند بزنن. بشدت اثر عالیه!
Vivy: کار جدید Wit با نویسنده Re:Zero، تریلرا که اثر با کیفیتی میزنه، سه روز دیگه هم دو قسمت اول با هم دیگه میاد. بهتر میشه سنجید که چطوریاست!
Combatants Will Be Dispatched: کمدی جدید نویسنده کونوسوبا، پلات اش که جالبه! میشه امیدوار بود.
Tokyo Revengers: مانگا رو نخوندم ولی تعریف اش رو زیاد شنیدم.
Edens Zero: کار جدید حضرت ماشیما، میگن از فیری تیل بهتره، تریلرشم این رو نشون میده، با اینحال من که فن اش نیستم. فقط چیز روی اعصاب کپی پیست کردن کرکترای فیری تیل بعنوان کرکترهای جدیده! این مدلی خدایی ندیده بودم.
دیگه همینا اگه اثر دیگه ایی هم خوب باشه بچه ها میگن.
کنار بیادوستان سایتی نمیشناسین که فقط فایل زیرنویس ENG رو داشته باشه؟
اپیزود 7 soul eater ساب نداشت مجبور شدم فارسی ببینم(dual audio بود ولی نمیخوام برم جهنم) اینم اولین دیالوگش:
View attachment 200478
این فارسیه انگار برا دورانه AW بودهکنار بیا
من یادمه خیلی سر هماهنگی نسخه ای که داشتم با این زیرنویس اذیت میشدم...دهنم صاف میشد یه قسمت ببینم
اما سول ایتر...همه چیش خوب بود و حال میداد... اما... هنوز کابوس اکس کالیبر رو میبینم...یکی دو قسمتی که مخصوص این بود سرطان کامل بود
دقیقا همین...از سینک در میومد فاجعه ای بوداین فارسیه انگار برا دورانه AW بوده
4 ثانیه آوردم عقب تا سینک بشه
مشکلی خاصی با ساب فارسی ندارم ولی خوب انگلیسی رو ترجیح میدم
نمیدونم با خودم چی فکر میکردم ولی SnQ رو ساب فارسی دیدم
یکی از دلایل ریواچم همین اکس کالیبر هستش
_____________________________________________________________________________________________________________
ویرایش:
WTF شنود دارن بعد از OP اینو بالا نوشت XD
View attachment 200479
سینکش هم کلا پاشید
حلالم کنید میخوام داب ENG ببینم