هرچی میگیم آرک وانو توی وانپیس از این بهتر نمیتونه بشه اودا یک چیز خفن تر رو میکنه.
این چپتر فوق العاده بود!
این چپتر فوق العاده بود!
سلام
بچه ها انیمه های این فصل وضعیتشون چجوریه ؟
چی پیشنهاد میدین ؟
مبارزه رایدر و سیبر آلتر تو فیلم سوم فیت استی نایت واقعا کلاس درسی هست برا تمام انیمه سازا در تمام زمینه ها من جمله کارگردانی، صداگذاری، زاویه دوربین، کیفیت انیمیشن و هر مورد دیگه ای که به ذهن برسه در مورد اینکه چطور باید تو انیمه مبارزات رو درست کرد ...
برترین فایت تاریخ انیمه ای برا من تا این لحظه شد همین قسمت ...
مبارزه ناروتو و پین و امثالهم جلو این گلابین رسما
برادر من...اسپویل boss fight بزرگ از دوتا انیمه داشتی....بعد میگی اسپویل ندارهمبارزه رایدر و سیبر آلتر تو فیلم سوم فیت استی نایت واقعا کلاس درسی هست برا تمام انیمه سازا در تمام زمینه ها من جمله کارگردانی، صداگذاری، زاویه دوربین، کیفیت انیمیشن و هر مورد دیگه ای که به ذهن برسه در مورد اینکه چطور باید تو انیمه مبارزات رو درست کرد ...
پ.ن: خطاب به اون بزرگواری که می خواد بیاد پاک کنه () به پیر به پیغمبر اسپویل نداره
Avengers vs thanos هم اسپویله لابد نه؟برادر من...اسپویل boss fight بزرگ از دوتا انیمه داشتی....بعد میگی اسپویل نداره
اینا مقوای بیش نیس
اینا مقوای بیش نیسAvengers vs thanos هم اسپویله لابد نه؟
از اتاق فرمان چند روز پیش به ما گفتن I Want to Eat your Pancras پیشنهاد میشه.یه چی میخوام ته فلاکت و اشک و اه
یه چیزی تو مایه ویولت، دروغ اوریل و...، میخوام پودر بشم.دلم یه دل سیر گریه میخواد
والا گوسیک هم رومنس محسوب میشه ها، حالا هرچقدرم بخوای انکار کنی.کاشکی مینوشتی هر کدوم تو چه ژانری هستن .
ورزشی و رومنس اصلاً تو کتم نمیرن . نرم سراغشون از همون اول
Edens Zero مانگا رو تا یه جاهایی خوندم . خیلی لوس و بی مزه شده بود و دراپش کردم . اگر انیمه هم بخواد اونجوری پیش بره اصلاً امیدی بهش نیست .
کلا هر سه انیمه این فصل اشون رو به هر نحوی که شده گند زدن، من شنیده بودم اینم مشکلی داشته، ایراد اش چی بوده؟آمدم چهار فحش نثار این کلاور ورکز بکنم که واقعا گند اساسی زدن . خاک توسرش گند زد به هوریمیا
اتفاقا اون مبارزه فارغ از محتواش یکی از بدترین انیمیشن های ممکن رو داشت ،، که تا سالها مم سازها رو خوراک میدادمبارزه رایدر و سیبر آلتر تو فیلم سوم فیت استی نایت واقعا کلاس درسی هست برا تمام انیمه سازا در تمام زمینه ها من جمله کارگردانی، صداگذاری، زاویه دوربین، کیفیت انیمیشن و هر مورد دیگه ای که به ذهن برسه در مورد اینکه چطور باید تو انیمه مبارزات رو درست کرد ...
پ.ن: خطاب به اون بزرگواری که می خواد بیاد پاک کنه () به پیر به پیغمبر اسپویل نداره