Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اقا امروز داشتم انیمه میدیدم بعد قسمت زیرنویس اومد .که اسم sabzchidori & smfking اومد.چه قدر این دو نفر خوبن.یادمه از دوازده سال پیش اینا ترجمه انجام میدادن.اگر این و میخونید خواستم ازتون تشکر کنم.از اریما کیوشا هم تشکر میکنم که انیمه های جدید خوب توضیح داد.بقیه طوری حرف میزنن یک ساعت باید رمز گشایی کنی

سلام
بچه ها انیمه های این فصل وضعیتشون چجوریه ؟
چی پیشنهاد میدین ؟

ناگاتورو سان رو هم فراموش نکن،از خوبی کمدی،slice of life،رومنس(البته اواسط مانگا)هستش،به همراه چاشنی ایچی.:D

پ.ن:البته ایچی اش اصلا زیاد نیست.

من قشنگ قوی شدن (یونکو بودن) لوفی رو تو این 2 چپتر درک کردم یکی چپتر قبل که گفت من با جهنم آشنا هستم هرچندوقت یه بار مسیرم میوفته و برمیگردم ، یکی هم این چپتر که به کایدو طعنه زد.
زورو هم واقعا دارم کیف میکنم !! یادم نمیاد آخرین بار کی این همه خفن بودن و دست راست بودنش رو نشون داده ؟ خیلی خوب بود این حرکتش ! من منتظر بودم مارکو یا لاو یا یه شخصیت جدید وارد بشه.
از اول که مبارزه شروع شد تو این فکر بودم لاو چطوری میخواد کمک کنه که این چپتر دیدم، تو انیمه های دیگه این سبک ترکیب مبارزه زیاد هست ولی تو وانپیس من یادم نمیاد اینطوری مبارزه کرده باشن.
فکر کنم کمتر از 3 تا آرک دیگه مونده باشه تا وانپیس تموم بشه و با اینکه آرک های پایانی هستن اما فکر نکنم هیچکدوم به زیبایی و مبارزات و هیجان این آرک برسه، چند هفته هست پشت هم داره میترکونه

مبارزه رایدر و سیبر آلتر تو فیلم سوم فیت استی نایت واقعا کلاس درسی هست برا تمام انیمه سازا در تمام زمینه ها من جمله کارگردانی، صداگذاری، زاویه دوربین، کیفیت انیمیشن و هر مورد دیگه ای که به ذهن برسه در مورد اینکه چطور باید تو انیمه مبارزات رو درست کرد ...
برترین فایت تاریخ انیمه ای برا من تا این لحظه شد همین قسمت ...
مبارزه ناروتو و پین و امثالهم جلو این گلابین رسما :D:-"

پ.ن: خطاب به اون بزرگواری که می خواد بیاد پاک کنه (:-") به پیر به پیغمبر اسپویل نداره :D

Last edited by a moderator:
مبارزه رایدر و سیبر آلتر تو فیلم سوم فیت استی نایت واقعا کلاس درسی هست برا تمام انیمه سازا در تمام زمینه ها من جمله کارگردانی، صداگذاری، زاویه دوربین، کیفیت انیمیشن و هر مورد دیگه ای که به ذهن برسه در مورد اینکه چطور باید تو انیمه مبارزات رو درست کرد ...

شمارش معکوس برای پاک شدن این پست به خاطر این که توش گفته رایدر با سیبر می جنگه :D

Last edited by a moderator:

پ.ن: خطاب به اون بزرگواری که می خواد بیاد پاک کنه (:-") به پیر به پیغمبر اسپویل نداره :D
برادر من...اسپویل boss fight بزرگ از دوتا انیمه داشتی....بعد میگی اسپویل نداره :D

ویرایش:
SP گذاری کردم برات :D

آخرین ویرایش:
برادر من...اسپویل boss fight بزرگ از دوتا انیمه داشتی....بعد میگی اسپویل نداره :D
Avengers vs thanos هم اسپویله لابد نه؟ :D

اینا مقوای بیش نیس :D
9AEECDF7-77AC-4D65-BC13-A5E6EEAFAEC8.jpeg

حالا جدا از طنز از اونجایی که سطح این بحث اسپویل خیلی بالاست این موضوع هم مشخص کنم وقتی یک پروتاگونیست وجود داره با یک ویلین/انتاگونیست مشخصه اینا بلاخره یجا فایت دارن اینا رو دیگه نمیشه اسمش رو اسپویل گذاشت :D اونم تو کارهای بلاک باستری مثل ناروتو و فیت که انتاگونیست از همون اول معلومه کیه و فاز mystery نداره
بعضی جاها vs فلان کاراکتر با فلان کاراکتر دیگه امضای سریه از همون اول مشخصه اصلا پوسترش رو ببینی داد میزنه اینو :D
پ‌ن: اوکب میخوای بگی “از تگ اسپویلر استفاده کردن انقدر سخته” یا یک همچین چیزی. من که خودم همه پستام از اول اینجا تو اسپویلر بودن موضوع اینه مدیریت گیر الکی نده به ملت :D:-"

آخرین ویرایش:
یه چی میخوام ته فلاکت و اشک و اه
یه چیزی تو مایه ویولت، دروغ اوریل و...، میخوام پودر بشم.دلم یه دل سیر گریه میخواد
از اتاق فرمان چند روز پیش به ما گفتن I Want to Eat your Pancras پیشنهاد میشه.:دی

:|آمدم چهار فحش نثار این کلاور ورکز بکنم که واقعا گند اساسی زدن . خاک توسرش گند زد به هوریمیاx-(

کاشکی مینوشتی هر کدوم تو چه ژانری هستن .
ورزشی و رومنس اصلاً تو کتم نمیرن . نرم سراغشون از همون اول :D
Edens Zero مانگا رو تا یه جاهایی خوندم . خیلی لوس و بی مزه شده بود و دراپش کردم . اگر انیمه هم بخواد اونجوری پیش بره اصلاً امیدی بهش نیست .
والا گوسیک هم رومنس محسوب میشه ها، حالا هرچقدرم بخوای انکار کنی:-":-"‌.

:|آمدم چهار فحش نثار این کلاور ورکز بکنم که واقعا گند اساسی زدن . خاک توسرش گند زد به هوریمیاx-(
کلا هر سه انیمه این فصل اشون رو به هر نحوی که شده گند زدن، من شنیده بودم اینم مشکلی داشته، ایراد اش چی بوده؟

اتفاقا اون مبارزه فارغ از محتواش یکی از بدترین انیمیشن های ممکن رو داشت ،، که تا سالها مم سازها رو خوراک میداد

خب منم فیلم سوم FSN رو دیدم و واقعاً لذت بردم:x

بالاخره یه پایان خوش برای ساکورا :((

اون آخرش هم خیلی جالب بود، یه گذری زد به Kara :D خود vn رو هم من نخوندم ولی به نظر میرسید که ساکورا همچنان در حالت مالیخولیایی شیرو رو میبینه:D
فقط ایلیا بدبخته که توی همه روت ها میمیره :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or