Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خیلی یهویی شروع کردم ریواچ Soul Eater ایندفه با کیفیت 1080p چقدر خوبه=P~

احساس میکنم این انیمه فراموش شدست و اخیرا کسی recommend نمیکنه لازم دونستم بگم:D

Nostalgia Overload:D
________________________________________________________________________________________________________________
راستی یه نگاه به تاریخ بندازید و حواستون جمع باشه زخم نخورید:o)
یادش بخیر سول ، چقدر هیتر داشت ،

............

فصل دوم اسلایم ساما واقعا سوپرایز بود ، من فصل اول رو هم خیلی دوست داشتم هر وقت حوصلم سر میره میبینم ،،، ولی فصل دومش متحول نشد ، زیر و زبر شد ،، از هر لحاظ پیشرفت داشت و کیفیت همه چیزش بالاتر رفته بود ،،
فکر کن از گوبوتا و گوبوزو شخصیت بداس بسازی ...لووول

سلام بر بزرگان
کسی از دوستان اگر لطف کنه بگه از کدوم کدک برای زیرنویس ass استفاده کنم?(یا تنظیمات Km)
به عنوان مثال زیرنویس انیمه Jujutsu Kaisen (نسخه انیمه لیست) وقتی op پخش میشه کلا یا زیرنویس رو نشون نمی ده یا میده کلا همه چی در هم بر همه و اگر انیمه رو عقب یا جلو کنی تو op کلا برنامه کار نمیکنه و باید ببنیدش!!
کلا باید فرمت Ass رو آف کنی که درست بشه وقتی روشن باشه این مشکل رو دارم مخصوصا وقتی زیرنویس همراه با karaoke باشه!
سپاس

سلام بر بزرگان
کسی از دوستان اگر لطف کنه بگه از کدوم کدک برای زیرنویس ass استفاده کنم?(یا تنظیمات Km)
به عنوان مثال زیرنویس انیمه Jujutsu Kaisen (نسخه انیمه لیست) وقتی op پخش میشه کلا یا زیرنویس رو نشون نمی ده یا میده کلا همه چی در هم بر همه و اگر انیمه رو عقب یا جلو کنی تو op کلا برنامه کار نمیکنه و باید ببنیدش!!
کلا باید فرمت Ass رو آف کنی که درست بشه وقتی روشن باشه این مشکل رو دارم مخصوصا وقتی زیرنویس همراه با karaoke باشه!
سپاس

رو Media Player Classic امتحان کن. بعضا به خاطر پلیره که به مشکل میخوره زیرنویس

سلام بر بزرگان
سپاس
https://github.com/clsid2/mpc-hc/releases/download/1.9.10.16/MPC-HC.1.9.10.56.x64.exe

https://t1.daumcdn.net/potplayer/PotPlayer/Version/Latest/PotPlayerSetup64.exe

ممنونم آقا خلیل ?
با mpc کار نمیکنه و با pot درست میشه و میتونم استفاده کنم ، شرمنده اما خیلی جالبه که وقتی تنظیمات km درست بود خیلی خیلی روان تر نشون میداد به نصبت pot برای همین سراغش نرفتم و دنبال این بودم ببینیم تنظیماتش چجوریه
انگار باید با همین pot کار کنم
ممنونم

سلام بر بزرگان
سپاس
k-lite codec سرچ‌ و بنصب، مشکلت حل میشه. زیرنویس های ass هم باید فونت هاشون نصب باشه و با utf-8 ذخیره شده باشن. و دیگه اینکه بهترین پلیر فعلا pot player هست که ادامه همون پروژه km player هست.

باید بگم داب ENG از چیزی که فکر میکردم بهتر بود
البته این soul eater کلا ژاپنیش هم یجوریه صدا و تصویر و اون ساند افکت هاش، انگار داری فصل 3 nanatsu no taizai میبینی حس چیپ بودن میده:-"
تنها انیمه که کامل داب دیدم devilman crybaby بود
_________________________________________________________________________________________________________________________________
VLC GANG RISE UP :D:D

بچه‌ها من چند قسمت اول AoT رو که دانلود کردم و میخواستم روی گوشی با MX Player ببینم هی خطای EAC3 میداد و صدایی پخش نمیشد توی VLC هم که میخواستم ببینم با زیرنویس مشکل داشتم ? هیچی دیگه در آخرم مجبور شدم تو لپ‌تاپ بشینم و تماشا کنم ? حالا این دفعه سه قسمت بود تونستم دووم بیارم واسهٔ بعداً هیچ راه حلی نیس که بشه این مشکل لایسنس مسخره رو درست کرد؟ ☹

بچه‌ها من چند قسمت اول AoT رو که دانلود کردم و میخواستم روی گوشی با MX Player ببینم هی خطای EAC3 میداد و صدایی پخش نمیشد توی VLC هم که میخواستم ببینم با زیرنویس مشکل داشتم ? هیچی دیگه در آخرم مجبور شدم تو لپ‌تاپ بشینم و تماشا کنم ? حالا این دفعه سه قسمت بود تونستم دووم بیارم واسهٔ بعداً هیچ راه حلی نیس که بشه این مشکل لایسنس مسخره رو درست کرد؟ ☹
custom codec بریزی باید اوکی بشه(من مشکل نداشتم البته و تست نکردم :D)
5 Easy Ways to Fix EAC3 Audio Format Not Supported in MX Player

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or