دوستان برای کسی که تجربه انیمه سریالیش به Death Note محدود میشه، به عنوان انیمهی دوم و اثری که نشه به راحتی از پاش پا شد که همزمان هم عمیق باشه هم ضرباهنگ نسبتا بالایی داشته باشه، چی پیشنهاد میدین؟!
بین Attack On Titan و FA:Brotherhood موندم خودم (هر چند به عنوان اثر عمیق Monster و Ergo P رو سراغ دارم، اما یه چیز با ضرباهنگ تند میخوام).
بچههای دیگه اینجا بهتر میتونن کمکت کنن که چه انیمهای برداری ببینی ولی اگه نظر منو بخوای از بین این دو انیمهای که خودت در نظر گرفتیشون من باشم اول میرم سراغ FA:B
دوستان برای کسی که تجربه انیمه سریالیش به Death Note محدود میشه، به عنوان انیمهی دوم و اثری که نشه به راحتی از پاش پا شد که همزمان هم عمیق باشه هم ضرباهنگ نسبتا بالایی داشته باشه، چی پیشنهاد میدین؟!
بین Attack On Titan و FA:Brotherhood موندم خودم (هر چند به عنوان اثر عمیق Monster و Ergo P رو سراغ دارم، اما یه چیز با ضرباهنگ تند میخوام).
من خودم FMA:BH رو خیلییی بیستر از شینگکی نو کیوجین (همون اتک ان تایتان ) دوست دارم! و اگر فقط یکی رو میخواستی ببینی میگفتم فول متال..
اما با اون ضرباهنگ نسبتا بالا به نظرم شینگکی بهتر برات جوابگو هست کلا کاریه که خیلییییی خوب میتونه به عنوان کار اول جذب کنه (یه جورایی مثل همون دفترچه مرگ...و شاید حتی بیشتر )
و خوبیه دومش اینه که... با صبر آشنا میشی توی انیمه دیدن شاید هیچی مثل صبر کردن رایج نباشه
اومدم یه سری انیمه فصلی ببینم، متوجه شدم اصلا حال نمیکنم
خلاصه فکر کنم تقصیر فصل جدید Nanatsu no Taizai باشه. هی میخوام ببینمش ولی نه حجم اینترنت دارم نه جایی برای ذخیره کردن، فقط یه مبارزه از ملیوداس تایچو میتونه منو سر حال بیاره
من تا حالا انیمه ندیده بودم (البته نمی دونم فوتبالیست ها انیمه حساب می شد یا نه ) ولی به اصرار که چه عرض کنم بخاطر اینکه یکی از دوستام رو مغزم راه نره نشستم Attack on Titan رو دیدم و کف و خون قاطی کردم! انیمه در این حد خفن بازم می شناسید معرفی کنید تو رو خدا
این فصل نسبت به فصل قبلی برای من خیلی بهتر بود و به نظرم یکی از بهترین فصل های این چند سال اخیر رو داشتیم
برای من این 10 تا بهترین بودن
1- non non biyori nonstop (10/10)
فصل سوم یکی از بهترین SOL های تاریخ , تموم شدنش به شدت ناراحت شدم امیدوارم فصل چهارمی در کار باشه
2- Idoly Pride (10/10)
میتونم بگم جزو کارهایی بود با هر قسمت بهتر میشد و اخرش هم فوق العاده تموم شد, داستان شخصیت همه چیز بی نظیر بود
3- (Yuru Camp△ Season 2 (10/10
بی نظیر.
4-(Kemono Jihen (9/10
میتونم بگم جزو بهترین شونن هایی که تا الان دیدم همه چیز درجه یک بود
5-Kumo Desu ga, Nani ka? (9/10)
بهترین ایسکای فصل بود برام, بی نظیر (صدای Yuuki Aoi هم هر هفته به عنوان شخصیت اصلی میتونم بشنوم)
6- World Trigger 2nd Season (9/10)
ظلمه نبینین تقریبا هر چقدر فصل اول یه اقتباس معمولی از مانگا بود این فصل یه اقتتباس فوق شاهکار بود همه چیز بهتر شده بود
7-Jaku-Chara Tomozaki-kun (8/10)
دلیل اصلی که من اینو دوست داشتم بخاطر main heroine داستانه خود شخصیت هینامی کاملا یه چیز اورجینال بود, هر قسمت هم بهتر میشد, چه بسا خود شخصیت اصلی توموزاکی هم عالی بود
8-Mushoku Tensei (8/10)
یه اقتباس عالی جدا کی فکر میکرد بعد این همه سال MT اقتباس به این بی نظیر ساخته بشه؟ اصلا کی امید داشت انیمه تایید بشه؟ عالی بود
دلیلی که من زیاد از این فصل خوشم نیومد به کیفیتش ربطی نداره خود نوال هم من از این چپتر ها خوشم نمیومد در واقع اون جایی که شروع میشه و تبدیل میشه به 10/10 برای من هنوز مونده انیمه بشه
جا داره بگم بهترین شخصیت کل فصل هم خود ایشونه قسمت هایی که بود 10/10 نبود 8/10
9-toubun no Hanayome ∬ (7/10)
عالی بود , اینم مثل WT نسبت به فصل اول کلی پیشرفت کرده بود
10-Ore dake Haireru Kakushi Dungeon (7/10)
عالی بود بسیار لذت بردم از اون انیمه هایی بود قبل شروع فکر نمیکردم اینقدر لذت بخش باشه هفتگی دیدنش
یه چند تا انیمه مثل Re:Zero s2 - SLIME s2 -Dr. Stone s2-Log Horizon s3 هم همین جزو 10 تا هستن ولی میخواستم بیشتر انیمه های جدید باشه
لیست کامل برای من:
(10/10) non non biyori nonstop
Idoly Pride (10/10)
Yuru Camp△ Season 2 (10/10)
Kemono Jihen (9/10)
Kumo Desu ga, Nani ka? (9/10)
World Trigger 2nd Season (9/10)
Jaku-Chara Tomozaki-kun (8/10)
Log Horizon s3 (8/10)
Dr. Stone s2 (8/10)
Mushoku Tensei (8/10)
Re:Zero s2 (8/10)
toubun no Hanayome ∬ (7/10)
Uma Musume: Pretty Derby (TV) Season 2 (7/10)
SLIME s2 (7/10)
Ore dake Haireru Kakushi Dungeon (7/10)
Back Arrow (6/10)
Urasekai Picnic (6/10)
2.43: Seiin Koukou Danshi Volley-bu (6/10)
Tatoeba Last Dungeon (6/10)
SK∞ (6/10)
Shingeki no Kyojin: The Final Season (6/10)
Kaifuku Jutsushi no Yarinaoshi (5/10)
------------------------------------------------------------------
این فصل انیمه هایی هایی که ناامید کننده بود برام این سه تا میتونم اشاره کنم چون خیلی امید داشتم بهشون
Yakusoku no Neverland اینم میره کنار توکیو غول به عنوان ناامید کننده ترین اقتباس از یه مانگای خوب این shirai امیدوارم یه روز توضیح بده منطق اینکه میخواست انیمه اورجینال باشه چی بوده جالب اینه این قسمت های اخر کسی رو به عنوان نویسنده تو اخر های قسمت نمینوشتن یعنی کسی گردن نمیگرفت داستان رو
Horimiya خیلی خیلی سریع اتفاق میفتاد به جز انیمیشن و کارگردانی فوق العادش چیز خاصی نداشت جزو کارهایی بود به شدت از لحاظ داستانی و شخصیت پردازی ضعیف بود (دقیقا برعکس یه چیز مثل توموزاکی) تو یه دنیای عادلانه تیم این رو توموزاکی کار میکنه و تیم توموزاکی رو Horimiya
Wonder Egg Priority
نه اینکه بد باشه نه ولی من با روند پیشروی داستانش مشکل داشتم و دوست نداشتم چطوری داستان میرفت جلو ,قسمت های اولیه من فکر میکردم برای من yorimoi 2 باشه ولی نشد حتی فکر نکنم اون قسمت اخر که june میاد هم نظرمو عوض کنه
Vivy: Fluorite Eyes Song - Ep 1
قسمت اول خوبی بود و معلومه با کار خوشساختی طرفیم. تا اینجا داستان و شخصیت اصلی جالبی داشت. فقط...
اون کاراکترِ مکمل خــــــیلی حرف میزنه. سرم رفت! تند تند و یهبند... امون نمیده زیرنویس رو بخونیم
Joran: The Princess of Snow and Blood - Ep 1
ویدیویی که چند روز پیش ازش دیدیم (مال همین قسمت اول) خیلی خفن بود، ولی خود انیمه... فقط همون تیکهاش جالب بود. اونقدر آشفته بود و نچسب که بیخیالاش شدم.
----------
Vivy: Fluorite Eyes Song - Ep 1
قسمت اول خوبی بود و معلومه با کار خوشساختی طرفیم. تا اینجا داستان و شخصیت اصلی جالبی داشت. فقط...
اون کاراکترِ مکمل خــــــیلی حرف میزنه. سرم رفت! تند تند و یهبند... امون نمیده زیرنویس رو بخونیم
Joran: The Princess of Snow and Blood - Ep 1
ویدیویی که چند روز پیش ازش دیدیم (مال همین قسمت اول) خیلی خفن بود، ولی خود انیمه... فقط همون تیکهاش جالب بود. اونقدر آشفته بود و نچسب که بیخیالاش شدم.
Mashiro no Oto - 01
برای قسمت اول خوب بودش...ولی طراحی ها و انیمیشن ها، و الخصوص رنگ بندی ها ضعف داره....مثل Kono Oto Tomare ضعف ساخت داره...
ولی در کل راضی بودم از قسمت اولش، به خود ساز Shamisen هم علاقه دارم....حتماً ادامش میدم
Godzilla Singular Point - 02
انیمه خیلی بی هدف هستش....کلی اطلاعات قاطی پاتی میده که اصلاً معلوم نیس چی به چی هستش....
CG هیولاهاش هم که داغونه....فقط 1قسمت دیگه تحملش میکنم، ببینم چی میشه
Vivy - Fluorite Eyes Song - 02
عجب چیز بودش....گرافیک ـش که نیاز به تعریف نداره....ولی چیزی که خیلی خوشم امد ازش، موسیقی اون بودش، خیلی خوب بود
قسمت دومش حسابی ترکند
Boku no Hero Academia - 90
هیچ ندارم بگم....ادامه ی فصل های قبلشه
چیزی که از کار دراومده شاید اینجوری باشه که میگی . شاید که نه و هست واقعاً ولی رو کاغذ قراره خیلی بزرگ باشه
اینجوری که میگی کار رو خوندی و احتمالاً دراپ هم نکردی
Rave Master نخوندم ولی با توجه به همین 2 تا کاری که باهاشون آشنام اصلاً بعید نیست همچین چیزی گفته باشه .
سلام
من و دراپ؟ یه چیزای تباهی میخونم که کارهای استاد ماشیما پیششون شاهکاره!
یکی از مانگاهای ماشیما رو بخونی انگار همه رو خوندی. جوهر داستان همونه. فقط دکور صحنه عوض میشه. از نخوندن Rave چیزی رو از دست ندادی.
میخواستم خبرش رو توی این تاپیک بگم اما فکر کردم شاید دروغ احمقانهی آوریل باشه. اما انگار حقیقت داشت.
باید اضافه کنم که اگر کسی از Wonder Egg خوشش اومده، واجبه سریال این رو هم ببینه. در جمع که از Wonder Egg هم حتی بهتره!