Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب من دیگه تحمل نکردم و پایان اصلی آرک(کل چپتر یک صفحه بیشتر نیست) رو خوندم.
هیچ پشمی در بدنم نمونده!:|عجب چیزی بود!!!
حیف شد به انیمه اصلی نرسید. البته دلیل اشون تا حدی موجه اهه.
حدس میزنم یا Director's Cut فصل دوم با این چپتر تموم میشه یا شروع فصل سوم با این سکانس هاست!
فقط بگم کلیف هنگری که این داشت از Who's Rem هم بدتره. پلات توییست MGS استایلی هم بود.:|
چیزی که تمام فصل جلوی چشمامون بوده، واقعا اون چیزی نبوده که فکر میکردیم. خیلی هم هینت توی کل فصل میدادن!
با اینکه ملت بیشعور مثل جریان Rem دارن اسپویل ها رو توی نت میریزن بازم پشمااام واقعا ریخت!

در مورد پایان shigatsu
پایان انیمه بهترین مثال ممکن برای یه پایان نلخ و شیرین هست :-" چندین سال از پخش انیمه میگزره و هنوزم به نظرم واقعا پایان بهتری برای انیمه نمیتونستن بسازن ....
یعنی حتی به هر جای انیمه بشه ایراد کوچیک گرفت به پایانش نمیشه چیزی گفت.
خلاصه اینکه از معدود انیمه هایی هست که بهش 10/10 میدم :-":-"
+
یادمه پخش هفتگی دیدمش...جزو اولین انیمه هایی بود که اینقدر پودرم کرد!:((
عاقا من الان رفتم گوگل، 6 سال از پخش انیمه میگذره :( پیر شدیم به خدا این 6 سال کجا رفت و چجوری رد شد؟! :|
من توی فکرم انگار شیگاتسو همین 1-2 سال پیش پخش میشده....

+

انیمه slime sama خیلی خوبه :-"

در مورد Redo فکر کنم قبلا یه چیزی نوشته بودم.
اول این که در حرکتی اسپویل وار باید بگم در ادامه داستن دیگه وضعش انقدر فجیع نیست. نسبت به متعارف فجیعه اما نسبت به قسمت‌های اولش قابل تحمل میشه.

یه مشکلی توی این ژانر ایسکای‌های انتقامی هست. دشمنان شخصیت اول به صورت غیرقابل باوری لجن هستن. یه کارهایی می‌کنن که از شدت بد بودن بی‌منطق میشه.
همین جوری الکی اطرافیان قهرمان (؟) رو می‌کشن و حتماً یکی دو مورد هم تجاوز می‌کنن. خود قهرمان رو هم مکرراً *****
تقریباً بی‌استثنا توی همه‌شون هست.
تا اینجاش می‌گیم هدف نشون دادن لجن بودن دشمنان قهرمان(؟؟) داستانه.
اما خود قهرمان (؟؟؟) بعد از بازگشت (که ممکنه بازگشت در زمان یا بازگشت از مرگ باشه) کارهایی می‌کنه که روی دشمنان سفید می‌شه!
از اون احمقانه‌تر موارد متعددیه که قهرمان (؟؟؟؟) اجازه می‌ده یه سری اتفاقات تکرار بشن که آتش انتقامش شعله‌ورتر بشه.
مثلاً خواهر قهرمان (؟؟؟؟؟) در زمان غیبتش مورد تجاوز قرار گرفته و بعد به صورت فجیعی به قتل می‌رسه. قهرمان (؟؟؟؟؟؟) بعد از بازگشت اجازه می‌ده این اتفاق تکرار بشه و این بار خودش از پشت درخت صحنه رو تماشا می‌کنه تا آتش انتقامش شعله‌ورتر بشه.
این چیزی که داخل اسپویلر Redo گذاشته شده، اسپویلر از Redo نیست. فقط یه مثال ذهنی از ژانر ایسکای-انتقامی زدم:دی
-------
دیشب کات اسنایدر رو دیدم. استاد استعداد خوبی برای ساخت شونن‌های بولد داره. چندان به درد فیلم سازی نمی‌خوره شاید بتونه انیمه‌های اکشن آبگوشتی خوبی بسازه.

در مورد پایان shigatsu
پایان انیمه بهترین مثال ممکن برای یه پایان نلخ و شیرین هست :-" چندین سال از پخش انیمه میگزره و هنوزم به نظرم واقعا پایان بهتری برای انیمه نمیتونستن بسازن ....
یعنی حتی به هر جای انیمه بشه ایراد کوچیک گرفت به پایانش نمیشه چیزی گفت.
خلاصه اینکه از معدود انیمه هایی هست که بهش 10/10 میدم :-":-"
+

عاقا من الان رفتم گوگل، 6 سال از پخش انیمه میگذره :( پیر شدیم به خدا این 6 سال کجا رفت و چجوری رد شد؟! :|
من توی فکرم انگار شیگاتسو همین 1-2 سال پیش پخش میشده....

+

انیمه slime sama خیلی خوبه :-"
یک مشت پیر و پاتال شدیم!T_T انگار همین دیروز بود.

دقیقا....جالب اینجاست همونموقع که مانگا میومد هیچکس باور نداشت واقعا بزنه بکشش، درست یادم باشه اول پایان انیمه هم اومد و بعد مانگا، همه شوکه شده بودن.
خلاصه از معدود پایان های انیمه ایی که واقعا بنظرم پرفکشنه!
این چیزی که داخل اسپویلر Redo گذاشته شده، اسپویلر از Redo نیست. فقط یه مثال ذهنی از ژانر ایسکای-انتقامی زدم:D
منم تعجب کردم! چون یادمه خواهر نداشت:)) فکر کنم در مورد Redo مادر یا دوست بچگی بود.:))
بازم غیر مستقیم اسپویل کردیا:))
دیشب کات اسنایدر رو دیدم. استاد استعداد خوبی برای ساخت شونن‌های بولد داره. چندان به درد فیلم سازی نمی‌خوره شاید بتونه انیمه‌های اکشن آبگوشتی خوبی بسازه.
بنظرم فیری تیل از ساخته های اسنایدر اثر بهتریه!
خلاصه اینکه این مقایسه ات توهین به سبک شوننه:|
@ce7en44
@m.a.t
It seems that the female viewership of "Redo of Healer" higher is then the average anime
مخاطب های واقعی Redo بانوان بودن:))

آخرین ویرایش:
Yakusoku no Neverland S2 - E11
فقط امدم بگم که فصل 2 ـمش چقدر زباله بودش....الخصوص قسمت اخرش.....چی بود واقعاً، مانگا هم همینطور هستش؟
مانگا افت میکنه و در کل پایان معمولی و یهویی داره.
ولی اینجا نه تنها داستان روی اسپید رانه که به خط پایان برسه، داستان رو هم تغییر میدن، دو و سه آرک مانگا هم به کل حذف میکنه.:|
کل ترکیب همه کار های افتضاحی که یک انیمه نباید بکنه رو انجام میده:|
مانگا هم نخوندی بعد فصل اول مهم نیست، در کل آش دهن سوزی نیست.
---
قسمت 11 Wonder Egg Priority رو دیدم.
خدا کنه قسمت حذف شده زیاد به پلات اصلی صدمه نزنه.
بشدت داستان این قسمت خوب بود.
با اینکه بعضی جاها بنظر خودم یکم شعاری شد، بنظرم اگه پایان رو خوب در بیارن از اون کار های ماندگار میشه!

آخرین ویرایش:
واقعا متاسفم برای خودم که demon slayer زود تر ندیدم.چه قدر خوب بود.میدونی کمتر انیمه ای به نظر من سریع اتفاقاتش جلو میره و الکی کشش نمیده.بی زحمت اوتاکوهای جمع مثل موشکو تنسی و demon slayer معرفی کنید تا لذت ببریم.به نظرم demon slayer نسخه خیلی خوبه بلیچ میشه

نمیدونستم این سوال رو کجا بپرسم. چند تا انیمه خوب میخواستم دانلود کنم مثل naruto و psycho-pass ولی هر جا که میرم یا مسدوده یا نداره! :D شما از کجا دانلود میکنید؟

من که خودم هر چی بخوام از ترکر خصوصی میگیرم ولی گمون کنم اولین بار کاربر عزیز @Z-fan بودند که منو با kayoanime آشنا کردند :Rose:

https://kayoanime.com/psycho-pass-dual-audio-720p-1080p/
https://kayoanime.com/shippuden-1080p-dual-audio/

انیمه و داستان خوب ساختن واقعا سخته و هنر میخواد و به نظرم از اونور گند زدن به یه اثر معمولی یا نسبتا خوب هم سختی های خودشو داره، قبلا مثالش رو با tokyo ghoul دیدیم :-" و این فصل هم Yakusoku no Neverland S2 کلا تعریف جدیید از گند زدن به یه داستان رو بهمون نشون داد...

باورش واقعا سخته که عوامل پشت این انیمه به یه همچین اشغالی Ok دادن و فکر کردن نشون دادن همچین چیزی ممکنه :|:-??
همونطور که اریما کیشو گفت مانگا هم بعد از 1-2 ارک اول افت میکنه و به هیچ وجه اون جذابیت اولیه رو نداره ولی این فصل دوم انیمه کلا یه چیز دیگست :-" من هر هفته هر قسمت رو دانلود میکردم و میزدم جلو تا ببینم فاز اینا واقعا چیه و چطوری میخوان داستانو جمع کنن و فقط میتونم بگم تجربه ی خیلی خاص و خنده داری بود :-" کلی شخصیت و آرک و ... رو حذف کردن و بزرگترین بخش داستان رو هم توی 10-15 ثانیه و بصورت یه سری "عکس" نشون دادن :-j:-j:-j

شرمنده و ببخشید، من از این موضوع خبر نداشتم....تصحیح ـش کردم
نه بابا. این حرفا چیه:دی فقط خواستم توضیح بدم که اگر کسی خونده باشه، احساس نکنه نصف داستان براش اسپویل شده.
البته واقعیتش اینه که کسی اون رو خونده باشه، کلیت همه ایسکای-انتقامی‌ها براش اسپویل میشه:-"
انیمه و داستان خوب ساختن واقعا سخته و هنر میخواد و به نظرم از اونور گند زدن به یه اثر معمولی یا نسبتا خوب هم سختی های خودشو داره، قبلا مثالش رو با tokyo ghoul دیدیم :-" و این فصل هم Yakusoku no Neverland S2 کلا تعریف جدیید از گند زدن به یه داستان رو بهمون نشون داد...

باورش واقعا سخته که عوامل پشت این انیمه به یه همچین اشغالی Ok دادن و فکر کردن نشون دادن همچین چیزی ممکنه :|:-??
همونطور که اریما کیشو گفت مانگا هم بعد از 1-2 ارک اول افت میکنه و به هیچ وجه اون جذابیت اولیه رو نداره ولی این فصل دوم انیمه کلا یه چیز دیگست :-" من هر هفته هر قسمت رو دانلود میکردم و میزدم جلو تا ببینم فاز اینا واقعا چیه و چطوری میخوان داستانو جمع کنن و فقط میتونم بگم تجربه ی خیلی خاص و خنده داری بود :-" کلی شخصیت و آرک و ... رو حذف کردن و بزرگترین بخش داستان رو هم توی 10-15 ثانیه و بصورت یه سری "عکس" نشون دادن :-j:-j:-j
انیمه تا کجای مانگا رو پوشش داده؟
===========
من از مانگاش راضی بودم. اون داستان رو هر جور دیگه‌ای پیش می‌بردن (جورهایی که می‌شد توی یه مجله‌ی شونن پیش برد) بدتر از این می‌شد.

نه بابا. این حرفا چیه:D فقط خواستم توضیح بدم که اگر کسی خونده باشه، احساس نکنه نصف داستان براش اسپویل شده.
البته واقعیتش اینه که کسی اون رو خونده باشه، کلیت همه ایسکای-انتقامی‌ها براش اسپویل میشه:-"

انیمه تا کجای مانگا رو پوشش داده؟
عاقا.... :-":-":-"
انیمه تا اخر مانگا رو پوشش داد و رفت :-" داستانو تموم کردن توی 10 قسمت :-"

View attachment Mushoku Tensei - Opening Full『Tabibito no Uta』by Yuiko Ohara.mp4
:x:x:x

Mushoku Tensei
این ژاپنیا چرا اینقدر Hor*y ـین ؟ اونم نه در حد معمول ـش !!! موقع دیدنش با خودم میگفتم چجوری انتشار جهانی داره ؟! نتفلیکس , Hulu , Funimation و ... LOL بگذریم ستینگش رو خیلی خوشم اومد اوپنینگش همون چیزی بود که از بچگی تو ذهنم داشتم LOL یعنی لامصب مو نمیزد :p:D واقعا انیمه تر تمیزیه منم کشته مرده توجه به ریزه کاری هستم خیلی کیف کردم . در کل به عنوان کسی که از سبک Isekai زیاد خوشش نمیاد شروعش درجا جذبم کرد و تا پایانش کشوندم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or