m.a.t
Loyal Member
این چیزی که داخل اسپویلر Redo گذاشته شده، اسپویلر از Redo نیست. فقط یه مثال ذهنی از ژانر ایسکای-انتقامی زدمدر مورد Redo فکر کنم قبلا یه چیزی نوشته بودم.
اول این که در حرکتی اسپویل وار باید بگم در ادامه داستن دیگه وضعش انقدر فجیع نیست. نسبت به متعارف فجیعه اما نسبت به قسمتهای اولش قابل تحمل میشه.
یه مشکلی توی این ژانر ایسکایهای انتقامی هست. دشمنان شخصیت اول به صورت غیرقابل باوری لجن هستن. یه کارهایی میکنن که از شدت بد بودن بیمنطق میشه.
همین جوری الکی اطرافیان قهرمان (؟) رو میکشن و حتماً یکی دو مورد هم تجاوز میکنن. خود قهرمان رو هم مکرراً *****
تقریباً بیاستثنا توی همهشون هست.
تا اینجاش میگیم هدف نشون دادن لجن بودن دشمنان قهرمان(؟؟) داستانه.
اما خود قهرمان (؟؟؟) بعد از بازگشت (که ممکنه بازگشت در زمان یا بازگشت از مرگ باشه) کارهایی میکنه که روی دشمنان سفید میشه!
از اون احمقانهتر موارد متعددیه که قهرمان (؟؟؟؟) اجازه میده یه سری اتفاقات تکرار بشن که آتش انتقامش شعلهورتر بشه.
مثلاً خواهر قهرمان (؟؟؟؟؟) در زمان غیبتش مورد تجاوز قرار گرفته و بعد به صورت فجیعی به قتل میرسه. قهرمان (؟؟؟؟؟؟) بعد از بازگشت اجازه میده این اتفاق تکرار بشه و این بار خودش از پشت درخت صحنه رو تماشا میکنه تا آتش انتقامش شعلهورتر بشه.
-------
دیشب کات اسنایدر رو دیدم. استاد استعداد خوبی برای ساخت شوننهای بولد داره. چندان به درد فیلم سازی نمیخوره شاید بتونه انیمههای اکشن آبگوشتی خوبی بسازه.

چندین سال از پخش انیمه میگزره و هنوزم به نظرم واقعا پایان بهتری برای انیمه نمیتونستن بسازن ....
پیر شدیم به خدا این 6 سال کجا رفت و چجوری رد شد؟! 
فکر کنم در مورد Redo مادر یا دوست بچگی بود.