برید تو گوگل بزنید anime like redo the healerببینید چیا میاد!!!!
overlord,akame la kill,goblin slayer,rasinig of sheild hero!!!!!!
من حس می کنم موقع تایپ کردن اسم انیمه ها با سر میکوبی رو کیبورد، درسته؟برید تو گوگل بزنید anime like redo the healerببینید چیا میاد!!!!
اصلا بی خیالش
زامبی لند ساگا خوبه؟
اصلا بی خیالش
زامبی لند ساگا خوبه؟
آینده نگری!چطوری واکر و ویلچر با هم استفاده میکنی؟
برای اینکه آف تاپیک نشه: فصل دوم فایرفورس رو دراپ کردم. از شخصیت پردازی و داستانش خوشم نیومد.
ههاون اتاق تو خونه نیست حاجی
باید بری سرای سالمندان
در ادامه باید به اعمالت فک کنی و جوان هایی که طی چند دهه به افیون خانمان سوز انیمه دُچار کردی
خیلی زور بزنم ساکورای انیمه ایران باشم! خیلیها! یعنی خیلی زیاد زور بزنم!استکبار Dio انیمه ایرانه! خودش خبر نداره ولی ویلین اصلی داستان خودشه.
اون زمان که فروم مرحوم AW وجود داشت، برای انیمههای بلند بخشهای جداگانه وجود داشت و هر کدوم تاپیک جداگانهی مانگا و انیمه داشتن.متأسفانه راهی نداره.
اگه یه قانونی از راه برسه که با اسپویلکنندگان برخورد بشه هم ملت از راههای دیگه وارد میشن. مثلاً میان میگن «به نظر من فلان کاراکتر فلان طور میشه»، در حالی که نظر شخصی خودشون نیست و دارن چیزی رو میگن که واقعاً قراره اتفاق بیفته.
یا این قضیهای که خیلی وقته در مورد سریالها مُد شده و دو قسمت از سریال که میگذره، یه دفعه یکی میاد توی ردیت و فلان و چنان میگه «بنده از روی رفتار فلان کاراکتر فهمیدم که قراره در ادامه تبدیل به شخصیت خبیث داستان بشه و نشانههایی هست که اون یکی کاراکتر قراره بمیره و رنگ زرد دیوار دستشویی هم نشوندهنده این هست که در قسمت دهم فلان اتفاق میافته و...» یعنی یه چیزهایی میگن که رسماً با بهره هوشی ۲۵۰ هم غیرممکنه و نشون میده که طرف به منابعی دسترسی داره و داستان رو میدونه، ولی به عنوان نظر شخصی میگه که نشون بده خیلی زرنگه.
بعدش هم مردم همون صحبتها رو نه به عنوان اسپویل، بلکه به عنوان تئوری انقدر دست به دست میکنن که توی کل اینترنت پخش میشه. مثلاً توی تاپیک فلان سریال توی ریست ارا که میری، بدون تگ اسپویلر دارن در مورد این حدسیات صحبت میکنن. وقتی هم حدسیات(lol) تبدیل به واقعیت میشه، گند میخوره توی سورپرایزهای سریال.
کلاً جوامع بشری(!) از این نظر خیلی بیفرهنگ هستن و باید خیلی کار بشه در این زمینه و سخت میشه با قانون جلوش رو گرفت. ولی حداقل جایی مثل یوتیوب میتونه یه سری کارها بکنه که به محض دیدن دو تا ویدیو از فلان بازی، توی بازدید بعدی کل داستان و پایانش رو توی بخش پیشنهادات برات اسپویل نکنه!
بچهها من سه فصل اول AOT رو دیدم خواستم فصل چهارم هم تموم بشه تا سر وقت اونم برم اما یه مشکلی هس تقریباً هیچی از سه فصل اولی یادم نمیاد! ? Movie یا خلاصهای از سه فصل اول توی نت هست که بهم معرفی کنین؟
دلت خوشه ها . تو همین تاپیک با فضای محدودش من گیر میدم به اسپویل ملت میخوان خرخرمو بجون .
وقتی یـ چیزی به قول معروف Popular میشه یـ مشت بیشعور هم به طبع راه خودشون رو به فضای مجازی باز میکنن . اونم جای بی در پیکری مثل توئیتر و یوتیوب خدایی این کالچر اسپویل نکردن باید نرمال بشه . سرطان خونه هایی مثل توئیتر و یوتیوب هیچ غلطی نمیکنن برا این قضیه !!! واقعا تا کی میخواد این وضعیت ادامه داشته باشه ؟ باید یـ قانون وضع بشه که هیچ کسی نتونه اسپویل کنه . درجا ملت پستش رو فلگ کنن طرف رو به غلط کردن بندازن !! طرف ارتیسیت بود یـ فن آرت از یکی از شخصیت های AoT کشیده بوده بدون هیچ تگی بالاش نوشته بود "حیف شد کرکتر خوبی بود" ادم حسابیش با چند هزار فالوور این ـه دیگه اون شخص عادیش بماند !!!!!
من که از اول برای این فصل آب روغن قاطی کرده بودمچقدر اسلایم خفن شده! اصلا وقتی که شروع اش میکردم فکر نمیکردم به این خوبی بشه.
تا حالا اینقدر ایسکای خفن توی یک فصل داشتیم؟ من که یادم نمیاد!
یادمه پخش هفتگی دیدمش...جزو اولین انیمه هایی بود که اینقدر پودرم کرد!Shigatsu wa Kimi no Uso
واقعا سخته با کلمات توصیفش کرد ولی خب خیلی کوتاه بخوام بگم "زیبا و باشکوه"
یه معجون عجیب از عشق، غم و کمدی. بدون اینکه چیز خاصی در موردش بدونم رفتم سراغش و تو ۲ روز تمومش کردم. بدون شک تا آخر عمر تو ذهنم خواهد موند. کرکترای بینظیر که به بهترین شکل ممکن به تمامشون پرداخت میشه، داستان عالی با روایت بینظیر و بینقص، موسیقیهای دلنشین و دیوانه کننده که نقش خیلی مهمی توی این انیمه داشتن. اولین تجربهی درام برای من بود تو دنیای انیمه و واقعا ازین بهتر نمیشد. ۲روز با تکتک شخصیتاش زندگی کردم و خندیدم و بارها اشک تو چشام جمع شد. خیلی خاص بود این انیمه. دیدنش واقعا به همه انیمهبینا واجبه
حرف آخر رو همین اول بنویسم. نامهی کائوری بدون شک تیر خلاصی بود به مخاطب. اگه تا اینجا تونستید خودتونو نگه دارید، بعد اینکه آریما کوسِی شروع به خوندن نامه میکنه بغضتون میترکه. واقعا بی رحمانه بود این نامه. دقیقا به همون شکلی بیرحمانه بود که کائوری به کوسی میگفت "چقدر بی رحمی". من حقیقتا خیلی سعی کردم در حد همون جمع شدن اشک تو چشام بمونم ولی ناخواسته ترکیدم. خیلی سنگین و غمگین بود نامهی کائوری. دختری دوس داشتنی که از خیلی وقت پیش عاشق آریما بود اما اونم جرئت نداشت بره جلو و خیلی خیلی حس عجیبی بود وقتی در پایان انیمه اینو میفهمیم! از طرف دیگه عشق سوباکی به آریما هم خیلی قشنگ و دوس داشتنی بود. همیشه پشت اینکه اون داداشمه قایم میشد ولی خب واقعیت چیز دیگهای بود و دیالوگ پایانی که به آریما گفت خیلی خوب و دلگرم کننده بود. واتاری هم اولین بار که میبینیش فکر میکنی یه شخصیت معمولی و تکراری هستش که دخترا عاشقشن ولی بعد متوجه میشی این یه انیمس نه یه اثر بی ارزش آمریکایی. واتاری یه دوست به شدت خوب و فداکاری بود که آریما بهش نیاز داشت و بارها کمکش کرد. داستان آریما و مادرش بینظیر بود مخصوصا از جایی که دیدش و خاطراتش به مادرش عوض شد و تونست چیزی غیر از سیاهی و تاریکی ببینه در مورد مادرش و ازونجا بود که تونست بهتر و راحتر بنوازه. امی و تاکشی خیلی جالب وارد قصه میشن و اولش فکر میکنی اینم یه رقابت سادس مثل چیزی که قبلا بارها دیدیم اما خیلی فراتر از رقابت بود. هر ۲ آریما رو میپرستیدن و قصد داشتن بهش برسن اما به شکلی کاملا خاص که قبلا ندیدیم. خواهر تاکشی یعنی ناگی هم خیلی یهویی وارد قصه شد ولی چقدر خوب و جذاب بود حضورش. همینطور ستو هیروکو معلم آریما و دخترش چقدر خوب و دوس داشتنی بودن. همه چیز در مورد این انیمه عالی و به جا بود. تمام لحظاتش یه ملودی غمگین و دیوانهوار بودن در عین حال. از تکتک لحظاتش میشه نوشت ولی خب همینقدر کافیه... شدیدا تاثیرگذار و قوی بود این انیمه. از یه جایی به بعد مطمئن میشی که آخرش چی میشه و سرنوشت کائوری چی میشه ولی ذرهای اهمیت نداره چون مهم اینه چطور پیش میره و چطور روایت میشه. به نظرم این انیمه عشق رو به بهترین و پاکترین شکل ممکن نشون داد بدون صحنهها یا حرفای جنسی. همین لذتش رو برام چند برابر کرد. و اینکه آخرش چقدر خوب و جالب اسم انیمه معنی پیدا میکنه و میفهمیم جریان دروغی که گفته شده چی بوده.
نسخهی کامل ED دوم رو میذارم. قطعا برای خیلیا خاطرات خوبی رو زنده میکنه.
موفق باشیم