Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یه چند تا منهوا (چینی یا کره ای) معرفی میکنید که جدی باشه ، مثلا یه چیزی تو مایه های برسرک و ...
سولو لولینگ چطوره؟

حالا به نظرتون من کدوم ورژن Berserk رو ببینم؟ :D
خیلی وقته تو لیسته اما نشده برم سر وقتش. الان زمان مناسبیه برای دیدنش
به نظر من کلا بورو مانگا برسرک بخون ، فکر کن انیمه نداره.
---
نمیدونم اینا رو دیدی یا نه ، ولی این چند تا انیمه رو هم من بهت پیشنهاد میکنم ببینی:
Steins;Gate
Shigatsu wa Kimi no Uso
Hajime no Ippo (با این کار ورزشی رو شروع کن ، دنیایه برا خودش ژانر ورزشی)

نشستم ۶ قسمت از آکوداما رو دیدم، واقعا انتظار نداشتم نویسنده دانگان همچین داستان ضعیفی بنویسه.
از اون طرف ۶ قسمت هم از نانا دیدم، این یکی بیشتر به سبک دانگان میخوره.
یکی بالاخره با من هم نظر شد:(

یه چند تا منهوا (چینی یا کره ای) معرفی میکنید که جدی باشه ، مثلا یه چیزی تو مایه های برسرک و ...
سولو لولینگ چطوره؟

به نظر من کلا بورو مانگا برسرک بخون ، فکر کن انیمه نداره.
---
نمیدونم اینا رو دیدی یا نه ، ولی این چند تا انیمه رو هم من بهت پیشنهاد میکنم ببینی:
Steins;Gate
Shigatsu wa Kimi no Uso
Hajime no Ippo (با این کار ورزشی رو شروع کن ، دنیایه برا خودش ژانر ورزشی)

شبیه کاری که میخوای نمیدونم هستند یا نه ولی تو کارای جدی اینا رو من میخونم که کارای نسبتآ خوبی هستند :

Solo Leveling
The Beginning After The End
Second Life Ranker
Legend of the Northern Blade
Omniscient Reader’s Viewpoint
Tower of God

سولو هم به نظر من عالیه

یکی بالاخره با من هم نظر شد:(
آره برای خودم هم عجیب بود:D

شاید چون اسم دانگان که اومد انتظار بیهوده ازش پیدا کردم. حتی یه بار دیگه هم سعی کردم که ادامه بدم ولی واقعا علاوه بر ضعف داستانی، شخصیت های نچسبی هم داشت و دوباره دراپ کردم.

اینجوری که شما میگین من هم مانگا برزرک رو بذارم ایشالا سر 40 سالگی شروعش کنم که تموم شده باشه اینجوری نمیشه :D
تا پنجاه جا داری داداش،طرف نزدیک سی ساله داره چپتر میده اندازه این کیمتسو نشده هنوز

اهم...
در راستای بحث مانگای berserk، فقط اومدم بگم که به نظر منم اورریت هست و والا از چپتر 170-180 به بعد همینطور میره که بدتر بشه :-"

اما... آرک golden age و پایانش بدون شک یکی از بهترین آرک ها بین همه ی مانگا هایی هست که تا حالا خوندم، یعنی اگه داستان و مانگا بعد اون آرک تموم میشدن یکی از خفن ترین و بهترین پایان های ممکن برای یه داستان میشد :-"

اهم...
در راستای بحث مانگای berserk، فقط اومدم بگم که به نظر منم اورریت هست و والا از چپتر 170-180 به بعد همینطور میره که بدتر بشه :-"

اما... آرک golden age و پایانش بدون شک یکی از بهترین آرک ها بین همه ی مانگا هایی هست که تا حالا خوندم، یعنی اگه داستان و مانگا بعد اون آرک تموم میشدن یکی از خفن ترین و بهترین پایان های ممکن برای یه داستان میشد :-"
خب اونوقت که نمیشد برسرک.تهش میشد بلک کلاور

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
سلام. پلنگ صورتی انیمیشن سینمایی داره؟
سلام
تا جایی که می‌دونم نه.
پلنگ صورتی اسم یه مجموعه فیلم کمدی، کاراگاهی (؟) بوده که ماجرای سرقت یه الماس به اسم پلنگ صورتیه.
من فیلم‌های اصلی رو ندیدم ولی ریبوت اخیرش رو دیدم و توصیه نمی‌کنم کسی ببینه:دی
این کاراکتر پلنگ صورتی که ما انیمیشن‌هاش رو دیدیم برای کردیت فیلم‌ها ساخته شده و بعداً ازش سری‌های انیمیشنی کوتاه ساختن.

بحث Berserk داغ هست و... بالاخره ما این مانگاش رو بخونیم یا نه؟! :D
من همه انیمه‌هاش رو دیدم، حتی اون مزخرفی که بعدش سه روز روزه گرفتم تا همه گند و کثافتش از بدنم پاک بشه! :| مانگا رو هم چند سال پیش رفتم سراغش و یه ذره خوندم، ولی اگه درست یادم باشه همون اوایل می‌رفت سراغ آرکی که توی انیمه‌ها بوده و برای همین حوصله نداشتم برای بار سوم داستان رو دنبال کنم و از اون طرف هم گفتم شاید اگه این آرک رو ول کنم و یهو برم جلو، مشکل توی درک داستان پیش بیاد. برای همین کلاً گذاشتمش کنار.
این وسط یه چیزی که خیلی توی ذوقم زد این بود که:
یه مشت جک جونور کارتونی و بچگونه و پری‌مانند توی مانگا و (اگه درست یادم باشه) اون عنیمه بی‌کیفیته بودن. یه جونورهایی که اصلاً به فضای خفن و عجیب انیمه‌های اول نمی‌خوردن و بیشتر مناسب کارتون‌های ژاپنی دوران کودکی‌مون بودن تا Berserk. :| می‌خواستم ببینم اینا توی کل مانگا حضور دارن یا از یه جایی به بعد شرشون کم میشه؟ :D
یه موضوع دیگه هم اینکه توی بخش‌های جلوتر مانگا، یعنی بعد از اونجایی که توی انیمه دیدیم، باز هم جونورهای خفن و اتفاقات فجیع و اینا رخ میده یا خسته‌کننده میشه؟ یادمه آخر اون انیمه خوبه، یه دفعه ۳،۴ تا موجود زشت و بدترکیب از راه رسیدن که مثلاً حکم غول آخر و اینا رو داشتن که بعدش گریفیث هم اون مدلی شد. توی مانگا این جور چیزا رو زیاد می‌بینیم یا نویسنده محترم هی فیلر تحویل میده و داستان‌های فرعی و اینا؟ :D

بحث Berserk داغ هست و... بالاخره ما این مانگاش رو بخونیم یا نه؟! :D
من همه انیمه‌هاش رو دیدم، حتی اون مزخرفی که بعدش سه روز روزه گرفتم تا همه گند و کثافتش از بدنم پاک بشه! :| مانگا رو هم چند سال پیش رفتم سراغش و یه ذره خوندم، ولی اگه درست یادم باشه همون اوایل می‌رفت سراغ آرکی که توی انیمه‌ها بوده و برای همین حوصله نداشتم برای بار سوم داستان رو دنبال کنم و از اون طرف هم گفتم شاید اگه این آرک رو ول کنم و یهو برم جلو، مشکل توی درک داستان پیش بیاد. برای همین کلاً گذاشتمش کنار.
این وسط یه چیزی که خیلی توی ذوقم زد این بود که:
یه مشت جک جونور کارتونی و بچگونه و پری‌مانند توی مانگا و (اگه درست یادم باشه) اون عنیمه بی‌کیفیته بودن. یه جونورهایی که اصلاً به فضای خفن و عجیب انیمه‌های اول نمی‌خوردن و بیشتر مناسب کارتون‌های ژاپنی دوران کودکی‌مون بودن تا Berserk. :| می‌خواستم ببینم اینا توی کل مانگا حضور دارن یا از یه جایی به بعد شرشون کم میشه؟ :D
یه موضوع دیگه هم اینکه توی بخش‌های جلوتر مانگا، یعنی بعد از اونجایی که توی انیمه دیدیم، باز هم جونورهای خفن و اتفاقات فجیع و اینا رخ میده یا خسته‌کننده میشه؟ یادمه آخر اون انیمه خوبه، یه دفعه ۳،۴ تا موجود زشت و بدترکیب از راه رسیدن که مثلاً حکم غول آخر و اینا رو داشتن که بعدش گریفیث هم اون مدلی شد. توی مانگا این جور چیزا رو زیاد می‌بینیم یا نویسنده محترم هی فیلر تحویل میده و داستان‌های فرعی و اینا؟ :D
خیالت تخت بشین بخون. در ادامه هم جونورهای عجیب غریب و خفن داره :D
منم تا حدودی موافقم بعد از ارک golden age کیفیت مانگا کمی بالا پایین داره ولی اینکه بهش بگیم اورریت واقعا دور از انصافه:-"
خودم به شخصه از خوندن و دیدن گاتس کبیر هیچوقت خسته نمی شم >:):x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or