Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چقدر خوب بود Barakamon! چقدر خوب بود این انیمه. یعنی هرچی بگم چقدر خوب بود بازم کم گفتم که چقدر خوب بود :D همچین انیمه‌ای هست و میشینم ۴تا انیمه اکشن ۲زاری میبینم؟ :D خارج از شوخی واقعا چسبید و به شدت لذت بردم. چقدر حس خوبی داشت و چقدر آرامشبخش بود. از شروعش تا پایانش یه لبخند ریزی داشتم و بعضی وقتام از شدت خنده جونم در میرفت. چقدر فضای قشنگ و باحالی داشت. یه روستای کاملا ساده با آدمای ساده و بی شلیه‌پیله که اولش میرن تو مُخ یه آدم شهری ولی بعدش میشن مثل خانوادت. شخصیت هاندا خیلی خوب بود. واقعا عالی در اومده بود کرکترش و خیلی لحظات جالبی رو پشت سر گذاشت توی جزیره. نارو شدیدا دوس داشتنی بود. اولش میرفت تو مُخ (که باید همینطور میبود) اما بعد از گذشت زمان عاشقش میشی. هینا گریه کردناش عالی بود مخصوصا تو همون اولین دیدار با هاندا. فسقلی بعدی کنتارو بود که اولین ملاقاتش با هاندا بی‌نظیر بود :)) زوج میوا و تاماکو هم خیلی خوب بود مخصوصا تاماکو که خیلی عجیب غریب بود. هیرو هم خیلی پسر باحالی بود و به جورایی آچار فرانسه‌ی جزیره بود. کلا تک‌تک شخصیتایی که دیدیم همه خوب بودن چه اونایی که زیاد دیدیم چه اونایی که کمرنگ بودن. خیلی خوب شروع شد و خیلی هم خوب تموم شد و تمام اتفاقایی که افتاد به شدت خوب و دوس داشتنی بودن. احتمال زیاد بازم بشینم ببینمش چون هم کوتاهه هم شدیدا واسه ریلکس کردن خوبه. خیلی شیک و راحت رفت جز بهترین انیمه‌های من. خیر از جَوونیت ببینی @Arima Kishou

موفق باشیم
این رو خوشت اومده، Hinamatsuri هم ببین خیلی خوبه.:دی

سلام دوستان من انیمه باز نیستم اصلا فقط در حد همون سوباسا اینا:D یکی از دلایل اصلیش اینه که با زبان ژاپنی حال نمیکنم. حالا میخوام چند تا انیمه رو اگه میشه استارت بزنم چون دوبله شدن. البته میدونم که همشون انیمه های معروف و معظم هستن:D
وان پیس
ناروتو
اتک آن تایتان

لطفا نظراتتون رو در موردشون بگید. خودم نظرم بیشتر رو وان پیس هست چند لحظه شو دیدم خیلی حال کردم باهاش

سلام دوستان من انیمه باز نیستم اصلا فقط در حد همون سوباسا اینا:D یکی از دلایل اصلیش اینه که با زبان ژاپنی حال نمیکنم. حالا میخوام چند تا انیمه رو اگه میشه استارت بزنم چون دوبله شدن. البته میدونم که همشون انیمه های معروف و معظم هستن:D
وان پیس
ناروتو
اتک آن

چطور دلت میاد انیمه دوبله شده ببینی؟ :(

وان پیس
ناروتو
اتک آن تایتان

لطفا نظراتتون رو در موردشون بگید. خودم نظرم بیشتر رو وان پیس هست چند لحظه شو دیدم خیلی حال کردم باهاش
به عنوان یک فن وان پیس که خیلی دوست دارم همه وان پیس ببینند
اما اگر قرار به دیدن دوبله ست ترجیح میدم اصلا نبینی:-":))

فکر کنم از تمام بچه های اینجا هم بپرسی، بهت بگن انیمه اگر میخوای دوبله ببینی کلا نبین:D

پ.ن : اومدی جایی که ملت Frozen هم زبون ژاپنی میبینند، از انیمه ی دوبله میگی؟ :-"

پ.ن : اومدی جایی که ملت Frozen هم زبون ژاپنی میبینند، از انیمه ی دوبله میگی؟ :-"
سلام
شرمنده لینکی یا وب سایتی از نسخه ژاپنی Frozen یا باقی انیمیشن ها ندارید ؟
(چون چند وقت پیش گشتم چیزی پیدا نکردم!) باز شما ها استاد ترید .
سپاس ^:)^

الان Usagi Drop رو شروع کردم و ۳قسمت دیدم
واقعا تحمل این حجم از Cuteness رو ندارم :( از درون ذوب میکنه آدمو. خیلی خوبه لعنتی. میخواستم طبق معمول بعد تموم کردن بیام اینجا بنویسم اما واقعا نمیتونستم صبر کنم :D چقدر رابطه‌ی دایچیکی و رین خوب و قشنگه. چقدر آرت استایل خوبی داره. یعنی این یه لول آرامش‌بخش بودنش بیشتره به خاطر همین آرتش. شخصیتاشم خیلی خوب طراحی کردن از نظر ظاهری. همشون عالین. حس میکنم این روی انیمه رو بیشتر دوس دارم! ترکیب سبکای مختلف و دیدنشون کنار هم خیلی خوبه و امکان نداره خسته بشی. هیچوقت فکر نمیکردم بدون کنسول و گیم طاقت بیارم اما به لطف انیمه همه چیز خوب پیش میره :D

واقعا تحمل این حجم از Cuteness رو ندارم :( از درون ذوب میکنه آدمو. خیلی خوبه لعنتی. میخواستم طبق معمول بعد تموم کردن بیام اینجا بنویسم اما واقعا نمیتونستم صبر کنم :D چقدر رابطه‌ی دایچیکی و رین خوب و قشنگه. چقدر آرت استایل خوبی داره. یعنی این یه لول آرامش‌بخش بودنش بیشتره به خاطر همین آرتش. شخصیتاشم خیلی خوب طراحی کردن از نظر ظاهری. همشون عالین. حس میکنم این روی انیمه رو بیشتر دوس دارم! ترکیب سبکای مختلف و دیدنشون کنار هم خیلی خوبه و امکان نداره خسته بشی. هیچوقت فکر نمیکردم بدون کنسول و گیم طاقت بیارم اما به لطف انیمه همه چیز خوب پیش میره :D
خب انیمه ها تموم بشه چکار میخوای بکنی؟منظورم کارهای خوبه ها وگرنه تا دلت بخواد کار مزخرف هست
پ. ن: چه پست لخت و بی رحمی گذاشتم.خودم بدم اومد

اِ چی شد رفتی سراغش!
این رو کاش با فاصله ی بیشتری میدیدی:دی

ولی UD یکی از کارهای محبوب منه، فوق العاده ست! فوق العاده:x

چهارتا OVA کوتاه هم داشت، بعد تموم شدن حتما اونا رو هم ببین:x

اِ چی شد رفتی سراغش!
این رو کاش با فاصله ی بیشتری میدیدی:D
ولی UD یکی از کارهای محبوب منه، فوق العاده ست! فوق العاده:x
چهارتا OVA کوتاه هم داشت، بعد تموم شدن حتما اونا رو هم ببین:x

نتونستم طاقت بیارم. خودمم تو فکرش بودم بعد دیدن چند قسمت دیگه از ناروتو برم سراغش ولی پوسترش رو دیدم دیگه نشد مقاومت کنم :D ولی خب همین الانشم شدیدا دارم لذت میبرم. یعنی اونجوری نبوده که ۲تا کار پشت هم که شبیه هستن ببینم، زده شده باشم.

خب انیمه ها تموم بشه چکار میخوای بکنی؟منظورم کارهای خوبه ها وگرنه تا دلت بخواد کار مزخرف هست
پ. ن: چه پست لخت و بی رحمی گذاشتم.خودم بدم اومد

اصن نگران اونش نیستم. تو همین مدت بچه‌ها به بقیه انیمه معرفی میکردن همه رو لیست کردم که ببینم در آینده + اینکه انیمه‌های مثل ناروتو و وان‌پیس هم هستن که تا مدت نامعلومی سرگرم میکنن. به عنوان کسی که تازه چند ماهه شروع کرده به انیمه دیدن، حتی نزدیک تموم شدنشونم نیستم که بخوام نگران باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or