احسنت...اینم گزینه ی خیلی خوبیه
از نیمه ی دوم، انیمه خیلی خوب میشه
احسنت...اینم گزینه ی خیلی خوبیه
نه! شما با مساوات آشنا نیستید! بزارید از اون ور بوم بیفتم
یه انیمه مثل Kimi to Boku
یا نهایت Daily Lives of High School Boys معرفی کنید
خوبه اینجوری؟
ممنوعه=همونی که به همه اینجا پیشنهادش میدن؟شیطونه میگه اون عنیمه ممنوعه تاپیک *$(*%^&_Bo رو پیشنهاد بدم...با این سلیقه ی که داری
خب مشکل اینجاست مانگا بدترین طراحی ها رو داره! اینطور نیست خیلی خوب باشه...توی خود مانگا بزور میشه چهره ها رو تشخیص داد، این فصل دقیقا اون خصوصیات های افتضاح مانگا رو توی انیمه هم آوردن.دوستان در مورد SNK من پسرخالم و پسرداییم جفتشون مانگا رو خوندن و هر دو میگن که طراحی دقیقا با مانگا یکیه و دارن عشق میکنن که همون طراحی مانگا اومده تو انیمه
باو به حرف خلیل-ساما گوش کن ببین یورو کمپ رو. «زیادی حال خوب کنه» چیه دیگه؟ :dآقا به منم دوتا کار Slice of Life معرفی کنید! خیلی وقته چیزی ندیدم
نمیدونم چرا انقد همه با طراحی و روایت داستان و کلا همه چیز این سیزن مشکل دارن من خیلی هم از خود انیمه هم از داستان راضیم و به نظرم عالی داره پیش میرهخب مشکل اینجاست مانگا بدترین طراحی ها رو داره! اینطور نیست خیلی خوب باشه...توی خود مانگا بزور میشه چهره ها رو تشخیص داد، این فصل دقیقا اون خصوصیات های افتضاح مانگا رو توی انیمه هم آوردن.
طراحی Wit با طراحی مانگا فرق داشت و همین خیلی بهترش کرده بود.
March Comes In Like A Lionآقا به منم دوتا کار Slice of Life معرفی کنید! خیلی وقته چیزی ندیدم
اتفاقا اون Flying Witch رو قسمت اولش رو همون زمان دیدم و خیلیم خوشم اومد، حتی چند وقت پیش نگاه میکردم و تو پوشه دانلودهام دیدمش میگفتم باید ادامه بدم، ولی هیچوقت هیچکی در موردش چیزی نمیگه اینجاباو به حرف خلیل-ساما گوش کن ببین یورو کمپ رو. «زیادی حال خوب کنه» چیه دیگه؟ :d
این کارا هم پیشنهاد میشه:
Flying Witch یکی-دوتا پسر داره
Non Non Biyori فقط و فقط یک پسر داره!
Shinryaku! Ika Musume این خیلی خوبه پسر هم داره چندتایی
Shirokuma Cafe این سه شخصیت اصلیش مَردن اصلا؛ البته حیوونن! خیلی کار ملایم و بامزهایه
Aria رو هم که قاعدتا آمانچو رو زیاد نپسندیدی خوشت نمیاد متاسفانه
اولی که...حال خوب کن نیست، خیلی دپرسهMarch Comes In Like A Lion
از نظر خودم بهترین SoL چه از نظر داستان و چه کیفیت ساخت و کارگردانی و بکگراندها یک شاهکار به تمام معناست
Natsume Yuujinchou
فوق العاده ارامش بخشه و اینکه تمام فصل ها ova ها و special هاش عالیه
البته فکر کنم این دوتا رو دیدی باید بری سراغ کارهای دیگه
ایول، پس حله دیگه؛ از باقی قسمتهای Flying Witch هم حتما خوشت میاد و یحتمل میگی کاش یه فصل دیگه هم داشت. آره آره، میبینی اینجا اصلا صحبتاش نمیشه!اتفاقا اون Flying Witch رو قسمت اولش رو همون زمان دیدم و خیلیم خوشم اومد، حتی چند وقت پیش نگاه میکردم و تو پوشه دانلودهام دیدمش میگفتم باید ادامه بدم، ولی هیچوقت هیچکی در موردش چیزی نمیگه اینجا
بقیه...زیادی Moeن اون خرس ها هم چه عجیبن
خرس ها جالبه...شاید دیدم، از اون کاراییه که ندیدم پیشنهاد بدن
حال خوب کن...برای من حال خوب کن ... شاید باشنا... ولی ترجیحم نیست کلا من جو پسرونه خیلی بیشتر میپسندم برام باحال تر و جذاب تره این خلیل شدید مشکل داره با پسرا یه بار دیدید بیاد از یه صداپیشه مرد اصلا تعریف کنه؟
شرم کن مرد حساب بشین فصل دوم رو ببین که شدیدا عالیهاولی که...حال خوب کن نیست، خیلی دپرسه
فصل دوم رو هنوز کامل ندیدم، ولی چیزی نیست که این روزا به دردم بخوره خودم دپرسم (این فاز دپرسی هم دقیقا راست کاره خلیله )
بلیبرادران مانگا خوان
الان بعد سه سال رفتم سراغ برسرک یعنی تو ایمدت همین چندتا فقط اومده؟؟؟؟