چند صفحه ی اخیر هرکی اونده اینجا انیمه کمدی خواستهحداقل تو چندتا کمدی معرفی کن جز گینتاما و وان پانچ من
اینجا حکومته انگار رفقا جواب همو میدن فقط
هرکی هم رد شده یکی دوتا کار پیشنهاد داده
به خدا جز اینا چیزی به ذهنمون نمیرسه

چند صفحه ی اخیر هرکی اونده اینجا انیمه کمدی خواستهحداقل تو چندتا کمدی معرفی کن جز گینتاما و وان پانچ من
اینجا حکومته انگار رفقا جواب همو میدن فقط

سلام.اقا اول دم اریما کیوشا گرم(درست نوشته باشم)که mushoko tensie معرفی کرد.خیلی خوبه و معلومه هر چی بگذره خفن تر میشه
دوما یه جوون مرد پیدا بشه چندتا انیمه کمدی خوب مثل گینتاما معرفی کنه
اقا معرفی کنید حتما دمتون گرم
همینکه به صورت طبیعی تا الان آکیبا علاوه بر بن دایم شدن تو گونی نرفته نشون می ده تو بچه های بالا آدم دارهدرود بر شما. حالا که دونفریم وقتشه به صورت ضربتی نقشه کذایی akiba رو نقشه بر آب کنیم.
واقعا معلوم نیست چی کار کرده انقدر محیط اینجا برعلیه سری fate شده. خدا ازش نگذره
همه جا یه فن پیج فیت زدن اینجا تا اومدم دیدم داره فیت رو میکوبه، حتی یکی دونفر که ایدیشون شیرو بود از ترسش در فکر عوض کردن ایدی بودن ?
خلاصه الان وقتشه ، ببینم چی کار میکنید ، هر کاری بود در خدمتم (حمله، دفاع، شبیخون... ?

گفتی اچی، یادم اومد خیلی وقته که فقط آثار فاخر دیدم و یکم زده شدم. دلم لک زده برای یه اچی درب و داغون مثل tenjou tengeهمینکه به صورت طبیعی تا الان آکیبا علاوه بر بن دایم شدن تو گونی نرفته نشون می ده تو بچه های بالا آدم داره
خلاصه می ترسم سعی کنیم یه مانوری بدیم لابی کنه جفتمون رو در جا ساقط کنن
-----------------------
انیمه کمدی چرا هیچکس prison school پیشنهاد نمی ده؟
به شدت توصیه می کنم به هر کسی اچی بیخودش رو می تونه تحمل کنه![]()
درب و داغون نیست ولی Keijoرو دیدی؟گفتی اچی، یادم اومد خیلی وقته که فقط آثار فاخر دیدم و یکم زده شدم. دلم لک زده برای یه اچی درب و داغون مثل tenjou tenge![]()
آره، حیف که ادامه نداشتدرب و داغون نیست ولی Keijoرو دیدی؟![]()
فصل آخری که از سلطان High School DXD چطور؟آره، حیف که ادامه نداشت
gate of bootylon![]()
خوب توی مصاحبه جدید اش مانگاکا اش گفته، داستان از وسط های داستان گذشته و تا دوسال دیگه مانگا تمام میشه.اینطور هم که بوش میاد داستان کوتاهی نیست و نویسندش اگه بخواد میتونه راحت تبدیلش کنه به یه مانگای طولانی (بالای 250-300 قسمت).
فصل آخری که از سلطان High School DXD چطور؟
من خودم یکی یا دوسال از انیمه دور بودم، اینطور انیمه ها از زير رادارم در رفتن، نمیدونم جدید چی اومده که سرش به تنش بیرزه.![]()
کاجی دیدم، اچی نیستنه... شماها خوشی زده زیر دلتون!
جای Keijo برید Kaiji ببینید حساب کار دستتون بیاد![]()
دارم میگم که...خوشی زده زیر دلتون از اچی جات!نمیدونم، فکر کنم دیده باشم
کاجی دیدم، اچی نیست![]()