Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
تا قسمت آخری که Wonder Egg Priority اومده رو دیدم.
خدا کنه با همین فرمون تا آخر پیش بره، پتانسيل شاهکار شدن رو خیلی داره.
از انیمیشن ها رنگارنگ و فوق العاده اش بگذریم، داستان مفهومی عجیب و غریب و فوق العاده تلخی که داره باعث شده از خاص ترین انیمه هایی باشه که تا بحال دیدم. خیلی روی مسائل عمیقی دست میگذاره.

دوستان ترتیب انیمه Code Geass رو میگین
و اینکه کامل تموم میشه انیمه یا نیمه کاره تموم میشه
فصل 1 و فصل 2
:D

کامل که تمام میشه، این ادامه هایی که براش ساختن (مثل فیلم اش) یا میخوان بسازن(فصل جدید) خودشون گفتن توی یک دنیای موازی هست و از این حرفا...بهشون اهمیتی ندی مشکلی نیست.

یکشنبه‌ای دیگر بیامد و...

View attachment 196594

حالا من بهت پیشنهاد میکنم بشینی همین انیمه رو هم ببینی :D
Mikakunin de Shinkoukei
البته نمیدونم تو کدوم فاز انیمه دیدن به سر میبری ولی اگه مدت تقریبا زیادی میگذره میتونی ببینیش :D

حالا من بهت پیشنهاد میکنم بشینی همین انیمه رو هم ببینی :D
Mikakunin de Shinkoukei
البته نمیدونم تو کدوم فاز انیمه دیدن به سر میبری ولی اگه مدت تقریبا زیادی میگذره میتونی ببینیش :D
از این خوشت اومده فکر میکنم از Barakamon هم خوشت بیاد.
Usagi Drop هم خیلی عالیه! فقط هشدار بهت میدم هرگز و هیچوقت نری بری ببینی پایان مانگا چی بوده و چی میشه...چون بفهمی بعدش با قیافه پوکر خودت رو از نزدیک ترین پنجره پرتاب میکنی!:|

سلام دوستان
دنبال یه انیمیشن سریالی میگردم قبلا از تلویزیون پخش میشد حدود 15 20 سال پیش درمورد یه شهر بود که رو هوا بود بعد این یسری کریستال بود که باعث میشد این شهر رو هوا باشه و افراد شهر با اژدها میرفتن رو زمین از اون کریستال قرمزا بردارن
اگه کسی میدونه اسمشو ممنون میشم بگه

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
Usagi Drop هم خیلی عالیه! فقط هشدار بهت میدم هرگز و هیچوقت نری بری ببینی پایان مانگا چی بوده و چی میشه...چون بفهمی بعدش با قیافه پوکر خودت رو از نزدیک ترین پنجره پرتاب میکنی!:|
عاقا.... :| :| :| :| :| :| :|
رفتم گوگل کردم.... واقعا حرفی برای گفتن نیست.... :|
what the fuck

عاقا.... :|:|:|:|:|:|:|
what the fuck
خیلی هنر میخواد رابطه به این Wholesome و معصومی پیکر داستان ات باشه، بعد با جفت پا گند بهش بزنی!:| بعنوان دوجین میساخت اش سنگین تر بود.:|

سلام دوستان
دنبال یه انیمیشن سریالی میگردم قبلا از تلویزیون پخش میشد حدود 15 20 سال پیش درمورد یه شهر بود که رو هوا بود بعد این یسری کریستال بود که باعث میشد این شهر رو هوا باشه و افراد شهر با اژدها میرفتن رو زمین از اون کریستال قرمزا بردارن
اگه کسی میدونه اسمشو ممنون میشم بگه
یادش بخیر
اسمش dragon flyz بود

عاقا.... :|:|:|:|:|:|:|
what the fuck
نه آقا من اصلا نه باور میکنم نه هیچجوره تو کتم میره. مانگا رو از چپتر 60 خوندم تا آخرین chapter که Final Chapter 63 :Since Then باشه اصلا خبری نبود
این یه صفحه نقاشی رو نمیدونم کدوم آرتیست هنتای بی ادب و بی تربیتی کشیده که اینطوری شیلنگ رو گرفته رو کل پلات داستان.
این تصویر هم از آخرین صفحه مانگا گرفتم the end هستش و داستان به خیر و خوشی تموم شده.
-----------------------
آپدیت: پیدا کردم لامصب رو از چپتر 24 time shift میکنه به 10 سال بعد و شد آنچه نباید میشد. حالم گرفته شد،
196618

آخرین ویرایش:
نه آقا من اصلا نه باور میکنم نه هیچجوره تو کتم میره. مانگا رو از چپتر 60 خوندم تا آخرین chapter که Final Chapter 63 :Since Then باشه اصلا خبری نبود
این یه صفحه نقاشی رو نمیدونم کدوم آرتیست هنتای بی ادب و بی تربیتی کشیده که اینطوری شیلنگ رو گرفته رو کل پلات داستان.
این تصویر هم از آخرین صفحه مانگا گرفتم the end هستش و داستان به خیر و خوشی تموم شده.
-----------------------
آپدیت: پیدا کردم لامصب رو از چپتر 24 time shift میکنه به 10 سال بعد و شد آنچه نباید میشد. حالم گرفته شد،
View attachment 196618
مثل اینکه بدجور رفته رو اعصابم. نشستم یکم بهتر خوندم. لامصب بعد از چپتر 56 یه دفعه 57 و 58 میزنه تو گذشته و کودکی
بدبخت مترجم هم گیج شده از دست این مانگاکا خیرندیده

196622

چند روز پیش یه کلیپ کوتاه از نوازندگی تو یه فیلم دیدم ،، خوشم اومد رفتم دانلودش کردم ، ولی شدیدا سوپرایز شدم ۔۔۔ یه فیلم چینی به اسم Our shining days

دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم ،،هر کی ندیده و کنجاوه ببینه ،، خودش بره سوپرایز شه

کسی رفت این فیلم رو ببینه؟؟
...........................................................
skip beat یه 10-11 سالی بود تو این هارد من خاک میخورد .... نمیدونم چرا نمیدیدمش ،،، ولی خب این بار همین جوری پلیش کردم خیلی خوشم اومد فعلا یه 12 قسمت دیدم فقط حیف دنبالشش رو نساختن

ولی الان که این رو مبینم حسی رو بهش دارم که 10 سال پیش به انیمه های دهه 90 داشتم،، قشنگ الان دیگه جز اثار کلاسیک قرار میگیرن ... ارت ، موسیقی ، اوپنینگ قشگ ویژگی های خاص خودشون رو داشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or