ClaP TraP
کاربر سایت
دوستان ترتیب انیمه Code Geass رو میگین
و اینکه کامل تموم میشه انیمه یا نیمه کاره تموم میشه
فصل 1 و فصل 2دوستان ترتیب انیمه Code Geass رو میگین
از این خوشت اومده فکر میکنم از Barakamon هم خوشت بیاد.حالا من بهت پیشنهاد میکنم بشینی همین انیمه رو هم ببینی
Mikakunin de Shinkoukei
البته نمیدونم تو کدوم فاز انیمه دیدن به سر میبری ولی اگه مدت تقریبا زیادی میگذره میتونی ببینیش![]()

عاقا....Usagi Drop هم خیلی عالیه! فقط هشدار بهت میدم هرگز و هیچوقت نری بری ببینی پایان مانگا چی بوده و چی میشه...چون بفهمی بعدش با قیافه پوکر خودت رو از نزدیک ترین پنجره پرتاب میکنی!![]()

بعنوان دوجین میساخت اش سنگین تر بود.
یادش بخیرسلام دوستان
دنبال یه انیمیشن سریالی میگردم قبلا از تلویزیون پخش میشد حدود 15 20 سال پیش درمورد یه شهر بود که رو هوا بود بعد این یسری کریستال بود که باعث میشد این شهر رو هوا باشه و افراد شهر با اژدها میرفتن رو زمین از اون کریستال قرمزا بردارن
اگه کسی میدونه اسمشو ممنون میشم بگه
دستت دردنکنه بدجور دنبالش بودمیادش بخیر
اسمش dragon flyz بود
نه آقا من اصلا نه باور میکنم نه هیچجوره تو کتم میره. مانگا رو از چپتر 60 خوندم تا آخرین chapter که Final Chapter 63 :Since Then باشه اصلا خبری نبود
این یه صفحه نقاشی رو نمیدونم کدوم آرتیست هنتای بی ادب و بی تربیتی کشیده که اینطوری شیلنگ رو گرفته رو کل پلات داستان.
این تصویر هم از آخرین صفحه مانگا گرفتم the end هستش و داستان به خیر و خوشی تموم شده.
-----------------------
آپدیت: پیدا کردم لامصب رو از چپتر 24 time shift میکنه به 10 سال بعد و شد آنچه نباید میشد. حالم گرفته شد،
View attachment 196618
چند روز پیش یه کلیپ کوتاه از نوازندگی تو یه فیلم دیدم ،، خوشم اومد رفتم دانلودش کردم ، ولی شدیدا سوپرایز شدم ۔۔۔ یه فیلم چینی به اسم Our shining days
دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم ،،هر کی ندیده و کنجاوه ببینه ،، خودش بره سوپرایز شه
نه من ندیده بودم پستت رو. امروز اگه لینکش رو پیدا کنم میزنم دانلود و میبینمشکسی رفت این فیلم رو ببینه؟؟
...........................................................
skip beat یه 10-11 سالی بود تو این هارد من خاک میخورد .... نمیدونم چرا نمیدیدمش ،،، ولی خب این بار همین جوری پلیش کردم خیلی خوشم اومد فعلا یه 12 قسمت دیدم فقط حیف دنبالشش رو نساختن
ولی الان که این رو مبینم حسی رو بهش دارم که 10 سال پیش به انیمه های دهه 90 داشتم،، قشنگ الان دیگه جز اثار کلاسیک قرار میگیرن ... ارت ، موسیقی ، اوپنینگ قشگ ویژگی های خاص خودشون رو داشتن
منم Skip Beat رو دوست داشتمکسی رفت این فیلم رو ببینه؟؟
...........................................................
skip beat یه 10-11 سالی بود تو این هارد من خاک میخورد .... نمیدونم چرا نمیدیدمش ،،، ولی خب این بار همین جوری پلیش کردم خیلی خوشم اومد فعلا یه 12 قسمت دیدم فقط حیف دنبالشش رو نساختن
ولی الان که این رو مبینم حسی رو بهش دارم که 10 سال پیش به انیمه های دهه 90 داشتم،، قشنگ الان دیگه جز اثار کلاسیک قرار میگیرن ... ارت ، موسیقی ، اوپنینگ قشگ ویژگی های خاص خودشون رو داشتن

جمعش کنید تا اسپویل نکردید بیرون از اسپویل