سلام Slam Dunk وضعیت انیمه اش چطور هست ؟ قسمت 94 هستم هنوز مسابقات شروع نشده احتمال میدم که مسابقات رو انیمه نکردن
درسته ؟ این 2-3 تا فیلمی که اومده ادامه هستن ؟ ترتیب فیلم ها چطوری هست ؟ یه خبر هم دیدم که نوشته بود 2020 قرار هست Slam Dunk 2 بیاد که نیومده، جریان اون چیه ؟
(یه حس بدی دارم نسبت به اینا
)
ارک مسابقات ملی رو باید بری تو مانگا بخونی و اینو بگم که شدیدا هم خفنه
اون مووی ها هم اگه اشتباه نکنم recap هستن و نیاز به دیدنشون نیست
اون دنباله ای هم که جدیدا خبر ساختش اومده قراره یک فیلم باشه و احتمالا میخوان ارک اخر رو بسازن
در کل Slam Dunk جزو بهترین کارهای ورزشیه حتما باید دید/خوند
اخیرا چند تا انیمه دیدم نظرمو مختصر بگم :
Kono Oto Tomare : زیاد به ژانر Music علاقه ای ندارم ولی این از همون اول چشممو گرفت داستان انیمه در کل معمولی بود ولی از اون طرف روابط و فرند شیپ بین کارکترها شدیدا دوست داشتنی بود قطعه هایی هم که می نواختن فوق العاده بود و شدیدا از شنیدشون لذت بردم در کل کاری بود که ارزش دیدن داشت و از دیدنش حس خوبی گرفتم
Sakamichi no Apollon : بر خلاف کار بالایی Music تم و موضوع اصلی انیمه نبود بلکه وسیله ای برای ارتباط و رهایی و ارامش دو کارکتر اصلی داستان بود با دیدن دو سه اپیزود اولش فکر کردم قراره یک کار فان باشه ولی به تدریج مشکلات و دغدغه های درونی کارکترها پیچیده تر شد و تبدیل به یک کار درام شد در کل شخصیت پردازی خوب و اندینگ خاصش باعث شد بپسندمش
Hibike Euphonium : با قسمت موزیکش زیاد ارتباط برقرار نکردم ولی از اون طرف کیفیت ساخت انیمه به لطف KyoAni وحشتناک بالا بود کارکترها که شدیدا کاوایی بودن بخصوص اسوکا چان
و همچنین شخصیت پردازی ها به خصوص تو فصل دوم خیلی خوب بودن و اینکه امیدوارم فصل سومش هم بسازن.
Enen no Shouboutai : داستانش کلیشه ای بود و پر از اتفاقات غیر منطقی و اعصاب خرد کن ولی از طرفی انیمیشن خوب و صحنه های مبارزه و صداگذاری سوپر خفنش باعث شد از دیدنش لذت ببرم تو کارکترها هم بنیمارو خیلی مشدی و باحال بود
شینرا و ارتور هم کلا خل و چل و بی عرضه بودن
کاپیتان و ستوان هیناوا هم خوب بودن کارکترهای مونث هم ماشالا یکی از یکی بهتر بودن
در کل برای منی که فن اثار اکشن شونن ام و به داستان کمتر اهمیت میدم کار فان و سرگرم کننده ای بود
در اخر اینم بگم که انیمه های فصلی جدید رو هنوز شروع نکردم
گذاشتم همه رو عید با هم ببینم