Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

اسم چند تا از کارتون های کمتر مشهور لیستم رو میزارم شاید کس دیگه ای هم دنبالشون باشه

Dragon flyz
Fantom cat
The adventures of t-rex
Captain zed and the zee zone

اسمش رو یادم بود.اینو من راهنمایی میرفتم میداد حدود بیست سال پیش
الان که لیستمو تکمیل کردم راجب یکیشون شک دارم
Sea lab 2020 داستان این کارتون همون چیزی که تو ذهنمه (یه سری دانشمند که راجب موجودات دریایی تحقیق میکنن و کشتی و زیر دریایی و اینها دارن با یه کاپیتان با موهای سفید و چشمهای ابی )
اما گرافیکش با چیزی که تو ذهنمه فرق داره ( چیزی که من یادمه دو بعدی بود ولی مدرن تر بود استایلش )
تایمینگش هم جور درنمیاد
خاطره من مال اوایل تا وسطهای دهه هشتاد هست از این کارتون ولی این کارتون اولین بار قبل انقلاب پخش شده
دوبله و دوبلورهاش هم حس میکنم فرق داست

چه شما چه دوستان دیگه کارتون راجب یه سری محقق روی کشتی که روی موجودات دریایی تحقیق میکردن و مثلا به دلفینها و اینها کمک میکردن رو یادشه ؟

آخرین ویرایش:
اسم چند تا از کارتون های کمتر مشهور لیستم رو میزارم شاید کس دیگه ای هم دنبالشون باشه

Dragon flyz
Fantom cat
The adventures of t-rex
Captain zed and the zee zone

الان که لیستمو تکمیل کردم راجب یکیشون شک دارم
Sea lab 2020 داستان این کارتون همون چیزی که تو ذهنمه (یه سری دانشمند که راجب موجودات دریایی تحقیق میکنن و کشتی و زیر دریایی و اینها دارن با یه کاپیتان با موهای سفید و چشمهای ابی )
اما گرافیکش با چیزی که تو ذهنمه فرق داره ( چیزی که من یادمه دو بعدی بود ولی مدرن تر بود استایلش )
تایمینگش هم جور درنمیاد
خاطره من مال اوایل تا وسطهای دهه هشتاد هست از این کارتون ولی این کارتون اولین بار قبل انقلاب پخش شده
دوبله و دوبلورهاش هم حس میکنم فرق داست

چه شما چه دوستان دیگه کارتون راجب یه سری محقق روی کشتی که روی موجودات دریایی تحقیق میکردن و مثلا به دلفینها و اینها کمک میکردن رو یادشه ؟
با این مشخصات دوتا کارتون بود یکی ازمایشگاه دریایی و یکی 20هزار فرسنگ زیر دریا.هر دوشون با این اسم تو اپارات هستند

وسط بحث‌های انیمیشنی و غیره... یه خبر با اهمیت متوسط اومده که انگار کسی پوشش نداده.
با توجه به پست اخیر SIU نویسنده برج خدا، می‌شه گفت ادامه انتشار رو در آینده نزدیک نمی‌بینیم. ممکنه چند ماه دیگه هم این وضع ادامه پیدا کنه.

این بنظرم تا به اینجا خفن ترین اپیزود این فصل Re:Zero بود.
عجب پایانی داشت:| هفته دیگه نیم فصل تمومه:((
بالاخره هم تایم لاین های دیگه بعد مرگ سوبارو رو دیدیم و یک نمه از قدرت راینهارت با شمشیر معروف اش...زد پاک رو ترکوند.
REM:(( حتی دیدن تقلبی اشم خوبه.
اکیدینا عجب چرخش 360° درجه اش خفن بود، آخرشم خود
خود واقعی اش رو برای اولین بار نشون داد.
همه جادوگرا هم اومدن.
من با اسکمت و مینروا حال میکنم.
فاینال انگار نبرد ساتلا در برابر اکیدینا داریم.=P~

ای بابا
یه بار دیگه، یه قسمت دیگه از Re:Zero اومد و من مجبورم بگم عجب اقتباس خفنیه :دی

===
Tamako Market و Tamako Love Story رو دیدم
عجب کارهای محشری بودند :x
Slice of Life خوب خیلی وقت بود ندیده بودم. دلم خنک شد قشنگ :دی
مخصوصا فیلم آخرش که کلی رومنس هم قاطیش بود

.......

یه بار دیگه کل فصل های sao+ فصل دوم war of underworld رو دیدم ..‌‌. آخرش یه حس خیلی بد و غم انگیزی بهم داد ... خصوصا اون جملات بی معنی آخرش ...

در کل تصور تموم شدن sao برام سخته ... یه داستان ، چند تا دنیا با کلی possiblity خلق کردن ... واقعا نمیشه تصوری برای تموم و کنار گذاشته شدنش داشت ...

7 سال گذشت و هنوز هیچ انیمه ای پیدا نشده که بتونه صحنه ی اکشنی به این ماندگاری بسازه:

پ.ن: اوکی داغ نکنین، نظر شخصی بود:D
این که فکت بود

وسط بحث‌های انیمیشنی و غیره... یه خبر با اهمیت متوسط اومده که انگار کسی پوشش نداده.
با توجه به پست اخیر SIU نویسنده برج خدا، می‌شه گفت ادامه انتشار رو در آینده نزدیک نمی‌بینیم. ممکنه چند ماه دیگه هم این وضع ادامه پیدا کنه.

چقدر متن بلاگش ناراحت کننده بود. یه قسمتیش یه چیزی توی این مایه‌ها نوشته بود: «این روزها نمی‌دونم دارم زندگی می‌کنم تا بتونم ادامه منهوا رو بکشم یا دارم برای زندگی کردن، این کار رو می‌کنم». این حرفش خیلی تلخ بود. متاسفانه Naver اصلا با آرتیست‌هاش خوب راه نمی‌یاد. الان به بنده خدا برای اینکه توی Hiatus هست، هیچ حقوقی نمی‌دن. آخرش هم گفته بود که: «نویسنده‌هایی که توی Hiatus هستن، احساس مجرم بودن می‌کنن». این بنده خدا سمبل تعهده :-s توی ردیت یه پست گذاشته بودن برای اینکه برای SIU کمک مالی جمع کنند. بعدی توی پست اول اومده بودن طول چپترها رو بررسی کرده بودن. نسبت به شروع منهوا، طول چپترها قشنگ دو برابر شده بود=(( امیدوارم حسابی استراحت کنه و زودتر خوب بشه. الان قشنگ یه چیزی توی زندگی من کم شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or