Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام بچه ها
من مدت ها هست دنبال اسم یه انیمیشن میگردم که تو دوران بچگی از تلویزیون ایران دیدم ، به هیچ نتیجه ای نرسیدم
با توجه به اینکه قبلا بچه های اینجا برای پیدا کردن اسم انیمه ninja the wonder boy کمک کردن گفتم شاید باز هم کسی بتونه کمک کنه

خیلی دقیق یادم نیست چون زمان پخشش بچه بودم ( اواخر دهه هفتاد اوایل دهه هشتاد بود ) چیزیکه دنبالش هستم یه انیمیشن (کارتون ) دو بعدی هست که راجب سه تا تمساح بود که که توی یه ایستگاهیی جایی زندگی میکردن و موقع خطر-حادثه از میله ( مثل میله اتش نشانی ) میرفتن پایین و سوار ماشینشون که یجورایی تم تمساحی داشت میشدن و برای مبارزه با مجرمین میرفتن ، یجورایی کاراگاه بودن و یه رئیس هم داشتن که فکر کنم سگ آبی بود (؟)
یه نفر تو رددیت توضیح دقیق تر داده عکسشو میزارم

168121

همه کارتون های دوران بچگیمو پیدا کردم بجز این ، شدیدا روی مخه اگر میدونین یا کسی رو میشناسین که ممکنه بدونه یا تو فرومی هستین که میتونین بپرسین لطفا کمک کنید
ممنون

اسم چند تا از کارتون های کمتر مشهور لیستم رو میزارم شاید کس دیگه ای هم دنبالشون باشه

Dragon flyz
Fantom cat
The adventures of t-rex
Captain zed and the zee zone

اسمش رو یادم بود.اینو من راهنمایی میرفتم میداد حدود بیست سال پیش
الان که لیستمو تکمیل کردم راجب یکیشون شک دارم
Sea lab 2020 داستان این کارتون همون چیزی که تو ذهنمه (یه سری دانشمند که راجب موجودات دریایی تحقیق میکنن و کشتی و زیر دریایی و اینها دارن با یه کاپیتان با موهای سفید و چشمهای ابی )
اما گرافیکش با چیزی که تو ذهنمه فرق داره ( چیزی که من یادمه دو بعدی بود ولی مدرن تر بود استایلش )
تایمینگش هم جور درنمیاد
خاطره من مال اوایل تا وسطهای دهه هشتاد هست از این کارتون ولی این کارتون اولین بار قبل انقلاب پخش شده
دوبله و دوبلورهاش هم حس میکنم فرق داست

چه شما چه دوستان دیگه کارتون راجب یه سری محقق روی کشتی که روی موجودات دریایی تحقیق میکردن و مثلا به دلفینها و اینها کمک میکردن رو یادشه ؟

آخرین ویرایش:
اسم چند تا از کارتون های کمتر مشهور لیستم رو میزارم شاید کس دیگه ای هم دنبالشون باشه

Dragon flyz
Fantom cat
The adventures of t-rex
Captain zed and the zee zone

الان که لیستمو تکمیل کردم راجب یکیشون شک دارم
Sea lab 2020 داستان این کارتون همون چیزی که تو ذهنمه (یه سری دانشمند که راجب موجودات دریایی تحقیق میکنن و کشتی و زیر دریایی و اینها دارن با یه کاپیتان با موهای سفید و چشمهای ابی )
اما گرافیکش با چیزی که تو ذهنمه فرق داره ( چیزی که من یادمه دو بعدی بود ولی مدرن تر بود استایلش )
تایمینگش هم جور درنمیاد
خاطره من مال اوایل تا وسطهای دهه هشتاد هست از این کارتون ولی این کارتون اولین بار قبل انقلاب پخش شده
دوبله و دوبلورهاش هم حس میکنم فرق داست

چه شما چه دوستان دیگه کارتون راجب یه سری محقق روی کشتی که روی موجودات دریایی تحقیق میکردن و مثلا به دلفینها و اینها کمک میکردن رو یادشه ؟
با این مشخصات دوتا کارتون بود یکی ازمایشگاه دریایی و یکی 20هزار فرسنگ زیر دریا.هر دوشون با این اسم تو اپارات هستند

وسط بحث‌های انیمیشنی و غیره... یه خبر با اهمیت متوسط اومده که انگار کسی پوشش نداده.
با توجه به پست اخیر SIU نویسنده برج خدا، می‌شه گفت ادامه انتشار رو در آینده نزدیک نمی‌بینیم. ممکنه چند ماه دیگه هم این وضع ادامه پیدا کنه.

این بنظرم تا به اینجا خفن ترین اپیزود این فصل Re:Zero بود.
عجب پایانی داشت:| هفته دیگه نیم فصل تمومه:((
بالاخره هم تایم لاین های دیگه بعد مرگ سوبارو رو دیدیم و یک نمه از قدرت راینهارت با شمشیر معروف اش...زد پاک رو ترکوند.
REM:(( حتی دیدن تقلبی اشم خوبه.
اکیدینا عجب چرخش 360° درجه اش خفن بود، آخرشم خود
خود واقعی اش رو برای اولین بار نشون داد.
همه جادوگرا هم اومدن.
من با اسکمت و مینروا حال میکنم.
فاینال انگار نبرد ساتلا در برابر اکیدینا داریم.=P~

ای بابا
یه بار دیگه، یه قسمت دیگه از Re:Zero اومد و من مجبورم بگم عجب اقتباس خفنیه :دی

===
Tamako Market و Tamako Love Story رو دیدم
عجب کارهای محشری بودند :x
Slice of Life خوب خیلی وقت بود ندیده بودم. دلم خنک شد قشنگ :دی
مخصوصا فیلم آخرش که کلی رومنس هم قاطیش بود

.......

یه بار دیگه کل فصل های sao+ فصل دوم war of underworld رو دیدم ..‌‌. آخرش یه حس خیلی بد و غم انگیزی بهم داد ... خصوصا اون جملات بی معنی آخرش ...

در کل تصور تموم شدن sao برام سخته ... یه داستان ، چند تا دنیا با کلی possiblity خلق کردن ... واقعا نمیشه تصوری برای تموم و کنار گذاشته شدنش داشت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or