lich-king
کاربر سایت
ولى باز زياد فرق نداره اگه ميخواد زياد گيج نشه همون ترتيب اصلى ببينه ولى اگه ميخواد عذاب بكشه به ترتيبى كه من گفتم ببينهاين ترتيب اشتباه نيست. زيرو چون مسير 22 رو به 23 وصل ميكنه (يا هرچى ميخواين اسمش رو بذارين: alternate ending) گفتم به اين ترتيب ببينه. با ديدن پايانش ممكنه گيج بشه ولى به اون عذابى كه ميكشه ميرزه فوقش با دو قسمت آخر سرى اصلى راه ميفته ميفهمه چى به چيه. سينمايى هم جزو VN نيست پس Canon نيست ولى ادامه سرى اصلى هست گفتم به اين ترتيب ببينه در هر صورت هرجور حساب كنى سينمايى ميره آخر.
اين استثنا هم داره يعنى مثلا اينطورى كه تو ميگى كسى كه ميخواد فيت ببينه بايد اول F/SN 2006 رو ببينه بعد بره F/Z
فيت زيرو يكى از بهترين انيمه هايى هست كه ديدم ولى كافيه طرف SN رو ببينه تا كلا حالش از سرى فيت بهم بخوره
البته اين سرى كلا حال بهم زن هست با اينكه اون وسط فيت زيرو شاهكار در اومده روت HF هم كار بدى نيست ولى به هيچ وجه نتونستم با بقيه روت هاى sn و بقيه سرى فيت ارتباط بگيرم.
نه برای این میگم اشتباهه چون وقتی سری اصلی ساخته شد اصلا قرار نبود 0 ساخته بشه و کلا انقدر بخواد یه کار دارک و غم انگیز باشه. وقتی طرف 0 رو وسط سری اصلی ببینه کلا از زندگی و اشتاینز گیت و هرچی هست متنفر میشه ولی کلا انیمه 0 از لحاظ داستانی مشکل داره و اقتباس درستی نسبت به ویژوال ناولش نیست برای همین میگم اصلا نبینید و اگه خیلی علاقه داشتید به سری برید ویژوال ناولشو بخونید.
F/SN همونطور که میدونید یه ویژوال ناول بود که سه تا خط داستانی مستقل داشت ولی باید اول خط اول رو تموم میکردی تا دومی باز بشه و دومی رو برای سومی میخوندی، اون خط اولش Fate بود که اگه قرار بود اون انیمه 2006 مثل آدم ساخته بشه باید فقط همون خط اول رو میساختن ولی تو یه انیمه از هر سه تا خط یه چیزی آوردن و نتیجه ش شد اون فاجعه ای که دیدیم. درسته که بعدا UBW خوب ساخته شد ولی هنوزم اگه قرار باشه با ترتیب درست نوشته شدن داستان پیش بریم باید خط Fate رو از ویژوال ناول خوند بعد انیمه UBW رو دید و بعد هم فیلم HF (که هنوزم فیلم سومش نیومده) بعد از اینا بریم سراغ Zero چون بعد از ویژوال ناول F/SN نوشته شده و یه سری چیزای داستانی رو لو میده مثلا اینکه ساکورا و رین خواهرن رو توی دو تا خط Fate و UBW نمیدونستیم و یکی از سورپرایزهای خط HF بود ولی وقتی Zero رو قبلا دیدیم دیگه همچین چیزی وجود نداره. ولی خوب چون اون خط Fate انیمه درست و درمون نداره میشه کلا میشه اون انیمه 2006 رو فکر کنیم از اول وجود نداشته و هر کدوم از Zero یا دو UBW و HF رو اول ببینیم خیلی فرقی نداره چون همدیگه رو اسپویل میکنن و بستگی به سلیقه طرف داره کدومو ببینه. یکی از دوبلورهای انیمه هم توییت زده بود که اگه از HF راضی بودید حتما Zero رو هم ببینید که خودش نشون میده ترتیبش کلا بهم ریخته س و سلیقه ایه.