J. Constantine
کاربر سایت
آقا من آخرين باري كه فيلم و سريال با زيرنويس ديدم 15 شونزه سال پيش بود! الان حساب كردم 10 دوازده سال پيش بود
میتونی ژاپنی یاد بگیریآقا من آخرين باري كه فيلم و سريال با زيرنويس ديدم 15 شونزه سال پيش بود! الان حساب كردم 10 دوازده سال پيش بود
آقا من آخرين باري كه فيلم و سريال با زيرنويس ديدم 15 شونزه سال پيش بود! الان حساب كردم 10 دوازده سال پيش بود
جاپوني؟! من حالا زيادم انيمه باز نيستم!:دي همون تك و توك بازي جاپوني بازي ميكنم خوبه:دي دست شما مرسي:ديمیتونی ژاپنی یاد بگیری
ولی انیمه جز با زبان شیوای ژاپنی مجاز نیست
نه ولی بیشوخی در حق خودت ظلم نکن و انیمه رو ژاپنی ببین!جاپوني؟! من حالا زيادم انيمه باز نيستم!:دي همون تك و توك بازي جاپوني بازي ميكنم خوبه:دي دست شما مرسي:دي
من اصن انيمه باز نيستم! اگه بهت بگم انيمه ي مورد علاقم Yu-Gi Oh! Duel Monsterه فك كنم ديگه باهام حرف نزني و اگه بگم 2قسمت اورلرد ديدم و خيلي كسالت آوره كه فك كنم بكشيم ديگه! ولي اتك آن تايتانو دارم ميبينم باحاله:دينه ولی بیشوخی در حق خودت ظلم نکن و انیمه رو ژاپنی ببین!
یادم نمیاد کسی اینجا گفته باشه اورلرد انیمه خیلی خفنیه؟ ته تهش خوب باشه.من اصن انيمه باز نيستم! اگه بهت بگم انيمه ي مورد علاقم Yu-Gi Oh! Duel Monsterه فك كنم ديگه باهام حرف نزني و اگه بگم 2قسمت اورلرد ديدم و خيلي كسالت آوره كه فك كنم بكشيم ديگه! ولي اتك آن تايتانو دارم ميبينم باحاله:دي
همینی که آریما گفت حتی توی همین سبک هم کارهای خیلی بهتری از اور لرد هستمن اصن انيمه باز نيستم! اگه بهت بگم انيمه ي مورد علاقم Yu-Gi Oh! Duel Monsterه فك كنم ديگه باهام حرف نزني و اگه بگم 2قسمت اورلرد ديدم و خيلي كسالت آوره كه فك كنم بكشيم ديگه! ولي اتك آن تايتانو دارم ميبينم باحاله:دي
به زیر نویس عادت نداری ، دوراهی بیشتر پیش روت نیست ..آقا من آخرين باري كه فيلم و سريال با زيرنويس ديدم 15 شونزه سال پيش بود! الان حساب كردم 10 دوازده سال پيش بود
خو خير ببينيد معرفي كنيد ديگهیادم نمیاد کسی اینجا گفته باشه اورلرد انیمه خیلی خفنیه؟ ته تهش خوب باشه.
گزینه های خیلی بهتری از اون این وسط مطرحه.
خو خير ببينيد معرفي كنيد ديگه
اول اینکه ژاپنی ببین(باز هم باید تاکید میکردم)خو خير ببينيد معرفي كنيد ديگه
برای این ممکنه من بیخیال مدارا و سازش بشم و بکشمت .و اگه بگم 2قسمت اورلرد ديدم و خيلي كسالت آوره كه فك كنم بكشيم ديگه!
ایضاً جنابعالی .یادم نمیاد کسی اینجا گفته باشه اورلرد انیمه خیلی خفنیه؟ ته تهش خوب باشه.
تو رو به کشتن تنها بسنده نمیکنم .حتی توی همین سبک هم کارهای خیلی بهتری از اور لرد هست
مگه فن Log Horizon نبودی؟سلام
تو رو به کشتن تنها بسنده نمیکنم .
چرا . ولی اینجوری حال میکنممگه فن Log Horizon نبودی؟
پیشنهاد دادم اونو خو...