سلام
Made in Abyss Movie 3 - Fukaki Tamashii no Reimei کدوم نسخه و انکودرش خوبه برای دانلود و زیرنویس AW باهاش هماهنگه ؟
Made in Abyss Movie 3 - Fukaki Tamashii no Reimei کدوم نسخه و انکودرش خوبه برای دانلود و زیرنویس AW باهاش هماهنگه ؟
این فیلمه دیگه داستان اش خلاصه انیمه نیست؟سلام
سه تا فیلم هم براش اومده حتی؟؟؟؟سلام
به نظرت من کی قسمت آخرش رو میبینم؟این فیلمه دیگه داستان اش خلاصه انیمه نیست؟
قبلیها رو نوشته بود خلاصه فصل اول ولی این رو ننوشته .این فیلمه دیگه داستان اش خلاصه انیمه نیست؟
به نظرت من کی قسمت آخرش رو میبینم؟![]()

برای من که چیزی نیومد ،، شما سرچ کنید ببینید سوپرایزش چیه ؟؟
چیز خاصی نبود، یه صفحه بود یه عکس از کیریتو و آلیس و اون یکی پسره توش بود. بالاش هم نوشته our memories are here.برای من که چیزی نیومد ،، شما سرچ کنید ببینید سوپرایزش چیه ؟؟

هر موقع بخوای فیلم رو ببینی، فیلم ادامه مستقیم انیمه هست.به نظرت من کی قسمت آخرش رو میبینم؟
با اینکه فصل 1 عالی بود این توی یک کهکشان دیگه کیفیت اش سیر میکرد.

مثل مارینفورد شده لوفی هی میاد بره یه اتفاقی میوفته عقب میمونه البته فکر نکنم حالا حالا ها قرار باشه لوفی به کایدو برسه احتمالا کایدو حسابی کتک که خورد لوفی میرسه که ضربه آخر رو بزنه تا صدای کسی هم در نیاد که لوفی چطوری کایدو رو زدالبته ممکن هم هست سامورایی ها برای انتقام خودشون کلا کار کایدو رو بسازن که منطقی به نظر میاد. خیلی دوست دارم ببینم با این همه کاراکتر و اتفاقات آخر آرک چی میشه ..
من الان حضور ذهن ندارم یه سوال دارم چرا اوندفعه جک تونست همه رو بزن ولی الان نتونست ؟