Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اساتید حق مطلب رو ادا کردن.فقط اضافه کنم بنده تمام اثار شرقی اعم از چین و کره و تایلند رو فقط با دوبله ژاپن می بینم و انصافا زبان خوش اوا و قشنگیه.یعنی حداقل از چینی و کره ایه خیلی بهتره
در باب دوبله دیدن فقط یه انیمه ست که دوبله اش حلال و واجبه. اونم افرو ساموراییه دیگه همچین موردی رو من سراغ ندارم

آخرین ویرایش:
بازم میگم انیمه دوبله حرام است :-"
اصلا بعضی از این دوبلورهای ژاپنی به قدری صدای خوب و لطیفی دارند که شنیدن صداشون باعث ارامش روحی و روانی من میشه :-" مثل kayano Ai :x
بعضی هاشون هم به شدت صدای badass و خفنی دارند مثل Ootsuka Akio :x
دسته دیگه هم صداشون اند خندست مثل miyano mamoru :x
خلاصه این حجم از این تنوع و صداهای مختلف و باحال رو بعید میدونم هیچ دوبله دیگه ای داشته باشه چه برسه به دوبله انگلیسی که همه صداشون مثل همدیگست :D

خب اخرین قسمت yahari هم دیدم نمیدونم چی بگم ناراحت باشم یا خوشحال پایانش ادمو تا حدی هم ناراحت میکنه دوست داشتم همه در نهایت یه پایان خوب بهشون برسه یه انتقادی هم دارم اینه که دیالوگا اخرش یکم زیادی از حد پیچیده بود اصلا ضرورتی نداشت اینجوری باشه یه شخص کم سن و سال ببینه براش یکم سنگینه ولی در کل راضی بودم از پایان کار

بنظرم بزرگترین مشکل فصل اخر شینگکی مقایسه اشون با کار Wit اهه.
ساندترک رو میتونن از کاری های فصل های پیشین استفاده کنن، مشکل اصلی اینجاست حقیقتا در مبحث انیمیشن اینقدر کار اونا Godlike بود، واقعا بعید میدونم ماپا در این حد باشه.
حالا یک عده بخاطر ارت استایل و طراحی کرکترا هم مینالند ولی چیزی که برای من بیشتر مهمه بحث کارگردانی و کیفیت کلی است.

ناسلامتی خود مانگا هم طراحی ها داغونه، دیگه تهش بازم آدم با خودش نمیگه که زدن نسبت به سورس متریال خراب کردن، خود چشمه از همون اول مشکل داشته.:دی

این چند صفحه اینجا کلاب انیمه با دوبله ژاپنی شده، شبیه Eyeshield 21 همه ام Yoichi Hiruma هرکی رد میشه میکشید تو =))

@J. Constantine
چون شما گوشت عادت نداره برات اینطوری هست من هم دفعه ی اول که سریال کره ای دیدم همچین حسی داشتم خیلی سختم بود ولی کم کم عادت کردم (بماند که بعدا فیلم چینی دیدم تازه فهمیدم سختی یعنی چی :D عین سوهان روح بود). وگرنه این واقعیت هست که دوبله ژاپنی عالی هست ژاپنی ها تو صداگذاری از دل و جون مایه میزارن قشنگ میتونی حس کنی من حتی یکی دوتا از بازی ها رو با صدای ژاپنی رفتم چون فرق صدای انگلیسی و ژاپنی از زمین تا آسمون بود (فقط هم من نبودم بیشتر پلیرها ژاپنی گذاشته بودن). حتی خود غربی ها (انگلیسی زبان ها) قبول دارن که دوبله هاشون ضعیف هست ! دلیلش هم واضح چون 90% محصولات دنیا به صورت Default زبان ـشون انگلیسی هست به خاطر همین هیچ موقع به خودشون زحمت نمیدن که بخوان چیزی رو ترجمه یا دوبله کنند به خاطر همین خیلی مهارت ندارند و تو دوبله ها انگار کتاب صوتی میخونن فقط حرف میزنن نهایتا یه داد و جیغی هم بزنن. معمولا کم پیدا میشه که صداگذاری خوبی کرده باشن که اگر اینطوری هم باشه بیشتر به خاطر صدای طرف هست نه چیزه دیگه ..
به جز ژاپن ایران هم خیلی کارش خوب هست نمونه اش هم پاندای کنگ فو کار 1 .. :D البته به جز این چند سال اخیر که دوبله ها افتضاح هست ! متاسفانه دوبلور های قدیمی یا پیر شدن یا کم کار و یک سری افراد جدید که اصلا صدایی ندارن دارند دوبله میکنن .. (البته گفتن نمیخواد همه میدونند که فارسی یکی از زیباترین و فصیح ترین زبان هاست ..)
حالا شما هم یکم گوش بده عادت میکنی :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مثل مارینفورد شده لوفی هی میاد بره یه اتفاقی میوفته عقب میمونه البته فکر نکنم حالا حالا ها قرار باشه لوفی به کایدو برسه احتمالا کایدو حسابی کتک که خورد لوفی میرسه که ضربه آخر رو بزنه تا صدای کسی هم در نیاد که لوفی چطوری کایدو رو زد :D البته ممکن هم هست سامورایی ها برای انتقام خودشون کلا کار کایدو رو بسازن که منطقی به نظر میاد. خیلی دوست دارم ببینم با این همه کاراکتر و اتفاقات آخر آرک چی میشه ..
من الان حضور ذهن ندارم یه سوال دارم چرا اوندفعه جک تونست همه رو بزن ولی الان نتونست ؟

:(
پ.ن: دیگه همه فهمیدن موتور این کی خاموش میشه ... ولی قشنگ بود این 3-4 چپتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or