lich-king
کاربر سایت
به نظرم فکر کنید انیمه ای به اسم Steins;Gate 0 وجود خارجی نداشته اصلا. همون فصل اول و فیلمشو ببینید و مخلفاتش. اگه خیلی علاقه مند بودید به سری میتونید VN 0 رو بخونید ولی انیمه هرگز. واقعا حیف که انیمه انقدر بد بود.
این ترتیب نه تنها اشتباهه بلکه کل لذت داستان رو خراب میکنه. بار اول جز به ترتیب پخش انیمه ها چیزی نباید دید اصلا.دورورو رو بردار بجاش cowboy bebop يا re zero بذار
بين اشتاينز گيت و كد گياس از نظر ماهم سخته برات انتخاب كنيم اول كدومو ببينى ولى به نظر من اول كدگياس رو ببينى بهتره بعدشم اشتاينز گيت و بقيه
اشتاينز گيت هم به اين ترتيب ببين نابود شى![]()
هانتر هم طولانيه ميتونى همزمان با بقيه جلو ببرى يا اينكه بذارى اخر بعد اينكه اينا تموم شدن ببينى. فقط صبور باش تحمل كن يكى از بهترين تجربه هاى انيمه ديدنت رقم ميخورهSteins gate 1-22 (بيست و سه به بعد رو نبين)
23 beta
Steins gate 0 complete
Steins gate 23-25
Steins gate movie![]()
آخرین ویرایش:

) گفتم به اين ترتيب ببينه. با ديدن پايانش ممكنه گيج بشه ولى به اون عذابى كه ميكشه ميرزه فوقش با دو قسمت آخر سرى اصلى راه ميفته ميفهمه چى به چيه. سينمايى هم جزو VN نيست پس Canon نيست ولى ادامه سرى اصلى هست گفتم به اين ترتيب ببينه در هر صورت هرجور حساب كنى سينمايى ميره آخر.

البته همین آرک وانو با این همه پیچیدگی فکر نکنم به این سرعت تموم بشه نمیدونم چطور گفته تا 2025 ؟! مگراینکه واقعا آخراش باشه !