American Idiot
کاربر سایت
خبر خوب اینه انیمه لیست داره سرور هاشو تغییر میده هرانیمه ای هم که حذف کرده بودن تا چند روز اینده برمیگردن
خب در وصف چپاتر اخیر وان پیس که هیچی... قشنگ وسط کلاس دانشگاه همش ریخت اونم فقط با یه مشت پلات پوینت و یه پنل خنده ی یه یارویی
در وصف Emiya-San to Chi no Gohan یا ناهارخوری امیا به صورت وطنی هم صحبت زیاده، کوتاه کنم: اگه HF تو فیلم سوم خراب کنه (که حالا بعیده ولی بازم...) این بعد فیت زیرو دومین اثر برتر فرنچایز فیت تو مدیوم انیمه است... دودش بره تو چشم همه شیرو-هیتر ها... اگه بدونید چجوری آشپزی می کنه
و چیزی که میخوام در موردش صحبت کنم یکی از انیمه های زمستونه که به زودی زود شروع میشه پخشش و اگه اتفاقی تو اقتباسش رخ نده شاهد چیز جالب ناکی خواهیم بود برای یه کار نوپا
View attachment 126489
In/Spectre رمانیه که مدت زیادیه چندین جلد مانگای موفق اقتباسی داره و اگه اشتباه نکنم آخر این هفته، قسمت اول اقتباس انیمه ایش هم منتشر میشه
داستان خیلی ساده است
کوتوکو یه خانم کوچولوی خوشگله که برخلاف قیافه راهنمایی شکل اش، داره دوره دبیرستانشو طی می کنه و به خاطر پای چلاغ اش، و بقیه معاینه هاش، چند سالیه که تو یه بیمارستانی بستریه. یه روز این خانوم کوچولو، پسر اصلی داستان ما کورو رو می بینه و در نگاه اول عاشقش میشه، ولی کورو خودش به خواستگار و نامزد به اسم ساکی-سان داره که خیلی خانم باوقار (که افسر پلیس هم هست) و همه مدل پسندیه و البته حسابی حواسش هست کسی مخ کورو رو نزنه (چون ظاهرا خیلی خواستار داره این پسر هر جا میره ) و این قصّه رومنـ... اوه صبر کن! دارم اشتباه می گم
داستان یکم پیچیده تره راستش
کوتوکو خانم یه پاش چلاغ نیست، مصنوعیه، و نه تنها این، بلکه چشم راستش هم مصنوعیه (تو یه سطح اسپایک طوری مصنوعیه، به سختی میشه تشخیص داد ) و این قصه داره، ظاهرا وقتی 11 سالش بوده، کوتوکو خانم با یوکای ها یه قرارداد می بنده که چشم و پاش رو به اینا بده و عوضش یه دانش خفنی بگیره و تبدیل بهدانای شش طریقتدانای یوکای ها و هیولاها تبدیل شه. نتیجه این تبادل اینه که بدن کوتوکو خانم خیلی زیاد رشد نمی کنه از لحاظ فیزیکی نسبت به سن اش، از طرفی به حجم زیادی اطلاعات پیرامون یوکای ها دست پیدا می کنه، و چون یوکای ها موجودات تک بعدی، خجالتی و نسبتا ساده ای هستن، حسابی از کمک کوتوکو بهره می گیرن و خیلی می پرستنش و صد البته کوتوکو هم از کمک یوکای ها بهره می گیره تا دخل مشکلات همدیگه رو بیارن...
View attachment 126490
اصولا کوتوکو با اکثر یوکای های محلی رفیقه و ازش حرف شنوی دارن، اگه با بعضی هاشون هم به مشکل بخوره با حرف زدن حل می کنه مشکل رو
ولی اگه اصن اهل صحبت و گوش کردن نباشن ـه که مشکل میشه
این یوکای بالا هم از رفقاست
آه کورو و ساکی-سان چی شدند و چه دخلی به حضور ناگهانی یوکای ها دارند!؟
داستان اصن از جایی شروع میشه که می فهمی این کورو ـیی که کوتوکو-چان ما روش کراش زده در حقیقت یه آدم نامیرا است که هر چند به صورت طبیعی عمر می کنه ولی هیچ رقمه کشته نمیشه! ساکی-سان بنده خدا هم اینو نمیدونه (هنوز)... کورو عملا تو دنیای داستان خارج از دسته بندی ادم ها و یوکای هاست و کلا یه جور هیولا به حساب میاد که در صورت لو رفتن هم آدما هم یوکای ها حسابی می گرخن موقع دیدنش
In/Spectre قصه یه دختره ی به شدت باهوش و شجاع با دوستای یوکای اش و کراش نامیرا شه که یه رقیب عشقی خیلی شیک و خوشگل داره و با یه سری مشکلات ماوراء طبیعیه و عجیب غریب باید روبرو شن، از ارواح از راه به در شده تا قاتل های دنبال انتقام و پرونده های عجیب غریب و در عین حال داستان شخصیت هاشو جلو می بره
مانگا رو من دو تا آرک شو خوندم بر حسب کنجکاوی و به شدت کار باحالیه
میستری خوبی داره (نمیگم خفن اون جوری) از طرفی فانتزی اش به واسطه رابطه دو طرفه بین کوتوکو و یوکای ها خیلی چیز باحالیه
یه جایی هست تو مانگا، موقع بیرون اومدن از یه آپارتمون، کوتوکو عینهو اسنپ، سوار یه هیکل اسکلتی گنده میشه از شهر دور میشه... خیلی خوف ـه
و البته رومنس داستان هم هست که چاشنی به شدت خوبیه و کلی رابطه بین کاراکترها رو بامزه تر و غنی تر می کنه
آرت استایل مانگا رو من به شدت دوست دارم، طراحی شخصیت ها خیلی خوبن و مخصوصا کوتوکو منو یاد ساکورا تو Cardcaptor Sakura میندازه (مخصوصا کراش اش رو یکی 5 سال بزرگتر از خودش که هی دچار انکار میشه، کپ خود ساکورا است ) و در کل با رفتار بالغانه در عین حال بچگونه اش خیلی ترکیب بامزه ایه
تریلرهای انیمه هم اومده میتونید ببینید، ظاهرا با اقتباس خوبی طرفیم و انگار آهنگ اوپنینگ سری هم خیلی چیز توپیه
جدا از کوهی از ادامه های مورد انتظار که تو دو فصل آینده پخش میشن، In/Spectre مورد انتظار ترین کار جدیدیه که میخوام ببینمش
امیدوارم ادامه داستان، هیجان انگیز تر، احساسی تر و عجیب تر شه
ترجمه اش رو بخون کیفیتش بجز چند چپتر فصل اول خوبهدوستان tower of god نسخه انگلیسی رو بخونیم یا ترجمه شده رو؟
به به خوش خبر باشی!!!View attachment 126690
to you the Immortal داره انیمه میشه بالاخره (که ترجمه کردن این جا To Your Eternity)
یکی از بهترین مانگاهای چند سال اخیرـه ک خوندم و امیدوارم استدیوی خوبی دستش روش بیفته
Visual Key ـی که بالا گذاشتم فعلا تنها تصویریه که از انیمه در دسترسه و حتی استدیوش هم مشخص نیست
ولی به هر صورت همین ویژوالش هم چیز خوبی میزنه و امیدم بالاست
برای این که هایپ کنم، قسمت اول انیمه قشنگ با همون شدتی میکوبونه بهتون که مقدمه The Last of Us کوبوند بهتون
to you the Immortal داره انیمه میشه بالاخره (که ترجمه کردن این جا To Your Eternity)
من مانگای اینو شروع کردم، بعد از 8-9 چپتر دراپ شد
یکی دو سایت دانلود انیمه معرفی میکنید؟ تو گوگل که چیزی پیدا نکردم
یه چیزی باشه سرور دانلودشون خوب باشه
انیمهلیست داره سرورشو عوض میکنه سرعتش در حد 20 کیلوبایته
عالیه ! جدا حال کردمای جماعت انیمه باز این بخشی از پایان نامه من هستش که البته تا نهایی شدن هنوز کار زیاد داره لطفا نظر بدهید