mansour2023
کاربر سایت
به امید تایید و پخش شدن هر چه زودتر فصل بعدی Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu eحالا هم مشخص شده بهار 2020 پخش میشه انیمه
یاهاری و یوکوسو هر دو تاش سه شخصیت اصلیشون مثل همه ولی با داستانی متفاوت
به امید تایید و پخش شدن هر چه زودتر فصل بعدی Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu eحالا هم مشخص شده بهار 2020 پخش میشه انیمه
Mugen no Juunin - Immortal منظورته؟عزیزان ، کسی اینجا mugen no juunin رو نمیبینه ؟
پنج هفته ست که زیرنویس براش نمیاد
کنسل شده پروژه زیرنویسش؟
ارهMugen no Juunin - Immortal منظورته؟
من 5 قسمت دیدم که اومده، ایناهاش:
بازی Gravity Rushاین برای چه انیمه ای؟
قبلا هم یکی دو تا گیف ازش دیده بودم![]()

بعضی جاهاش اشک تو چشمام جمع شد
یه AMV به شدت خفن بود به نظرم و یه عالمه از صحنه های خفن رو پوشش دادن... خیلی دوست داشتنی بود

چرا ژاپنی ها انقدر تبلیغ سازیشون فوق العاده خفنه؟
بعد از تبلیغ FF VII R که هفته پیش اومد و به نظرم با اقتدار خفن خرین تبلیغ تاریخ بشریته و بسی خفنه و ...
(مقدمه تموم شد برسیم به انیمه...)
امروزم تبلیغ نودل که کراس اور با وان پیس بود رو نسخه کاملش رو دیدم(چپتر زورو و نامی رو قبلا دیده بودم، کاملش چند روزیه گویا اومده)
خواستم بگم عالی بود!بعضی جاهاش اشک تو چشمام جمع شد
یه AMV به شدت خفن بود به نظرم و یه عالمه از صحنه های خفن رو پوشش دادن... خیلی دوست داشتنی بود
باز هم باید بگم...این ژاپنی ها خدای ساخت تبلیغن![]()

مظهر کاواییت، Gravity Queenاین برای چه انیمه ای؟
قبلا هم یکی دو تا گیف ازش دیده بودم![]()
چرا ژاپنی ها انقدر تبلیغ سازیشون فوق العاده خفنه؟
بعد از تبلیغ FF VII R که هفته پیش اومد و به نظرم با اقتدار خفن خرین تبلیغ تاریخ بشریته و بسی خفنه و ...
(مقدمه تموم شد برسیم به انیمه...)
امروزم تبلیغ نودل که کراس اور با وان پیس بود رو نسخه کاملش رو دیدم(چپتر زورو و نامی رو قبلا دیده بودم، کاملش چند روزیه گویا اومده)
خواستم بگم عالی بود!بعضی جاهاش اشک تو چشمام جمع شد
باز هم باید بگم...این ژاپنی ها خدای ساخت تبلیغن![]()
وان پیس بهترینه هرکیم میگه نه محکومش میکنم به یه دور کولبری ۵۰ کیلومتری تو death strandingفروش بیشتر به معنای بهتر بودن نیست![]()