radlleben002
کاربر سایت
بچه ها میگم هنوز فیلم code geass:lelouch of resurrection واسه دانلود نیومده؟ من که پیدا نکردم کسی لینک داره؟
متاسفانه هنوز کیفیت خوبش نیومدهبچه ها میگم هنوز فیلم code geass:lelouch of resurrection واسه دانلود نیومده؟ من که پیدا نکردم کسی لینک داره؟
سایکو پس جنایی روانشناختیه گرافیک خوبی داره ویلین به شدت خفنی هم داره (البته فصل اولش) اپنینیگ و اندینگ هاشم خیلی خوبه و در کل دیدنش توصیه میشهراستی بچه های نظرتون درمورد انیمه سایکوپس و موشی شی چیه ارزش دیدن دارن؟
کجا اومده چند جا سرچ کردم بلوریشو ندیدماومده بلوریش
اره ببخشید فک کردم قسمت سومش ادامه داستان حساب میشه پاکیدم پستوکجا اومده چند جا سرچ کردم بلوریشو ندیدم
اینجا که نوشته ۱۴ اذر میاد:
تاریخ انتشار Code Geass: Lelouch of the Resurrection بالآخره اعلام شد! - وارونه
من خلاصهاش رو توی wiki تا آخرین جلد وب ناول خوندم.فک کنم اینجا فقط من و تو وب نوول اش رو خوندیم!
اگه واقعا کیفیت ساخت حد فصل اول باشه شاهد یکی از بهترین دنباله های انیمه هستیم
همین الان دیدمش
اقا این چی بود تو رو خدا یکی توضیح بده مدت ها بود اینجوری حال نکرده بودم فکر کنم بیست سی بار دیگه ببینمش
استمپید کلا مبارزس ! هرکی دیده اینجوری توصیف کرده : وان پیس اونجرزStampede فکر نکنم به خوبی Strong World و Z باشه البته بازم ندیده نمیشه نظر قطعی داد...
خود سری اصلی رو هم منتظرم چهل پنجاه قسمت بیاد تا نگاه کنم چون داستان کند پیش میره نمیشه هفتگی نگاه کرد