mansour2023
کاربر سایت
به امید تایید و پخش شدن هر چه زودتر فصل بعدی Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu eحالا هم مشخص شده بهار 2020 پخش میشه انیمه
یاهاری و یوکوسو هر دو تاش سه شخصیت اصلیشون مثل همه ولی با داستانی متفاوت
به امید تایید و پخش شدن هر چه زودتر فصل بعدی Youkoso Jitsuryoku Shijou Shugi no Kyoushitsu eحالا هم مشخص شده بهار 2020 پخش میشه انیمه
Mugen no Juunin - Immortal منظورته؟عزیزان ، کسی اینجا mugen no juunin رو نمیبینه ؟
پنج هفته ست که زیرنویس براش نمیاد
کنسل شده پروژه زیرنویسش؟
ارهMugen no Juunin - Immortal منظورته؟
من 5 قسمت دیدم که اومده، ایناهاش:
بازی Gravity Rushاین برای چه انیمه ای؟
قبلا هم یکی دو تا گیف ازش دیده بودم
چرا ژاپنی ها انقدر تبلیغ سازیشون فوق العاده خفنه؟
بعد از تبلیغ FF VII R که هفته پیش اومد و به نظرم با اقتدار خفن خرین تبلیغ تاریخ بشریته و بسی خفنه و ...
(مقدمه تموم شد برسیم به انیمه...)
امروزم تبلیغ نودل که کراس اور با وان پیس بود رو نسخه کاملش رو دیدم(چپتر زورو و نامی رو قبلا دیده بودم، کاملش چند روزیه گویا اومده)
خواستم بگم عالی بود! بعضی جاهاش اشک تو چشمام جمع شد یه AMV به شدت خفن بود به نظرم و یه عالمه از صحنه های خفن رو پوشش دادن... خیلی دوست داشتنی بود
باز هم باید بگم...این ژاپنی ها خدای ساخت تبلیغن
مظهر کاواییت، Gravity Queenاین برای چه انیمه ای؟
قبلا هم یکی دو تا گیف ازش دیده بودم
چرا ژاپنی ها انقدر تبلیغ سازیشون فوق العاده خفنه؟
بعد از تبلیغ FF VII R که هفته پیش اومد و به نظرم با اقتدار خفن خرین تبلیغ تاریخ بشریته و بسی خفنه و ...
(مقدمه تموم شد برسیم به انیمه...)
امروزم تبلیغ نودل که کراس اور با وان پیس بود رو نسخه کاملش رو دیدم(چپتر زورو و نامی رو قبلا دیده بودم، کاملش چند روزیه گویا اومده)
خواستم بگم عالی بود! بعضی جاهاش اشک تو چشمام جمع شد یه AMV به شدت خفن بود به نظرم و یه عالمه از صحنه های خفن رو پوشش دادن... خیلی دوست داشتنی بود
باز هم باید بگم...این ژاپنی ها خدای ساخت تبلیغن
وان پیس بهترینه هرکیم میگه نه محکومش میکنم به یه دور کولبری ۵۰ کیلومتری تو death strandingفروش بیشتر به معنای بهتر بودن نیست