بعد از مدت ها یه پست در مورد انیمه های این فصل بدم :
Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore TUEEE Kuse ni Shinchou Sugiru : یک قسمت ازش دیدم برای شروع کار بدی به نظر نمیرسه طنز کار رو دوست داشتم و امیدوارم حداقل تا اخر با مزه بمونه
Assassins Pride : اینم یه قسمت بیشتر ندیدم خیلی نظر خاصی در موردش ندارم فعلآ و امیدوارم شخصیت دختر داستان تبدیل به یه کاراکتر عذاب اور تا پایان نشه
Ore wo Suki nano wa Omae dake ka yo : قسمت اولش بسیار خوب بود وقتی شروع شد به نظر یه کار کلیشه ای بیخود میومد که هرچی به پایان قسمت نزدیک شد باور هامو تغییر داد
No Guns Life : طراحی کاراکتر های جالبی داره مخصوصآ شخصیت اول داستان که اگه در ادامه داستان قابل توجهی هم داشته باشه میتونه کار خوبی از اب در بیاد
Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia : من هیچوقت طرفدار سری Fate نبودم نیستم و نخواهم بود نمیدونمم چرا هر فصل این سری ها رو دانلود میکنم یه چند قسمت میبینم و بعد دیگه ادامه نمیدم این سری هم فکر نمیکنم عاقبتی بهتر از قبلی ها داشته باشه
Choujin Koukousei-tachi wa Isekai demo Yoyuu de Ikinuku you desu! : با دیدن قسمت اول خیلی جذبش نشدم کار هایی تو این ژانر هستش که به مراتب سطحشون بالاتر از این کار به نظر میرسه چه از لحاظ داستان چه از نظر کاراکتر و .... ولی خب به هر حال نظر از رو یک قسمت خیلی منصفانه نیست ولی فکر هم نمیکنم چیز دندون گیری ازش دربیاد
BEASTARS : دو قسمت ازش دیدم و داستان ایده بدی نداره ولی اینکه به کجا میخواد برسه مشکل اصلی کار هستش فعلآ ادامش میدم تا ببینم چی پیش میاد
Hataage! Kemono Michi : قسمت اول کار رو دوست نداشتم شخصیت اول داستان به شدت رو اعصاب بود تا یکی دو قسمت دیگه ادامش میدم ببینم تا کی میتونم تحملش کنم
Ahiru no Sora : خب خب میرسیم به ژانر مورد علاقه من یعنی ورزش که خدا رو شکر این فصل یه چند تایی ازش موجود هست
تو این 4 قسمتی که از کار دیدم انیمه ورزشی خوبی به نظر میرسه هرچند که تازه دارند بازی میکنن و در ادامه عیار کار دستمون میاد ولی انیمه های ورزشی که بازی ها به واقعیت شبیه هستند رو به کار هایی با قدرت های فانتزی ترجیح میدم
Hoshiai no Sora : این هم یه انیمه ورزشی دیگه هستش که شاید خیلی با این رشته ورزشی اشنایی نداشته باشیم ورزشی به اسم سافت تنیس که فکر میکنم مهد شکل گیریش هم همین اسیای شرقی بوده و بعدآ به اروپا و دیگر کشور ها رسیده با گذشت دو قسمت نمیشه نظر قطعی در مورد کار داد ولی انیمه بدی به نظر نمیرسه
خب این نظر من در مورد شروع انیمه های این فصل بود که از کار هایی که فصل دوم یا چندمشون بود صرف نظر کردم چون پست خیلی طولانی شد ( همینجوریشم فکر نکنم کسی بخونه
) و گرنه بی صبرانه بعد سال ها منتظر Chihayafuru 3 بودم که بالاخره اومد
و در اخر چرا زیرنویس Mix: Meisei Story ادامش نمیاد
اخرم مجبور میشم برم انگلیسی نگاه کنم