JohnnySilverhand
کاربر سایت
آقا این netflix داره چیکار میکنه! گند زده به کل انیمه ها الان اینی که میزارم طرح 2D برید ببینید با ghost in the shell و Saint Seiya چیکار کردن dmc نخواستیم بکش بیرون همه 3D
در اینکه بسیار افتضاح هست شکی نیست ولی خب وقتی سری اوریجینال خود نتفلیکس هست حالا هر کار می خواد باهاش بکنه خیلی اتفاق خاصی نمیوفته. فقط یه پتانسیل که داشته حیف می شه که خب اونم دیگه نمی شه کاریش کرد...آقا این netflix داره چیکار میکنه! گند زده به کل انیمه ها الان اینی که میزارم طرح 2D برید ببینید با ghost in the shell و Saint Seiya چیکار کردن dmc نخواستیم بکش بیرون همه 3D
آقا این netflix داره چیکار میکنه! گند زده به کل انیمه ها الان اینی که میزارم طرح 2D برید ببینید با ghost in the shell و Saint Seiya چیکار کردن dmc نخواستیم بکش بیرون همه 3D
اره دیسک بدرد نمی خوره همه رو باید بریزی تو هارددیشب رفته بودم دیسک های فیری تیل رو از ته انباری در آوردم ، بریزم رو هارد ببینم ، دو تا از دیسک ها رو اصلا نمیخوند، خط و خشی هم نداشتن ، انگار فاسد شده بود ، مگه چند قرن گذشته؟؟؟
................
از وقتی های به جای pc با موبایل انیمه ها رو دانلود میکنم قاراشمیشی شده که نگو ، هر چند قسمتش از یه سایت ، زیر نویسش از جای دیگه ، بعد هر قسمت و باید از یه پوشه پیدا کنم ، !!!
خیلی هم سخت نیستجدا از این مسائل دسترسی به انیمه و زیر نویس چند ماهیه خیلی سخت شده!
خب خودم بعد از مدتها این کار رو کردم و با PC اومدم تو سایتراستی موبایل رو هم میشه به Pc زد و اینترنتشو به pc وصل کرد
همینو بگو! چندتا پست بگذره و اسمی از زورو نیاد!در حضور زورو ، زاراکی کنپاچی و گاتس اصلا روتون میشه شمشیر زن دیگه ای نام ببرید
کسی رو کاندید نمیکنم ، ولی کینگدوم ندیده و نخونده ، این همه شمشیر زن لیست نکنید ! خوبیت نداره
View attachment 120392
نیای بزرگوار الی هستن
بهترین شمشیر (زن):
Shichika "Shichirin, Kyotouryuu-chan" Yasuri