Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آقا این netflix داره چیکار میکنه! گند زده به کل انیمه ها الان اینی که میزارم طرح 2D برید ببینید با ghost in the shell و Saint Seiya چیکار کردن dmc نخواستیم بکش بیرون همه 3D 8-|

خیلی بد بودن جدا! شبیه این انیمیشن بی کیفیت های داخلی بودن:دی

سلام :D
اگه انیمه‌ای ( و البته مانگا) توی این سال‌ها دیدید و شخصا، بدون توجه به نمراتش، ازش خوشتون اومده و به قول معروف hidden gem براتون حساب می‌شه، بیاید و اگه می‌تونین یه معرفیش بکنین.
سلام. آقا انیمه‌ی So Ra No Wo To برای من همچین حکمی داشت. دیدین‌اش؟ تابستونی یه خط‌خطی‌ای کردم به‌عنوان معرفی براش:
Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)
------

هعی، یاد یکی از انیمه‌های پارسال (پاییز بود گمونم؛ همون فصلی که گابلین‌کش و بانی‌گرل سنپای داشتیم) افتادم: Iroduku: The World in Colors یا Irozuku Sekai no Ashita kara.

قضیه از کجا شروع شد؟ یه جا یه نظرسنجی‌ای بود که توش کاربرای بالاتر از ۳۰ سال بیشترشون به این کار رای داده بودن. پوستر یه جوری بود، ولی گفتم خب من پیرمرد هم شاید بپسندم کار رو. و بله
عجیب به دل نشست. درسته، ریتم‌اش آروم بود و شاید یه مقدار داستان رو کش می‌داد، ولی از همین‌اش اتفاقا خوشم می‌اومد و زندگی کردم باهاش. عجیب بی‌ریا و خاکی بود و فانتزی رو همچین قشنگ تنیده بودن تو دل زندگی واقعی که انگاری اصن دنیا همینجوریه. و یه چیزی اینکه، شاید قیاس مع الفارغ (؟!) باشه، ولی هرچی رفقا بهم پیشنهاد کردن تو این سال‌ها که یه بار بشین و سریال فرندز رو ببین نشد؛ ولی فکر کنم Irozuku برای من حکم فرندز برای اونا رو داشت. همچین جو دوستانه‌ای داره. و قسمت آخر... آخر شبی بعد دیدن‌اش بعضه ترکید و سعی کردم زودتر بخزم توی رختخواب که خونواده نگران نشن فکر کنن اتفاقی افتاده که مثل ابربهار... خلاصه تجربه تلخ و شیرین زیبایی بود. واقعا دم‌اش گرم.
------
تاپیک سریال‌های شرقی که سالی دو بار کسی سر می‌زنه کلا؛ اینجا پس با اجازه بگم: سریال یک لیتر اشک (ترکیه نه ها!) رو بالاخره درست‌حسابی دارم می‌بینم و همین قسمت دوم‌اش... داغون شدم :-<

....:D
خب تو این دو سه روزی نشستم Angel Beats و Anohana رو دوباره کامل نگاه کردم...
واقعا کیف داد:D
نتیجه این که باید بعضی از چیزها رو دوباره دید و لذت برد:D

امروزم همش تو Youtube بودم داشتم یک سری از اهنگ ها رو برای بار صدم گوش میکردم:D
این چند تا اهنگ رو با این که میدونم همتون گوش دادید ولی بازم میزارم:

Your Name - Sparkle

Your Name - Zen Zen Sence

Your Name - Ending

Anohana - En

Princess Mononoke - English Song

برای شمشیرزن ها دم همتون گرم اگه موافقید بریم سراغ خفن ترین Fire User ها
خفن ترین Fire User بنظر من:
Roy Mustang - FMAB

120575

آخرین ویرایش:
ای ملت اف بر شما اگه shinchou yuusha که داره پخش می شه رو نبینید :-"
تو ژانر نخ نما شده ایسکای هست ولی انقدر خوبه که دارم فحش می دم به سازنده ش چرا فقط 12 قسمته :D
البته به عنوان کار طنز باید ببینید :-"
---------
@Straw Hat Luffy
خیلی تخصصی سوال می پرسی :D تنها کسی که گذری میاد تو ذهنم تو فاز آتیش ساسکه هست که می خوام صد سال سر به تنش نباشه :-":D

خیلی تخصصی سوال می پرسی :D تنها کسی که گذری میاد تو ذهنم تو فاز آتیش ساسکه هست که می خوام صد سال سر به تنش نباشه
سوال سختی نپرسیدم که :D
تو کارکترهایی که قدرت اصلیشون فایره از کدوم بیشتر خوشتون میاد

لیست محبوب ترین آتش افروز ها اگه کسی حضور ذهن نداره، البته حضور برداران اوچیها یه کم یه جوریه ،!

The 25+ Greatest Anime Characters With Fire Powers

خودم که تو انیمه ها بین تودوروکی شوتو و گنریوسای یاماموتو کبیر موندم کی رو انتخاب کنم!

ولی کلی بخوایم حساب کنیم کنیم محبوب ترین آتش افروز من که بدون شک

120582

120583

120584

چرا آتش افزار، وقتی خورشید افزار داریم >:)>:)>:)
Gotta Praise the sun

View attachment 120591
دم دوتاتون گرم!
با نشون دادن این دوتا مخصوصا دومی که یه پا پهلوانه حق رو به حق دار رسوندید >:):x
امروز اتفاقا موضوع تاپیک رو یادم افتاد یاد این دوتا افتادم،حالا دیگه واقعا نیازی نیست پستی بزارم:p:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or