الان Koyomi monogatari آخرین مجموعه(کوتاه) از سری Monogatari دیدم و فعلا "

" هستم...
این سری چند وقت پیش یکی بهم پیشنهاد داد و گفت وقتی شروع به دیدن کنی 2حالت بیشتر نداره یا خوشت میاد و تبدیل به یکی از بهترین چیزهایی میشه که تا حالا دیدی یا با دیدن همون چند قسمت اول خوشت نمیاد سریع Shift+Delete میکنی و یه چندتا %$@#% هم برای معرفی به من میدی!

دقیقا همینه... حد وسط نداره! یا خوشت میاد و قشنگ درگیرش میشی یا به شدت برات کسل کننده و بی معنی میشه.
خیلی ساده بخوای این سری تشریح(!) کنی باید بگی مثل یه پازل بزرگ میمونه که باید خودت قطعات تیکه تیکه به هم بچسبونی و بسته به مقدار درکی که از داستان داشتی به جواب برسی(شایدم نرسی!

)
روایت داستان و سلسله اتفاقات توی این انیمه خودش یه معماست که باید خودت حل کنی که مثلا توی یه زمان(داخل انیمه) چند داستان به موازات همدیگه داره اتفاق میوفته و کاملا به هم مرتبط هستن...
یه مثال ساده مثلا توی فصلX آرکX فلان اتفاق میوفته و یه حفره یا سوال داستانی هست حالا جواب این اتفاق در ادامه توی فصل یا سینماییY و آرکY هست و جالب اینجاست برعکس این جریان هم هست

خلاصه آرک به آرک،قسمت به قسمت و صحنه به صحنه این سری به هم ربط داره و باید خودت این وقایع با توجه به زمانی(کلیدی ترین نکته) که اتفاق افتادن به هم ربطی بدی تا داستان متوجه بشی...
+
درمورد شخصیت پردازی فقط میشه گفت سنگینه

عمقی که تک تک شخصیت ها از لحاظ داستانی و ویژگی های فردی دارن فوق العادست... تقریبا اکثر این شخصیت ها آرک جداگونه دارن!
یکی از بهترین و قابل درک ترین شخصیت این داستان از نظر خودم کسی نیست جز کایکی

بنظرم توی این دوره و مخصوصا اینجا که بهشت این نوع آدم هاست... بعضی از دیالوگ هایی که میگفت عین حقیقت بود

یکی از بهترین صحنه های کل سری اونجا بود که میخواست خودش واسه انجام یه کار(بگم اسپویل میشه) راضی کنه و دلیل میاورد، یعنی حرف نداشت :-)))
.
.
.
حرف زیاده و درباره گرافیک یا موسیقی میخواستم بگم ولی خب دیگه بیخیال زیاد شد

خلاصه بعد چند وقتی که کلا رفته بودم سمت مانگا دیدن همچین کاری ارزش داشت و به قول گفتنی بسی حال داد
پ.ن: یه خداقوتی هم باید به مترجمای این سری گفت که مطمئنم پیر شدن سر این کار

کلی جمله و کلمه ایهام دار داشت لامصب... یه جا خوندم تازه ما که ژاپونی بلد نیستیم تقریبا نصف این معنی و مفاهیم نمی فهمیم