Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خب این دو قسمت اخر واقعا عالی بود و دیگه به هیچ عنوان نمیشه از کارشون ایراد گرفت. دقیقا شده بود مثله قسمتای قدیم ناروتو. گرافیک و انیمیشنا که عالی بود مبارزه‌شونم خیلی خوب مخصوصا اوایلش که بیشتر تکنیکی بودش. موسیقی هم مثله همیشه عالی بود . اون ترکی که اخر قسمت 477 پخش شدُ من تاحالا نشنیده بودم فکرکنم جدید بود شایدم شندیم و یادم نیست حالا هرچی. خیلی قشنگ بود و با اون سکانس هم خوب مچ شده بود
حتما این دو قسمتو ببینید.
_________

چند قسمتی که از Assassination Classroom S2 جا افتاده بودُ دیدم و بنظرم پایانش فوق‌العاده بود و انیمه رو برام از یه کاره معمولی به یه کاره خوب و بیادموندنی تبدیل کرد. ای کاش بقیه هم یاد بگیرین و از اینجور پایانا بیشتر ببینیم بجای پایانای که یا ادامه‌ش میره برای تاریخ نامشخصی یا پایانش بازه. یا یا یا ...

انقدر تعریف شنیدم نشستم 2 قسمت جدید ناروتو رو دیدم :D خیلی وقت بود دراپ بود :D

خیلی خوب بود :D باورم نمیشه 2 قسمت بدون فیلر پیش رفتن :))

جالب بود ولی هنوزم میگم سایبر کانکت خیلیییی این مبارزه رو بهتر درآورده بود و خیلی احساسی تر بودش

آقا کسی از آریا ساما و پیش نمایش هاش خبری نداره؟ فصل شروع شد و هنوز چیزی برا نگاه کردن برنداشتم. همیشه 70 درصد فصلی ها رو از پیش نمایش های آریا برمیداشتم:-<. حالا که نیستش مجبوریم به همین عکس اکتفا کنیم.

راستی برا دخترا انیمه شوجو چی ها رو پیشنهاد میدید؟ یکی فعلا یه مانگا علاقه مند شده منم همینجوری گفتم بشین orange رو بخون چون به نسبت کار جدیدتریه. بعدا هم قراره انیمشو بهش بدم. خودم nana و special a و kimi no todoke رو درنظر دارم برا قدم های بعدی. یه شانس دیگه هم که اوردم والیبال بازی میکنه خودش و haikyuu هم که هست:D. فکر کنم این یکی رو بتونم بکشونمش به سمت انیمه و مانگا:D

راستی برا دخترا انیمه شوجو چی ها رو پیشنهاد میدید؟ یکی فعلا یه مانگا علاقه مند شده منم همینجوری گفتم بشین orange رو بخون چون به نسبت کار جدیدتریه. بعدا هم قراره انیمشو بهش بدم. خودم nana و special a و kimi no todoke رو درنظر دارم برا قدم های بعدی. یه شانس دیگه هم که اوردم والیبال بازی میکنه خودش و haikyuu هم که هست:D. فکر کنم این یکی رو بتونم بکشونمش به سمت انیمه و مانگا:D
اگه یه کار اکشن تر خواستی بهش بدی اینو بده ببینه:
akatsuki no yona

سلام.

Parasyte the Maxim رو تموم کردم...
با اینکه اولش زیاد انتظار یکار خفن ازش نمی‌رفت اما رفته رفته بهتر شد و خوب تونست اون‌ چیزایی که میخواست رو منتقل کنه:دی

اول اینکه نشان شخصیت غیرقابل خوندن تا لحظات آخر و چه بسا قبل از نطق آخر رو میدیم به شهرداری که آدم بود! لذت بردم از بخش آخری که داشت حرف میزد...
شخصیت خوب و جالب دیگه که جوکرطور خودشو نشون داد آخر کار اون قاتل دیوونه‌ـه بود:دی
قسمت ۱۸ بهترین قسمت بود بنظرم...حرفای قشنگی زده شد و چندتا تصویر روحانی دیده‌شد:دی
شخصیت رو اعصاب هم دختر ردهدی بود که هی زرت و زورت دنبال تایید هویت بود!:|
همینا مونده بود تو ذهنم:)
فقط اینکه صورت شخصیت بعضی جاها شبیه شخصیت اشتاینزگیت نبود؟من در اشتباهم یعنی؟:|
ممنون از عواملی که موتور دیدنش رو روشن کردند...

آقا کسی از آریا ساما و پیش نمایش هاش خبری نداره؟ فصل شروع شد و هنوز چیزی برا نگاه کردن برنداشتم. همیشه 70 درصد فصلی ها رو از پیش نمایش های آریا برمیداشتم:-<. حالا که نیستش مجبوریم به همین عکس اکتفا کنیم.

منم اینارو میخوام ببینم

Drifters
GantZ0
To Be Hero
Bloodrivers
Tiger Mask

شاید Black Clover که اسکی از ناروتو و فایری تیل هستم دیدم

منم اینارو میخوام ببینم

Drifters
GantZ0
To Be Hero
Bloodrivers
Tiger Mask

شاید Black Clover که اسکی از ناروتو و فایری تیل هستم دیدم
Black Clover که OVA هست...اونم جامپ فستا پخش میشه ، لینک های دانلودش احتمالا میره برا 6 ماه بعد:| (طبق تجربه:| :-" )

من که شدید منتظرشم ولی تا بیاد پیر میشم:|

الان Koyomi monogatari آخرین مجموعه(کوتاه) از سری Monogatari دیدم و فعلا ":|" هستم...
این سری چند وقت پیش یکی بهم پیشنهاد داد و گفت وقتی شروع به دیدن کنی 2حالت بیشتر نداره یا خوشت میاد و تبدیل به یکی از بهترین چیزهایی میشه که تا حالا دیدی یا با دیدن همون چند قسمت اول خوشت نمیاد سریع Shift+Delete میکنی و یه چندتا %$@#% هم برای معرفی به من میدی!:D
دقیقا همینه... حد وسط نداره! یا خوشت میاد و قشنگ درگیرش میشی یا به شدت برات کسل کننده و بی معنی میشه.

خیلی ساده بخوای این سری تشریح(!) کنی باید بگی مثل یه پازل بزرگ میمونه که باید خودت قطعات تیکه تیکه به هم بچسبونی و بسته به مقدار درکی که از داستان داشتی به جواب برسی(شایدم نرسی!:D)
روایت داستان و سلسله اتفاقات توی این انیمه خودش یه معماست که باید خودت حل کنی که مثلا توی یه زمان(داخل انیمه) چند داستان به موازات همدیگه داره اتفاق میوفته و کاملا به هم مرتبط هستن...
یه مثال ساده مثلا توی فصلX آرکX فلان اتفاق میوفته و یه حفره یا سوال داستانی هست حالا جواب این اتفاق در ادامه توی فصل یا سینماییY و آرکY هست و جالب اینجاست برعکس این جریان هم هست:)):D
خلاصه آرک به آرک،قسمت به قسمت و صحنه به صحنه این سری به هم ربط داره و باید خودت این وقایع با توجه به زمانی(کلیدی ترین نکته) که اتفاق افتادن به هم ربطی بدی تا داستان متوجه بشی...
+
درمورد شخصیت پردازی فقط میشه گفت سنگینه:D عمقی که تک تک شخصیت ها از لحاظ داستانی و ویژگی های فردی دارن فوق العادست... تقریبا اکثر این شخصیت ها آرک جداگونه دارن!
یکی از بهترین و قابل درک ترین شخصیت این داستان از نظر خودم کسی نیست جز کایکی:D بنظرم توی این دوره و مخصوصا اینجا که بهشت این نوع آدم هاست... بعضی از دیالوگ هایی که میگفت عین حقیقت بود:D یکی از بهترین صحنه های کل سری اونجا بود که میخواست خودش واسه انجام یه کار(بگم اسپویل میشه) راضی کنه و دلیل میاورد، یعنی حرف نداشت :-)))
.
.
.
حرف زیاده و درباره گرافیک یا موسیقی میخواستم بگم ولی خب دیگه بیخیال زیاد شد:D
خلاصه بعد چند وقتی که کلا رفته بودم سمت مانگا دیدن همچین کاری ارزش داشت و به قول گفتنی بسی حال داد:D

پ.ن: یه خداقوتی هم باید به مترجمای این سری گفت که مطمئنم پیر شدن سر این کار:D کلی جمله و کلمه ایهام دار داشت لامصب... یه جا خوندم تازه ما که ژاپونی بلد نیستیم تقریبا نصف این معنی و مفاهیم نمی فهمیم:D

آخرین ویرایش:
!! www.working امیدوار بودم یکار در حد خود سری working باشه ولی به شخصه با اولین قسمتش زیاد حال نکردم ، در حد متوسط بود به امید اینکه قسمتای بعدی بهتر بشه .
قسمت اول بیشتر به معرفی شخصیتا گذشت ولی خیلی سریع و بدون جزئیات هر شخصیتو معرفی کرد و رفت بعدی زیادی از حد هم به نظرم سرعتی میرفت جلو خیلی Cut میشد بین صحنه ها و ... مثل این بود که قسمتای مختلف یه داستانو برش بزنی بچسبونی به هم اون پیوستگی سری اصلی رو نداشت . ولی درکل شخصیتاش بد نبودن و با توجه به تیزر قسمت بعد به نظر میاد بیشتر میخواد روی شخصیتا مانور بده امیدوارم که قسمتای بعدی بهتر بشه .

----------------------------------------------------------------------

اینو اصلا نمیدونم چرا کامل ۱ قسمتشو دیدم :-?? از همون اول معلوم بود چیز چرتیه فقط به نظر میاد که قراره صحنه های Yuri توش داشته باشه که بازم نمیتونه از چرتیه کار کم کنه :-":D در نتیجه دراپ

آخرین ویرایش:
سلام.
91days رو تازه دیدم قسمت آخرشو...

خب خدارو شکر پایان هپی اندینگ و هالیوودی نبود...
با اینکه شخصیت آویلیو رو دوست داشتم اما اگه آخرش رو خراب میکردن خاطره خوبی ازین سری برام نمیموند:دی
یجایی نرو یک جمله عرفانی گفت تَرَک خوردم، فرمودند که:
You don't need a reason to live... You just live!
بسیار شرح حال این روزای خودم بود و خعلی خوشم اومد ازش...لبخندیم که زد و حس رضایتی که داشت آخر کارم جالب بود؛ قشنگ بود کلن طرز فکر خود نروو شخصیتش و البته نزدیک میدیدمش به خودم یکم:دی
ازین فصلیا blodivores رو دیدم قسمت اولش رو... یکم آبکی بود پلات داستانش، ولی امید دارم که بهتر بشه *__*
Death billiard هم دیدم... با تاخیر زیاد
جالب بود، ولی فکر کنم اگه قبل از دیدن سری میدیدمش بیشتر تو کف میموندم و حال میکردم:دی

سلام.
91days رو تازه دیدم قسمت آخرشو...

خب خدارو شکر پایان هپی اندینگ و هالیوودی نبود...
با اینکه شخصیت آویلیو رو دوست داشتم اما اگه آخرش رو خراب میکردن خاطره خوبی ازین سری برام نمیموند:D
یجایی نرو یک جمله عرفانی گفت تَرَک خوردم، فرمودند که:
You don't need a reason to live... You just live!
بسیار شرح حال این روزای خودم بود و خعلی خوشم اومد ازش...لبخندیم که زد و حس رضایتی که داشت آخر کارم جالب بود؛ قشنگ بود کلن طرز فکر خود نروو شخصیتش و البته نزدیک میدیدمش به خودم یکم:D
واقعا فکرمیکنی انجلو رو کشت؟ من نفهمیدم چی به چی شد ولی فکر کنم نکشتش. میشه دلایلی که باعث شد به این نتیجه برسی رو بگی؟ خودم هرچی فکرمیکنم به نتیجه ی نمیرسم

سلام.

واقعا فکرمیکنی انجلو رو کشت؟ من نفهمیدم چی به چی شد ولی فکر کنم نکشتش. میشه دلایلی که باعث شد به این نتیجه برسی رو بگی؟ خودم هرچی فکرمیکنم به نتیجه ی نمیرسم

جالبِ ... خرد نشدم روی روشن‌کردنش برای خودم:دی
دلیل اول اینکه خیلی پایانی که توش آنجلو رو کشته باشه برام دلنشینتره...خود آویلیو هم دیگه رسیده بود ته خط، اون جایی که کورتئو رو ترکوند بهش گفت که میبینمت... حیف میشه نبیندش:)
و اما دلیل...
شهود و الهامات الهی و غیرزمینی رو که بگذاریم کنار، بنظرم نرو برای اینکه حداقل تکلیف خودش رو با خودش معلوم کنه و حداقل خودش بفهمه که با خودش چندچنده باید میکشتش، ناسلامتی زده ناکار کرده کل خاندانشو و آبرو براش نگذاشتِ:دی اما اگه اون بُعد رفتاری غیر قابل پیش بینی نرو رو بخوایم در نظر بگیریم باز میشه روی اینکه ولش کرده به امون خدا حساب باز کرد:| اما خب چرا آخه؟ برای ول کردنش حتی یک دلیلم نداره...
اما برای کشتنش ۱.هم داستان بلایی که سر خانوادش آورده هست، ۲.هم اینکه الآن با خودش درگیره و دچار یک خودخوری میشه که 《من اگه این بشر رو قبلن پوکونده بودم الآن این همه بلا سر خانمانم نیامده بود》! و از اونجایی که کلن شخصیتی بنظر نمیومده که بخواد مشکلی رو تحمل کنه و پشت سر نگذاردش؛ گفته بزار دیگه الآن خیال خودم رو راحت کنم...

سلام.

جالبِ ... خرد نشدم روی روشن‌کردنش برای خودم:D
دلیل اول اینکه خیلی پایانی که توش آنجلو رو کشته باشه برام دلنشینتره...خود آویلیو هم دیگه رسیده بود ته خط، اون جایی که کورتئو رو ترکوند بهش گفت که میبینمت... حیف میشه نبیندش:)
و اما دلیل...
شهود و الهامات الهی و غیرزمینی رو که بگذاریم کنار، بنظرم نرو برای اینکه حداقل تکلیف خودش رو با خودش معلوم کنه و حداقل خودش بفهمه که با خودش چندچنده باید میکشتش، ناسلامتی زده ناکار کرده کل خاندانشو و آبرو براش نگذاشتِ:D اما اگه اون بُعد رفتاری غیر قابل پیش بینی نرو رو بخوایم در نظر بگیریم باز میشه روی اینکه ولش کرده به امون خدا حساب باز کرد:| اما خب چرا آخه؟ برای ول کردنش حتی یک دلیلم نداره...
اما برای کشتنش ۱.هم داستان بلایی که سر خانوادش آورده هست، ۲.هم اینکه الآن با خودش درگیره و دچار یک خودخوری میشه که 《من اگه این بشر رو قبلن پوکونده بودم الآن این همه بلا سر خانمانم نیامده بود》! و از اونجایی که کلن شخصیتی بنظر نمیومده که بخواد مشکلی رو تحمل کنه و پشت سر نگذاردش؛ گفته بزار دیگه الآن خیال خودم رو راحت کنم...
اممم این نکته های که گفتی جالبن . ولی من بیشتر به این خاطر میگم انجلو زندس که اگر دقت کنی دقیقه ی 23:50 که صاحل رو از بالا نشون میده جدسی توی صاحل نیست و ردپاها هم به این خاطر دیگه ادامه ندارن که اب پاکشون کرده نه اینکه انجلو اونجا مرده البته اینم ممنکه که نرو با جسد یه کاری کرده باشه ولی خب چرا باید اینکارو بکنه؟ نرو که دیگه چیزی برای از دست دادن نداره. اون گوله ی که شلیک کرد هم ممکنه مثله هفت سال پیش که نتونست انجلو رو بزنه اینبارم نتونسته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or