Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اونی که قسمت 3 اومد که باحال بود:-" با اونم حال نکردی؟ :D

در کل چون حالت ایپزودیک داشته/داره(حداقل فعلا) ، اکثرا میان و میترکن! :D بر همین اساس شاید بقیشم ببینی بازم خوشت نیاد:-" (البته فصل اولم تقریبا همش معرفی کاراکترها بود:-")
اما چندتا کاراکتر خفن معرفی میشه... که پتانسیل خوبی دارن:D

:<

مجبورم اسپویلر دیگه باز کنم XD

اسمش رو یادم رفته ولی اونم کار خاصی نکردا اولش فکر میکردم یه ضربه خفنی بهشون زد ولی دیدی که هیچی نشد :| بعد آخه فقط 1 نفر؟

چون خود آدم خوبا یه گروهن آدم بدا هم باید یه گروه خفن باشن و 1 نفر کافی نیست تازه 1 نفر هم بخواد باشه خیلی خیلی خفن تر از این حرفا باید باشه

ولی مثلا اون Lizard Squad بود چی بود قسمت 5 فکر کنم خیلی خفن داشت معرفیشون میکرد مخصوصا لیدرشون خیلی باحال بود تیپ و استیلش ولی دیدی که یه بچه 4 ساله فکر کنم بهتر میتونست دووم بیاره :|

این که آدم خوبا زیادی قوی هستن خوشم نمیاد :<

:<

مجبورم اسپویلر دیگه باز کنم XD

اسمش رو یادم رفته ولی اونم کار خاصی نکردا اولش فکر میکردم یه ضربه خفنی بهشون زد ولی دیدی که هیچی نشد :| بعد آخه فقط 1 نفر؟

چون خود آدم خوبا یه گروهن آدم بدا هم باید یه گروه خفن باشن و 1 نفر کافی نیست تازه 1 نفر هم بخواد باشه خیلی خیلی خفن تر از این حرفا باید باشه

ولی مثلا اون Lizard Squad بود چی بود قسمت 5 فکر کنم خیلی خفن داشت معرفیشون میکرد مخصوصا لیدرشون خیلی باحال بود تیپ و استیلش ولی دیدی که یه بچه 4 ساله فکر کنم بهتر میتونست دووم بیاره :|

این که آدم خوبا زیادی قوی هستن خوشم نمیاد :<
آره قبول دارم چیزایی که میگی رو کاملا! :دی
Lizard Squad هم ته ترول بود! :| چقدر هایپ بودم برای این جماعت! :))

ولی یه چندتا کاراکتر خفن تر از اون یارو قسمت 3ـیه معرفی میشن توی داستان که این در مقابل اونا گویا هیچه:-" البته چیز خاصی ازشون نشون نمیده ها! از نظر مقام و ...:-"

آره آدم خوبا واقعا قوی هستن،قبول دارم حرفت رو متاسفانه:|

اما با این حال، بخش طنزش رو دوست دارم، مبارزاتشم خوبه! پتانسیل خوبی هم توی داستان دیده میشه! :دی
حالا از یکی که سلیقه ـش به سلیقه ـت نزدیک تره بپرسی بهتره:)) ما آخه تقریبا هیچوقت با هم کنار نمیایم! :)) میگم برو ببین مثلا، بعدش میای خفه ـم میکنی:))

Ova بلک کلاور رو قراره استودیو xebec بسازه:|

کلی فکر کردم یادم بیاد xebec چه انیمه خفنی ساخته که بیام اون رو بکوبم توی ملاج شما:دی
هیچی یادم نیومد.
رفتم پیج اطلاعات شون رو خوندم و هرچی که از سال نود و خرده ای ساختن رو نگاه کردم، چیزی نبود
که بیام بکوبم توی ملاج تون. در نتیجه:

:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|

---------------------------------------
این فصل دو تا منهوای چینی دیگه هم انیمه شد.
یکی شون که از تریلرش عنیمه بودن می بارید و دانلود نکردم.
اون یکی (بلاد نمی دونم چی چی) هم افتضاح کامل بود. ارزش دانلود کردن و Shift+Del رو هم نداره.

نمی دونم چرا جای این پرت و پلاهای چینی نمیرن سراغ بلاد دیگه و کارهای اونا رو نمی سازن.
همین چینی های از خدا بی خبر هم کلی منهوای خوب دارن. بعد اینا میرن سراغ بیوبی جات:|:|

لیست نظرسنچی تابستون 2016

91Days
Amaama to Inazuma
Amanchu!
Arslan Senki : Fuujin Ranbu
D.Gray-man Hallow
Danganronpa 3: The End of Kibougamine Gakuen (Zetsubou-hen & Mirai-hen)
Days
Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
Fukigen na Mononokean
Handa-kun
JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai
Kono Bijutsubu ni wa Mondai ga Aru!
Love Live! Sunshine!!
Mob Psycho 100
Nanatsu no Taizai: Seisen no Shirushi
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin
New Game!
Orange
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
ReLIFE
Saiki Kusuo no Ψ-nan
Servamp
Shokugeki no Souma: Ni no Sara
Tales of Zestiria the X

انیمه هایی رو انتخاب کردم که تو MAL امتیاز ـشون بالای 7 شده و تعداد رای دهندگان بالای 9هزار بوده.
که مثل سری قبلی 24 تا انیمه هست که تو دو سری نظرسنجی 12تایی به ترتیب حروف الفبا قرار میگیرن، تا بعداً بهترین ها، انتخاب بشن برای نظرسنجی آخر...

P.S
چند انتخابی هم فعال هستش.
P.SS
مدت نظرسنجی 10 روز هست
P.SSS
دوتا انیمه Kuromukuro و Sousei no Onmyouji از فصل بهار تو تابستون هم پخش شدن، ولی چون توی نظرسنجی بهار حتی به حداقل ها هم نرسیدن، دیگه تو این لیست تابستون قرار ـشون ندادم و فقط انیمه RE:Z و JoJo رو از بهار گذاشتم.

آخرین ویرایش:
aozloc4pwvjgieqfivxq.png

اصلا اتفاق غیر قابل باوریه .. چپتر ۴۹۲ داره میاد ... ولی هنوز ۴۹۱ ترجمه نشده ...

دوستان یه سواله تخصصی داشتم
تو final fantasy advent children چطوری میشه با شخصیتاش بیشتر اشنا شد؟
اصلا قبله این قسمت قسمته دیگه ای بوده که بشه حوادث قبل رو (مثله همین مادر و جنوا و گذشته سفیروت) فهمید؟
یا فقط باید بازیش رو بکنی تا بفهمی؟

دوستان یه سواله تخصصی داشتم
تو final fantasy advent children چطوری میشه با شخصیتاش بیشتر اشنا شد؟
اصلا قبله این قسمت قسمته دیگه ای بوده که بشه حوادث قبل رو (مثله همین مادر و جنوا و گذشته سفیروت) فهمید؟
یا فقط باید بازیش رو بکنی تا بفهمی؟
فقط بازی ولاغیر

اقایون انیمه drifters اپیزود اولش اومده کسی دیده؟ چطوریه ؟

قسمت اول از نظر من زیاد جالب نبود ولی میشه به قسمتای بعدی امید داشت . اکشن کار خوب بود البته نبرد خاصی هم نداشت قسمت اول ولی همونقدری که بود خوب بود . کمدی هم سعی کرده بودن تو کار باشه که به نظرم کمدیش جالب نبود.
داستانم که مربوط به یه سری جنگجو ـه که فرستاده میشن یه دنیای دیگه که بهشون میگن Drifters این بود خلاصه ی قسمت اول .
در کل بهتره صبر کنین ببینین اگه قسمتای بعدی بهتر شد بعد شروع کنین .

-------------------------------------------------------------------------------------------------

عجیب غریب با 3gatsu no Lion حال کردم !!!!!!! انیمه با پتانسیلی به نظر میاد خیلی خوب از حالت دپرس به فان تغییر میکنه شخصیت اصلیش که خیلی مشابه تو انیمه های دیگه داره ( پسری که تنهاست و عینکی و ... ) شخصیتای فرعیشم با نمکن . امیدوارم در ادامه هم همینجوری خوب باشه 8->

Udon no Kuni no Kiniro Kemari دوست داشتم قسمت اولش رو ، یکم تمش این وقتا زیاد شده ( مردی که به یک بچه ی کوچیک میفته و ... ) ولی بازم قسمت اول خوب بود و حس تکراری بودن به آدم نمیداد.

Occultic;Nine عجیب غریب ! :D شخصیتای باحالی داره اگه در ادامه داستان رو هم خوب جلو ببره عالی میشه !

Nanbaka به عنوان زنگ تفریح ، انیمه ی بدی محسوب نمیشه کمدیش بد نیست از همه مهمتر رنگارنگی انیمست که ناخودآگاه آدمو شاد میکنه :D
در کل تا اینجا به انیمه های این فصل امیدوارم در کنار انیمه هایی مثل Ajin و Haikyuu انیمه های جدید خوبی هم به نظر میاد داشته باشیم .

آخرین ویرایش:
Haikyuu S3 - E01
چقدر اپیک بود این قسمت:(( :(( :x عالی! عالی!:x
از اپنینگ و OSTـها ، تا تشویق ها و حرکات کُری خونی >:) ... همه چی!:x

چه هیجانی داشته باشه این فصل!:x
---
ناتسومه هم خیلی خوب بود! یک قسمت ناتسومه ایه عالی!:x مثل همیشه لذت بخش:X

فقط بازی ولاغیر
نمیشه با ویدیو های تو یوتیوب هم چیزی فهمید؟
مثلا سینماتیک های بازی

پ.ن:من قبل استارکرفت بازی نکرده بودم ولی یکی از دوستان لینک داستان های سینماتیک هاش رو داد تو یوتیوب و با داستانش اشنا شدم
حالا اگه همین مدلی میشه داستان فاینال فانتزی رو فهمید ممنون میشم لینک های ویدیو هاش رو بدین :دی

آقا انیمه !Amanchu چقدر ساده و خوب بود! یا بهتره بگم چه حس خوبی بهم دست میداد موقع دیدن اپیزود به اپیزود انیمه:D
یه داستان ساده و بی آلایش که میخواد بگه از ثانیه ثانیه زندگیت لذت ببر(حتی یه صحنه در عمل نشون میده که 1ثانیه چقدر میتونه لذت بخش باشه!) و هر وقت چیزی برات پیچیده شد ادامه بده،ادامه بده تا به رویات برسی...
شخصیت پردازی ساده و در عین حال قوی با روابط ملموس و طبیعی که بین شخصیت های اصلی برقرار میشه،موسیقی متن دلنشین و مخصوصا اون گیتار فوق العاده ای که داره زده میشه،طراحی کم نقص و جلوه های گرافیکی عالی جوری آب و دریا به تصویر میکشه که آدم دلش میخواد همون لحظه بره غواصی و بزنه به دل دریا :D
14686678276034.jpg
یکی از بهترین لحظات انیمه:D
لامصب یه حس عجیبی بهم دست داد موقع دیدن این صحنه...
+
با تمام این حرف ها انیمه یه جنبه آموزشی هم داره که اطلاعات پایه و خوبی درباره تجهیزات غواصی و اصول این کار به بیننده میده و بشخصه تا قبلا اصلا در مورد این چیزها نمیدونستم!

خوشبختانه پایان انیمه جوری بود که میشه برای فصل های بعد امیدوار بود و فیلر نبستن ولی خب فکر کنم مانگا هم اونقدری جلو نرفته که محتوا برای فصل بعد داشته باشه و حالا حالاها بعیده خبری بشه.
.
.
خلاصه بعد از دیدن و خوندن انوع داستان های تخیلی و ماورایی که آدم از دنیای معمولی جدا میکنه و جذابیت بیشتری داره ولی این انیمه با اینکه یه داستان معمولی و با اتفاقات ساده روایت کرد بدجوری به دلم نشست! یعنی دم تک تک عوامل سازنده تا مترجم(عالی بود خدایی) گرم!:D

پ.ن: نمی دونم چرا ولی فکر کنم یکی از دلایلی که این کار برام موندگار کرد این بود که بعضی صحنه ها منو یاد کودکی و نوجوونی خودم انداخت(این مدل رفاقت،محیط روستایی و...) و چندین بار قشنگ بعضی از خاطرات گذشته برام زنده شد T^T

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or