Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
منم فکر میکنم آویلیو رو کشت:-" به همون دلایلی که بالا دوستمون گفت + دوست دارم کشته باشه! :))
خود نِرو هم همونجا خفت میشه تو ماشین و میمره:-"

اون صحنه ی نشون دادن از بین رفتن رد پاها هم به نظرم به این معنی بوده که از خاطره ها میرن و از صحنه ی روزگار محو شدن جفتشون! نه چیزی به یادگار گذاشتن،نه برای کسی بود و نبودشون مهمه... همه چی برای هیچی به قولی! :-"
---
انیمه ی خوبی بود...ولی نه در حد هایپی که پشتش بود:-"
یک سری موارد جالب داشت،یک سری موارد رو اعصاب داشت...! یک سری باکا بازی هم داشت که اون توی همه ی انیمه ها هست هیچی:-"

این موارد رو اعصابش،ناهو بود:| ناهو در دنیایی دیگر با سوا ازدواج کرده ، ولی این همه به دنبال عشق کاکرو توی دنیای دیگه ای هست! نه نجات دادنا! اینکه حتما حتما حتما ناهوی اون دنیا باید بیشتر از خودش عاشق کاکرو بشه و به این وسیله فقط نجاتش بده:|
خیلی رو اعصابه این مورد:| یعنی تا این حد از زندگی با سوا ناراضیه؟ :-" من جای سوا بودم خودکشی میکردم:|

این هیچ حالا! :-" ، تو قسمت آخر کاکرو گفت شاید آینده ی دیگه ای باشه که ناهو و سوا با هم ازدواج کرده باشن ، بعد که سوا میگه کاش چنین چیزی باشه(:-" ) ، ناهو میگه منم همینطور! WTF !!!!! :| :| :| ، اون از کاکرو که چنین چیزی میگه اصلا، این از ناهو که چنین چیزی رو آرزو/موافقت میکنه! :|

اصلا این موارد در مغز من نمیگنجد که یعنی چجوری آخه!!! :|

بهترین کاراکترها هم سوا و هاگیتا بودن:-" سوا که رسما فداکاری میکرد:( ، هاگیتا هم کلا بچه باحالی بود:دی
ولی به طور کلی،تلاش ها و دلشوره هایی که برای کاکرو داشتن خوب بود ، این غم و عذاب وجدان کاکرو خیلی خوب قابل درک بود...!

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره نشستم این چند چپتر اخر feng shen ji رو هم خوندم ... خیلی خوب جمع بندی کرد .. بسی کیف کردم و احساساتی شدم.
با اینکه دو سه سال بیشتر نبود پیگیر این مانهوا بودم .. ولی با خوندن چپتر اخر چه حس گند افسرده کننده ای بهم دست داد.

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
معذرت بخاطره اف تاپیک. ولی الان دارم از Ansatsu Kyoushitsu Best Album Music Memories. ترکه NuruNuru Rap رو گوش میدم:)) خیلی بحاله حیفه گوش نکنید:D
جدای این NuruNuru Rap. همه ی op و ed های انیمه توش هستو برای تجدید خاطره خوبه :(

آخرین ویرایش:
Touken ranbu

:|:|:|:|:|:|:|:|
تا حالا تو عمرم انقد از دیدن یه مشت بیشی ضد حال نخورده بودم! اصلا چیزی نبود که فکرشو میکردم. انتظارم از داستان و شخصیتا به کل چیز دیگه ای بود!! همین قسمت اول دراپ شد. حیف. :(

بهترین قسمت اولو تا حالا سیزن دوم Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans داشته که احتمالا بعد از ناتسومه بهترین انیمه فصل هم خواهد بود. اگه با مکا مشکلی ندارید شدیدا پیشنهاد میشه. :x:x

anime تو مایه های shokugeki no soma یا black Lagoon می تونید معرفی کنید؟
در صورت امکان تموم شده باشن:D
ممنون

هیچوقت ندیدم کسی تو این تاپیک اسم Hikaru no Go رو بیاره که از یه لحاظایی شبیه شوکوگکی هست.
اول اینکه شوننه :D
همچنین در طول سری تورنومنتی برگزار میشه و شخصیت اصلی که میخواد قویتر بشه با رقیباش مسابقه میده.
اما تم داستان آشپزی نیست و یه بازی به نام Go هست که روی تخته انجام میشه. اچی نیس ولی کمدی نسبتا خوبی داره. 75 قسمت هست و بهتون قول میدم یک قسمتش هم حوصلتونو سر نمیبره و کاملا انیمه پر هیجانی هست. ;)

و بالاخره شینسنگومی برگشت. البته دیگه با توجه به اتفاقات باید میومدن. با برگشتنشون هم بازم کلیشه های شونن رو شکوندن. گفتیم اینا الان رفتن یه جیزی در حد اوبورو برگشتن ولی پیشرفت نکردن که هیچ پسرفت هم داشتن:D:D ولی هیچی اون لحظه آخر و صحنه ورود یامازاکی نمیشه. یعنی انقدر بلند و خرکی خندیدم ساعت دوازده و نیم شب بابام پا شده بود داشت فحشم میداد=))=))=))

چرا اینگونه با احساسات من بازی میکنید....:(
میگفتید Slam Dunk ادامه در مانگاست...:(( ... الان رسیدم قسمت 91 ... با خودم گفتم ببینم چقدر دیگه مونده... و دیدم بله 101 قسمته کلا:-" (خوبه حالا همش رو داشتم و مثلا کم کم دانلود نمیکردم!:)) )
هیچی دیگه...هم اکنون بسیار غمگین گشتم:(

---
@Police _ 110
خلیل نظرسنجی بهترین های تابستون رو نخواهیم داشت؟ :دی
البته اولیش که مشخصه چی میشه :دی

خلیل نظرسنجی بهترین های تابستون رو نخواهیم داشت؟ :D
البته اولیش که مشخصه چی میشه
دو هفته قبل از تموم شدن تابستون میخواستم مقدمات ـش رو اماده کنم....ولی تا الان فرصت نکردم......همش میگم فردا LOL
ولی تو این یکی دو روز آینده کارش رو یکسره میکنم.

++++++++++++++++++

راستی دوبله ژاپنی Kingsglaive Final Fantasy XV هم امده.....

دیشب نشستم Bungou Stray Dogs رو دیدم:دی ، با اینکه همون بهار هم ازش خیلی خوشم اومده بود،ولی به دلایلی که برای خودمم مشخص نیست(!!!) تمومش نکردم! (بهار تقریبا هیچی رو تموم نکردم:| هنوز 2-3تا انیمه دیگه مونده! که اونا رو هم دوست دارم:| :-" )
به هر حال... واقعا لذت بردم! انیمه پر از کاراکترهای خاص و باحاله! :دی ، گروه های مختلفی هم این وسط وجود دارن و با هم درگیرن! ، و انیمه با اینکه یه جورایی ایپزودیکه،ولی ایپزودیک نیست:-" (چی گفتم:| )
قسمت 13 (قسمت اول فصل دوم) هم که خیلی خوب بود! :دی ، منتظر چنین چیزی بودم! >:)

دیشب نشستم Bungou Stray Dogs رو دیدم:D ، با اینکه همون بهار هم ازش خیلی خوشم اومده بود،ولی به دلایلی که برای خودمم مشخص نیست(!!!) تمومش نکردم! (بهار تقریبا هیچی رو تموم نکردم:| هنوز 2-3تا انیمه دیگه مونده! که اونا رو هم دوست دارم:| :-" )
به هر حال... واقعا لذت بردم! انیمه پر از کاراکترهای خاص و باحاله! :D ، گروه های مختلفی هم این وسط وجود دارن و با هم درگیرن! ، و انیمه با اینکه یه جورایی ایپزودیکه،ولی ایپزودیک نیست:-" (چی گفتم:| )
قسمت 13 (قسمت اول فصل دوم) هم که خیلی خوب بود! :D ، منتظر چنین چیزی بودم! >:)

من 5-6 قسمت دیدم دراپ کردم جلوتر شخصیت منفی های باحالی میاد تو انیمه؟ :| چون تو اون 6 قسمت که حالم از شخصیت منفی هاش بهم خورد هیچی نداشتن و هشونم سریع میترکیدن :| خیلی لوس بودن :|

من 5-6 قسمت دیدم دراپ کردم جلوتر شخصیت منفی های باحالی میاد تو انیمه؟ :| چون تو اون 6 قسمت که حالم از شخصیت منفی هاش بهم خورد هیچی نداشتن و هشونم سریع میترکیدن :| خیلی لوس بودن :|
اونی که قسمت 3 اومد که باحال بود:-" با اونم حال نکردی؟ :دی

در کل چون حالت ایپزودیک داشته/داره(حداقل فعلا) ، اکثرا میان و میترکن! :دی بر همین اساس شاید بقیشم ببینی بازم خوشت نیاد:-" (البته فصل اولم تقریبا همش معرفی کاراکترها بود:-")
اما چندتا کاراکتر خفن معرفی میشه... که پتانسیل خوبی دارن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or