Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب ۷۲۰ قسمت وان پیس رو تو ۱۸ روز دیدم ... دیگه از ۶۰۰ به این ور فحشه دیدن انیمه اش ... کلا خود انیمه که ۱۳ دقیقه بیشتر نیست و از این ۱۳ دقیقه هم فقط ۵ دقیقش مفیده .. باقیش چشم و ابرو اومدن کارکترا یا شات های بی حرکت کارکتراست جوری که میخوای بالا بیاری .... جالبه که بعضی مواقع یه اتفاق رو تو دو سه قسمت تکرار میکنن ...
وضع انقدر فجیع شده که من ۶۲ قسمت رو تو ۱۴ ساعت دیدم .. یعنی چی؟ از هر چپتر دو سه قسمت انیمه در اوردن

خوب ۷۲۰ قسمت وان پیس رو تو ۱۸ روز دیدم ... دیگه از ۶۰۰ به این ور فحشه دیدن انیمه اش ... کلا خود انیمه که ۱۳ دقیقه بیشتر نیست و از این ۱۳ دقیقه هم فقط ۵ دقیقش مفیده .. باقیش چشم و ابرو اومدن کارکترا یا شات های بی حرکت کارکتراست جوری که میخوای بالا بیاری .... جالبه که بعضی مواقع یه اتفاق رو تو دو سه قسمت تکرار میکنن ...
وضع انقدر فجیع شده که من ۶۲ قسمت رو تو ۱۴ ساعت دیدم .. یعنی چی؟ از هر چپتر دو سه قسمت انیمه در اوردن
دقیقا از بعد آرک فیشمن آب انیمه قطع شد البته خود اودام کم مقصر نیست اینقدر که بریک میده بهترین کاری که میتونن بکنن اینکه یه فیلر خوشگل بیست سی قسمتی برن بجای اینکه با کش دادن اوپنینگ و آب بستن به انیمه گند بزنن بهش قشنگ هر قسمت یه چپتر شده و حتی بعضا بدتر از دو قسمت یه چپتر !
مانگا حداقل واسه من داره هی جذابتر میشه انیمه برعکس

دیروز تو دانشگاه یکی از استادا انیمه بین از آب در اومد. البته خودش میگفت که فقط دث نوت دیده ولی دوستی داره که شدیدا اینکاره اس. بحث علایق و اینا بود منم انیمه و کاملا رو گفتم و از شانس اونم پایه بود.:D

دیروز تو دانشگاه یکی از استادا انیمه بین از آب در اومد. البته خودش میگفت که فقط دث نوت دیده ولی دوستی داره که شدیدا اینکاره اس. بحث علایق و اینا بود منم انیمه و کاملا رو گفتم و از شانس اونم پایه بود.:D
تا باشه ازین اساتید مجرب و فهمیده ! :D

photo_2016-09-28_01-50-54.jpg
chihayafuru: kaminoku - Part 1 2016

فک کنم 1سالی طول کشید، از زمان خبر ساخت Live-Action چیهایا......تا بالاخره بلوری ـش امد، بالافاصله بعد از دانلود نگاش کردم :D

داستان: همه میدونم داستانش درباره ی چی هستش، پس چیزی در موردش نمیگم

نظرشخصی درباره داستان: تا یه حدی کارگردان و نویسنده پاشون رو گذاشته بودن وسط داستان، ولی بازم به حدی نبودش که منو اذیت کنه، و راحت تونستم باهاش کنار بیام.
روند داستان برای یه فیلم 2ساعته خوب بودش، یه فصل کامل انیمه رو تو یه فیلم خلاصه کردن :D

نظرشخصی درباره بازیگرها: بی شک ستاره فیلم بازیگر نقش چیهایا بودش، به نظرم "سوزو هیروسه" بهترین انتخابی بودش که میشد برای این نقش انتخاب کردش.
دختری بسیار جوان، تازه کار و با استعداد فراوان، قبلاً بازی ـشو تو فیلم "خواهر کوچیک ما" جلوی "آیاسه هاروکا" دیدم که سال پیش، فیلمش بهترین فیلم ژاپن انتخاب شد.
توی این Live-Action، "سوزو" واقعاً خوب بودش، دقیقاً هم انرژی خود شخصیت چیهایا بودش.

بازیگر "تایچی" Nomura Shuuhei هم ای بدک نبودش، ولی اون قدرت ذهنی خفن شخصیت "تایچی" رو اصلاً نداشت شخصیت ـش بیش از حد ضعیف بودش.
بقیه بازیگرهای تیم دبیرستان "میزوساوا" آش دهن سوزی نبودن، بخصوص دختری که جای "کانا" چان بازی میکرد، Kamishiraishi Mone اصلاً مالی نبودش، کلاً هم خودش هم خواهرش رو من اصلاً بازیگر بحساب نمیارم :D
ولی بخاطر احترامی که به کارگردان فیلم آقای Norihiro Koizumi دارم، اونم برای اولین فیلمش که taiyou no uta باشه، به دلیل انتخاب YUI چان به عنوان بازیگر......قسمت گیر دادن به انتخاب بازیگرها رو همینجا بیخال میشیم.:-$

نظرشخصی درباره موسیقی: موسیقی فیلم خیلی خوب، کمتر از این هم نمیشد انتظار داشت...بسیار با فیلم با مچ و هماهنگ بودش و به لذت بخش بودن فیلم خیلی کمک کرد.

نظر کیفی: کیفیت ساخت فیلم خوب بودش بخصوص چندتا جلوه های ویژه ای هم استفاده کرده بودن، جالب بودش. مدرسه ـشون هم خیلی قشنگ بودش :D
طراحی لباس ها و فضایی که داستان توش روایت میشه، هم عالی بودش.

از همین الان منتظر ماه دیگه ـم، که پارت 2 ـش بیاد.....ببینم "کوئین" قراره چی کار کنه \m/

P.S
از همین الان منتظرم ببینم که "سوزو هیروسه" قراره تو Live-Actionـه shigatsu wa kimi no uso چی کار کنه (":

32401.jpg

آخرین ویرایش:
دیگه خیلی سلیقه ای شده پاک کردن پستا ...

الان اینکه من اومدم گفتم تو فلان چپتر یه تصویر از مقبره شاهای هخامنشی بوده ...به قبای کی برخورده اینجا که زده پست رو پاک کرده ؟ کجاش خلاق قوانین یا اسپویل داستان بوده ؟

• Like
Reactions: zack fair
@Police _ 110
خلیل تو که انقدر چیهایافورو رو دوست داری،بیا بگو ببینم فصل سومی میشه امید داشت یا نه؟ من هرچی میپرسم کسی محلم نمیزاره:))
لایو اکشن هم از همین کیمونوی طراحی شده برای چیهایا،تا تهش مشخصه:-" نبین لایو اکشن! بده! برای چشم ضرر داره اصلا:D

---
ملت ، بیاین برنامه ی(اولیه ی!) پاییزتون رو بگید ببینم میخواید چیا ببینید! :D
من که هرچی مینگرم فقط ادامه ها رو خیلی منتظرشونم! :D ، انیمه های جدید...همشون رو حس 50-50 دارم...شاید فقط Fune Wo Amu رو یکم حس بهتری نسبت بهش دارم:D

به هر حال فعلا لیستم اینه،که 3تای رو به شدت منتظرم! :D
Natsume Yuujinchou Go
Bungou Stray Dogs S2
Haikyuu! S3

Drifters
ClassicaLoid (گویا عوامل گینتاما روش کار میکنند،صداپیشه گینتوکی هم که در نقش شخصیت اصلیه! قاعدتا باید چیز خوبی از آب در بیاد:D )
Udon no Kuni no Kiniro Kemari
Fune Wo Amu
Occultic;Nine
Nanbaka (این دور و بر 20%ـه :-" )

اسپیشالی که از Drifter اومد قضیه ـش چی بود؟ اسپویل نمیکنه داستان رو؟ توضیحی که تو تاپیک زیرنویس داده بود که بهش میخورد وسط داستان باشه!

---
فردا تقریبا(!) قسمت آخر ناروتو پخش میشه! یعنی چپتر 694 تا 699 ! دو قسمتی هم هست! تا تونستن هم برای مبارزه ی نهایی تبلیغ کردن!، میگن چند قسمت اخیر هم گویا انیمیشن ها پیشرفت کردن و مثل قدیم شدن!
به نظرم ارزش دیدن رو داره! امیدوارم ناامید نشیم! :D

بعدشم قراره رمان ها رو انیمه کنند و خدا میدونه چند قرن دیگه به چپتر 700 میرسیم! :D ، به هر حال منتظر انیمه ی رمان ها هم هستم:D ... بعد از سال ها دوباره 5شنبه ـهام(جمعه البته:|) ناروتویی میشه! :D

آخرین ویرایش:
جدی از چیه این chihayafuru خوشتون میاد؟ :|

به نظر من واقعا حوصله سر بر و مسخره بود با شخصیتای خیلیییی رو اعصاب :|

همون فصل اول دراپ شد :|

توجه توجه این پست به هیچ عنوان برای کل کل کردن با کسی نیست و نظر خودمه اگه میخواید دستی بنویسم و امضا کنم :|

@Police _ 110
خلیل تو که انقدر چیهایافورو رو دوست داری،بیا بگو ببینم فصل سومی میشه امید داشت یا نه؟ من هرچی میپرسم کسی محلم نمیزاره:))
لایو اکشن هم از همین کیمونوی طراحی شده برای چیهایا،تا تهش مشخصه:-" نبین لایو اکشن! بده! برای چشم ضرر داره اصلا:D
---
فردا تقریبا(!) قسمت آخر ناروتو پخش میشه! یعنی چپتر 694 تا 699 ! دو قسمتی هم هست! تا تونستن هم برای مبارزه ی نهایی تبلیغ کردن!، میگن چند قسمت اخیر هم گویا انیمیشن ها پیشرفت کردن و مثل قدیم شدن!
به نظرم ارزش دیدن رو داره! امیدوارم ناامید نشیم! :D

بعدشم قراره رمان ها رو انیمه کنند و خدا میدونه چند قرن دیگه به چپتر 700 میرسیم! :D ، به هر حال منتظر انیمه ی رمان ها هم هستم:D ... بعد از سال ها دوباره 5شنبه ـهام(جمعه البته:|) ناروتویی میشه! :D
منم خیلی منتظر فصل سومش هستم ولی احتمال زیاد حالا حالا نمیاد و تو کف میزارتمون
---
درمورد لایو اکشن من ی چیزی بگم؟:D بعضی هاشون خیلی خیلی خوبن مثلا لایو اکشنای کنشین ی چیزه عجیبی بودن . از همه نظر عالی
---
درمورد مبارزه های اخیر ناروتو . همچنان افتضاح هستن. حالا امیدوارم این مبارزه ی اخر خوبد باشه
البته ی مبارزه خیلی خفن چند قسمت پیش داشت
مبارزه ی مادارا با گای رو خیلی قشنگ درست کردن بودن
جدی از چیه این chihayafuru خوشتون میاد؟ :|

به نظر من واقعا حوصله سر بر و مسخره بود با شخصیتای خیلیییی رو اعصاب :|

همون فصل اول دراپ شد :|

توجه توجه این پست به هیچ عنوان برای کل کل کردن با کسی نیست و نظر خودمه اگه میخواید دستی بنویسم و امضا کنم :|
اتفاقا من وسط بعضی از مسابقه هاش استوپ میزدم یکی دو دقیقه استراحت میکردم بعد که ضربان قلبم نرمال میشد ادامه میدادم یعنی در این حد هیجان داشت:D + اینکه بنظرم چیهایافورو تنها چیزی که نداره شخصیتای رو اعصابه. البته توی کودکیشون تایچی یکم کِرمو بود ولی نه در حد رو اعصاب

آخرین ویرایش:
اسپیشالی که از Drifter اومد قضیه ـش چی بود؟ اسپویل نمیکنه داستان رو؟ توضیحی که تو تاپیک زیرنویس داده بود که بهش میخورد وسط داستان باشه!

یه دفعه دیگه هم گفته بودم ، 7 چپتر اول مانگا رو پوشش میده ، فرض کن قسمت اول و دوم انیمه هست ، باید ببینیش ...

والا، همه ـمون میدونم...خبری از فصل 3 ـش نیست :D امید الکی هم نباید داشت....اونم از Madhouse.....سه ساله که هیچ حرفی نزده.
شاید هم هیچ وقت درست نشه....چون فروش دی وی دی هاش و پلوری هاش...چندان جالب نبوده...نمیدونم فروش مانگاش چطوره

درمورد لایو اکشن من ی چیزی بگم؟:D بعضی هاشون خیلی خیلی خوبن مثلا لایو اکشنای کنشین ی چیزه عجیبی بودن . از همه نظر عالی

گفتی کنشین.....منتظر یه Live-Action قشنگ باش....کارگردان سری کنشین آقای Ootomo Keishi داره روی یه Live-Action جدید کار میکنه.

187a0530ac88cb35d334d904a72f4f58.jpg
museum-640x440.png

داستان از روی یه مانگا تمام شده ساخته شده.....تم داستان جنایی پلیسی ـه و درباره ی یه قاتل سریالی نقاب داره....بازیگرهای خیلی خیلی خوبی داره....Teaser فیلمش رو حتماً نگا کنید.
watch?v=igenGwcG0fE

76932l.jpg
boku-dake-ga-inai-machi.jpg
Boku dake ga Inai Machi -2016
The Town Where Only I Am Missing - 2016

نظرم رو درباره ی یکی از Live-Action هایی که چند وقت پیش دیدم، بدم

داستان: همه میدونم داستانش چیه.

نظرشخصی درباره داستان: داستان خیلی نزدیک به داستان اصلی که تو انیمه دیدم پیش رفت، ولی انتهای داستان مثل انیمه نبودش، و سازنده های فیلم، مثل انیمه سازها....با سلیقه ی خودشون پایان فیلم رو ساختن.
به نظرم پایان تو انیمه یه مقدار بهتر بودش...پایان فیلم خیلی مسخره بودش.

روند داستان بی نهایت خسته کننده بودش....دو ساعت اعصاب خُرد کن...کمی از اون شاید بخاطر اینکه قبلاً داستانش تو انیمه برام لو رفته بود و دیگه جذابیت اول رو نداشت.

نظرشخصی درباره بازیگرها: بازیگرهای اون ای بدک نبودن، ولی به هیچ عنوان انتخاب های خوبی نبودن، بازم به هیچ عنوان باب میلم نبودش، بازی ها خیلی بی روح بودش....، بازیگرهای کودک ـش که دیگه هیچی...اصلاً انتظار نداشتم که کارگردانی فیلم رو بدن دست Hirakawa Yuuichirou...به نظرم این اقا فقط بدرد سریال درست کردن میخوره، تا الان هر چی فیلم درست کرده، همه ضعیف بودن (اون تعداد سریال هایی که ازش دیدم، به نسبت کارش بهتر بوده)

نظر درباره موسیقی: اصلاً موسیقی دل چسبی نداشت...از اول تا اخر فیلم یه ترک قشنگ هم نداشت....دیدن فیلم برام زجر آور شده بود.

نظرکیفی: کیفیت ساخت فیلم از متوسط رو پایین هم کمتره....هیچ کیفیت بصری جذابی نداشت...فیلم کاملاً بدون روح ـی بودش.

اصلاً پیشنهاد نمیکنم که این فیلم رو نگا کنید....انیمه ـش رو نگا کنید، خیلی جذاب تره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or