Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

فقط maho shojo madoka magicaو k-on موندن... که پست عجیب غریب در موردشون ندیدم ... این دو تا هم فکر کنم هنوز کسی اینجا ندیده باشه که هنوز خبری نبوده . کینگدوم ... گوسیک ... انو هانا ... الفن لاید .... باکانو ... اگه از این دو تا هم اضافه شن دست به کار (وودو) میشم ... شوخی شوخی با تاپ ۱۰ مردمم شوخی ؟
اگه کسی به K-On حرف بزنه من شخصا خودم ... :|

حالا که گفتی...:-"
K-On! فصل اولش جالب بود:D ... ولی فصل دوم دقیقا تکرار همون فصل اول بود فقط یک کاراکتر جدید اضافه شده بود:-" اصلا حال نداد:-"

الفن لاید هم...فقط بگم یه چیزی در حد F/SN 2006هه به نظرم:-" جزو معدود انیمه هاییه که کاملا دراپ نمودمش:-" :|

گفتم حالا دوستان TOP 10 ما رو قلع و قمع کردن، منم یکم بیام سراغ TOP 10ت:-" :))
---
جان من تعارف نکنید... بیاید به Usagi Drop هم گیر عجیب غریب بدید:| :-"
[QUOTE="Akib
یعنی از یه انیمه ی مدرسه ای انتظار داشتی چیکار کنن ؟با گیتار همدیگرو بکشن:|؟ کلا دیگه انیمه ای نموند زیر سوال نرفته باشه :|

[QUOTE="Akib
یعنی از یه انیمه ی مدرسه ای انتظار داشتی چیکار کنن ؟با گیتار همدیگرو بکشن:|؟ کلا دیگه انیمه ای نموند زیر سوال نرفته باشه :|
نه اتفاقا! من که گفتم فصل اولش خوب بود!
فصل دوم دقیقا کپی پیست بود+یک کاراکتر اضافه...هیچ چیز تازه ای برای ارائه نداشت!:D انگار داشتم دوباره همون اولی رو میدیدم!:D

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
نه اتفاقا! من که گفتم فصل اولش خوب بود!
فصل دوم دقیقا کپی پیست بود+یک کاراکتر اضافه...هیچ چیز تازه ای برای ارائه نداشت!:D انگار داشتم دوباره همون اولی رو میدیدم!:D
مطمینی فصل دوم رو دیدی ؟ اخه یعنی چی دقیقا این دقیقا رو تاکید میکنم روش ... شبیه فصل اول بود ... ؟ والا هر کی دو فصل رو دیده روی اینکه فصل دوم با اختلاف بهتر از فصل اول بوده تاکید داشته ...

مطمینی فصل دوم رو دیدی ؟ اخه یعنی چی دقیقا این دقیقا رو تاکید میکنم روش ... شبیه فصل اول بود ... ؟ والا هر کی دو فصل رو دیده روی اینکه فصل دوم با اختلاف بهتر از فصل اول بوده تاکید داشته ...
تا اونجا که یادم میاد( جزو انیمه هاییه که اوایل انیمه بینی دیدم:دی) ، شبیه هم بودن:دی ، حالا سوال سخت نپرسید بعد از 40 سال:دی

• Like
و اسکار کاوایی ترین شخصیت این فصل هم بی برو برگرد میرسه به سوموگی اینازوما.
f61b3ceb8449e088ce1fdc8e7d9d53b1.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
جونمون درومد و نتونستیم بهتون تفهیم کنیم که به جا از تگ اسپویلر استفاده کنید و درست و گویا عنوان بنویسید برای اسپویلر .
تو این صفحه فکر کنم 2 تاپست با عنوان اسپویلر عجیب غریب هست .
قصد دارم کاری نداشته باشم اما فردا شاکی نشین که فلان چیز رو ندونسته باز کزدم و فلان بود یا اون چیز تو اسپویلر نبود .
وقتی خودتون رعایت نمیکنین منم کاری ندارم دیگه . خسته شدم .

واقعا فازه سازنده های 91Days ـو درک نمیکنم :| آخه بعده هفت قسمت آدم میاد قسمت 7.5 میده خلاصه اتفاقات تا الان ؟ نه پیچشی داشت داستان تو ۷ قسمت ، نه شخصیتا زیاد بودن که آدم قاطی کنه ، نه .... چی جدن باعث و بانی این قسمت شد موندم به شخصه:|

جوجو رسما این قسمتش ترکوند .... همون چیزی که از یه عنوان جوجو انتظار میره

مانگار رو خوندم...دستم از انیمه کوتاهه میشه بگی کجاست انیمه دقیقاً

این پارت جوجو واقعاً شاهکاره...یکی از یونیک ترین آنتاگونیست های دنیای انیمه و مانگا رو داره که برا من هیچ وقت تکرار نمیشه...
امیدوارم عالی از آب درش بیارن

مانگار رو خوندم...دستم از انیمه کوتاهه میشه بگی کجاست انیمه دقیقاً

این پارت جوجو واقعاً شاهکاره...یکی از یونیک ترین آنتاگونیست های دنیای انیمه و مانگا رو داره که برا من هیچ وقت تکرار نمیشه...
امیدوارم عالی از آب درش بیارن
همونجایی که کیرا شیگهچی رو میکشه.... و این قسمت هم اونجایی که جوتارو با کویچی وارد اون دکمه دوزیه میشن تموم شد.
الان داستان اصلیش شروع شده دیگه یا اینکه بازم میرن سمت فرعیات؟؟
پارت 7 رو هم خوندید شما؟

• Like
همونجایی که کیرا شیگهچی رو میکشه.... و این قسمت هم اونجایی که جوتارو با کویچی وارد اون دکمه دوزیه میشن تموم شد.
الان داستان اصلیش شروع شده دیگه یا اینکه بازم میرن سمت فرعیات؟؟
پارت 7 رو هم خوندید شما؟

واقعاً جای خفنی از داستانه... جادّه خاکی و مبارزه های فرعی چندتایی داریم که به نظر یکیشون واقعاً عالیه...(اسم استند طرف Enigma بود اون قسمت...ایشالله میرسید):D
ولی از این جا داستان واقعی شروع میشه...
به قولی تا این جا jojo 's Bizarre Adventure بود
از این جا به بعد دیگه Kira's Bizarre Adventure ـه>:D<
مانگا هم پارت شیش ام...پارت خوبیه ولی نه اندازه پارت چهار و سه....
خیلی دوست دارم تموم کنم برم پارت هفت...یه چیزای بدی برام ازش اسپویل شده ولی کلیّت داستان برام در هاله ای باهامه...دوس دارم سریع دخل اونم بیارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or