Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام.

در مورد F/Z هم هرکی هیت بورزه شینه:|

خداوکیلی A.Z غیر از آهنگ هاش هیچ نکته مثبتی نداشت:-"
شخصیت اصلیش هم یکی از بدترین شخصیت اصلی های انیمه هاست:-"
در مورد فیت که بعله:دی
بهرحال ببین CG رو، از A.Z بهتره:))
#تاکید

دوستان :D
من این فصل بجز relife,shokugeki,re zero و arslan بقیه انیمه ها ر ویا شروع نکردم یا فقط 1-2 اپیزود دیدم و ول کردم :|
الان :D
کدوم انیمه ها به نظرتون ارزش دیدن دارن تا قبل از شروع فصل جدید ببینمشون؟ :D
91 days رو میبینم من فقط که اون هم خوب و جالب بوده تا اینجایی که اومده.

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
سلام.

در مورد فیت که بعله:D
بهرحال ببین CG رو، از A.Z بهتره:))
#تاکید
از A.Z که حتما بهتره:دی درش شکی نیست:دی
گول خوردم A.Z رو:| کلا هرچی مکا دیدم گول خوردم تا حالا:| اون Suisei no Gargantia (اگر درست نوشته باشم البته:-") هم گول خوردم:|

----
Orange رو بین هفتگی ها(علاوه بر بقیه که اسم برده شده) میبینم و دوست دارم:-"
یکم شخصیت اصلیش باکاست! که روی ناروتو و لوفی هم در بعضی موارد سفید میکنه:-" ، اما همچنان دوست دارم:x
ولی خوب بچه های اینجا گویا خوششون نیمده :-"
Mob Psycho 100 هم میبینم و خوبه... بعضیا بیشتر از وان پانچ من دوستش دارن، بعضیا(مثل من:-") کمتر:-" ، اونو اگر دوست داشتید، سراغ اینم بیاید:دی

دوستان :D
من این فصل بجز relife,shokugeki,re zero و arslan بقیه انیمه ها ر ویا شروع نکردم یا فقط 1-2 اپیزود دیدم و ول کردم :|
الان :D
کدوم انیمه ها به نظرتون ارزش دیدن دارن تا قبل از شروع فصل جدید ببینمشون؟ :D
برو Amaama to Inazuma و Amanchu ببین روح و روانت پاک و گوگولی بشه :D
Orange رو بین هفتگی ها(علاوه بر بقیه که اسم برده شده) میبینم و دوست دارم:-"
یکم شخصیت اصلیش باکاست! که روی ناروتو و لوفی هم در بعضی موارد سفید میکنه:-" ، اما همچنان دوست دارم:x
ولی خوب بچه های اینجا گویا خوششون نیمده :-"
نه اقا منم دوستش داشتم.مخصوصاً درامش رو(این احتمالاً از بی درامی توی این چند دو سه فصل اخیره):-"
شخصیت اولش هم...انیمه شوجوئه دیگه،دست خودش نیست :-":دی

آخرین ویرایش:
اوه اوه این قسمت DGm یه حرکتی زد که حتی مانگا خونارو هم تو حالت مادر بگرید برد :D

بعدشم جایی که میخواستم از این آرک بالاخره رسید :(( :(( :(( :((

@darkdn49

دیدی این قسمت رو؟ :D اون صدایی که اومد :D

البته امیدوارم چرت نباشه و با هماهنگی مانگاکا اتفاق افتاده باشه وگرنه یه اتفاق داستانی خیلی بزرگی فیلر میشه و میدونیم انیمه هایی که از خودشون چرت و پرت در میارن به چه سمتی میرن :|

از طرفی هم امیدوارم از خودشون درآورده باشن و اینجوری انیمه بره جاده خاکی و گند بزنه (تا الان که کم گند نزده) چون واقعا چیزی که نشون داد یکی از بزرگترین بحثای راجع به DGm رو بهش خاتمه داد :| (خودم به شخصه یکی از هیجان انگیز ترین بحثام راجع به مانگای DGm بود) یعنی یه صحنه ای که برا تاییدش تو مانگا میتونستن به شدت Epic درستش کنن و همرو دیوونه کنن رو به Lame ترین حالت ممکن تو این قسمت انیمه hint داد >__>

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
چرا فصل جدید Nanatsu no Taizai فقط 4 قسمته ؟ :|:|:|

نه آقا بیشتره... 4 قسمتش تابستون جای 4 قسمت نداشته ی ارسلان رو میگیره(که از شانس گند گویا چهار قسمتشم فیلره....بعد از چاییز فصل اصلی شروع میشه)

به نظر من میاد درجه بندی اینا اینجوری باشه که بعد از مرگ یک archbishop مثل بتلوگیوس از بین افراد و «انگشت ها»ش یک نفر دیگه به این عنوان برگزیده میشه و قدرت ها (و ظاهرا خل بودن طرف:D) بهش میرسه. اگه دقت کنین هیچ جا دو نفر رو با این قدرتا همزمان نشون ندادن، و درضمن اگه همشون این قدرت رو داشتن اون دو تا انگشتی که گروه جولیوس کشتن هم باید این قدرتا رو نشون می دادن که ظاهرا اینطور نبود. اگه این یه قانون کلی باشه ممکنه قدرتای سوبارو هم اینجوری بهش رسیده باشه، یعنی با مرگ رییس قبلی دسته Pride.
از cool بودن ویلهلم هم نگم دیگه تکراری شد :D

دوستان قبلا قرار بود مانگای بروتو بیاد الان اومده؟
سه یا چهار چپتر اومده که فعلا تا اواسط همون فیلم رو پوشش داده، یکم جزئیات بیشتری داره نسبت به فیلم...مثلا یک صفحه جدید:-"

erueka 7 تا ۳۱ دیدم .. داستان و شخصیت پردازی خیلی بهتر شد ... ولی هنوز اتفاقات و درگیری های بی دلیل و پشمکی توش زیاد رخ میده...
................

برای بار دهم summer wars معظم رو دیدم .. بازم کف و خون قاطی کردم اصلا از دیدنش سیر نمیشم ... اگه یه چیز تو دنیا وجود داشته باشه که هر کس قبل از مرگش باید ببینه همین جنگ های تابستانیه ...
یعنی اگه کل انیمه هم خودت رو کنترل کنی با شنیدن اندینگش بغضت میترکه ...

واقعا قسمت فوق العاده ای بود تو کف گذاشتم

اینم که همینطور داره خوب پیش میره فقط جذابیت و کشش ئش برام کم شده نمیدونم چرا
شاید چون این 2 نفر شکست ناپذیرن یجورایی ضایعس تا رسیدن به خداهه شکست نمیخورن

بهترین قسمت کل این سری تا الان بود !!! فکر نمیکردم همچین مبارزه ی خوفی بشه خیلی حال کردم
مخصوصا معلوم شد این موب هم مثل سایتاما شکست ناپذیر مطلق نیس, کسانی هستن که به چالشش بکشن و دیگه جلوی اونا با مسخره بازی نمیبره
یک درصم فکر نمیکردم این همه موب کتک بخوره و اخرشم با اسپری بیهوش شه

انیمه ی بعدی هم که میخوام ببینم Sword art Online هست امیدوارم این دیگه 4 تا مرگ و میر و خشونت داشته باشه, دشمناشم شکست دادنشون خیلی سخت باشه نه مثل no game no life

آخرین ویرایش:
چندین بار دیده بودم دوستان می گن انیمه Elfen lied خیلی چرته و ... خلاصه با خودم گفتم برم ببینم چیه که انقدر هیتر داره:D
کلش رو دیدم و با اینکه اصلا چیز جالبی نبود و به کسی هم توصیه نمی کنم ببینه باید بگم انیمه از این چرت تر هم زیاد دیدم و اونقدرا هم که دیگه اینجا دوستان جو می دن بد نبود:|:D

چندین بار دیده بودم دوستان می گن انیمه Elfen lied خیلی چرته و ... خلاصه با خودم گفتم برم ببینم چیه که انقدر هیتر داره:D
کلش رو دیدم و با اینکه اصلا چیز جالبی نبود و به کسی هم توصیه نمی کنم ببینه باید بگم انیمه از این چرت تر هم زیاد دیدم و اونقدرا هم که دیگه اینجا دوستان جو می دن بد نبود:|:D
انیمه یه قسمت ۰ داره اونم دیدی؟
یعنی اگه اونو ندیده باشی خیلی از اتفاقای داستان بی معنی و بی و سرته .... اینکه چطور لوسی سر از اون پایگاه در اورد و چرا انقدر از اون کاراگاهه متنفره ...
..............
در مورد این هیت ورزی هم haters gonna hate ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or