Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انیمه یه قسمت ۰ داره اونم دیدی؟
یعنی اگه اونو ندیده باشی خیلی از اتفاقای داستان بی معنی و بی و سرته .... اینکه چطور لوسی سر از اون پایگاه در اورد و چرا انقدر از اون کاراگاهه متنفره ...
..............
در مورد این هیت ورزی هم haters gonna hate ....
نمی دونستم همچین قسمتی داره . سرچ کردم و خلاصه اش رو خوندم ، جالب بود ولی اینطور نبود که برای فهمیدن داستان نیازی باشه بهش و حتی فکر می کنم تاریخ انتشارش بعد از اتمام انیمه هست (اکثرا دیدم بش می گن قسمت 10.5 ). در مورد هیت دوستان هم تا حدی حق دارن :D داستان یک مقدار بی سر و ته بود . مثلا معلوم نشد لوسی چرا اینطوری به دنیا اومده و این ضمیر ناخودآگاهش که ترغیبش می کرد به کشتن از کجا اومده یا اون یارو پروفسور و پدرش چرا شاخ داشتن . ولی خوب به طور کلی انیمه بدی نبود و برای اوقات فراغت دیدنش بد نیست :D

چند باری، چندتا پست برای تاپیک آماده کرده بودم که توی Draft فروم بودش....ولی حس تکمیل کردنشون پیش نیومده که ارسال ـشون کنم...بخصوص Live-Action های جدیدی که امده، الحصوص Terra Formars عجیب!!!!....که دیدمش

ولی بعد از دیدن The Rose of Versailles دیگه نتونستم جلوی پست نزدن رو بگیریم.....:D

3397.jpg

The Rose of Versailles
پاییز 1979 تا پایان زمستان 1980
40 قسمت​

داستان: داستان درباره ی یه خانواده اشراف زاده ی فرانسوی که در پاریس زندگی میکنن، هستش. رئیس خانواده بعد از تلاش های بسیار زیاد برای داشتن فرزند پسر برای وارث دار شدن، چون قلق کار دستش نیومده، همش صاحب فرزند دختر میشه و به ناچار اسم آخرین فرزند دختری که به دنیا میاد رو اسکار میزاره و اون رو مثل یک پسر بزرگ میکنه و به زور اسکار رو وارد نظام میکنه.....و این شروع یک داستان بسیار بزرگه که برگی از تاریخ فرانسه رو رقم میزنه.

نظرشخصی برای داستان: اول از همه تشکر میکنم از محمدعلی دونو ( @Ooops ) که پاییز چهار سال پیش این انیمه رو بهم معرفی کرد، من دانلودش کردم ولی با کمال !@@$^& تا الان نگاش نکردم :|
محمدعلی میدونم که خیلی وقت درست حسابی سر نزدی اینجا....ولی دمت گرم :x

من این انیمه رو وقتی خیلی کوچیک بودم (زمان دبستان) چندین بار دیدم، ولی خوب اون موقعه عقلم نمی رسید که واقعاً چیه و زیاد نگاش نمیکردم و کانال رو عوض میکردم :p
ولی حالا واقعاً میفهمم که این انیمه چیه، درام ـش حرف نداشت، داستانش واقعی و دلنشین بودش، دقیقاً همون چیزی که همیشه سلیقه ی من طلب میکنه.
رمنس اون رو خیلی دوست داشتم سرشار از عشق بودش، من عاشق love polygon ـنم که که این انیمه انواع love polygon مختلف توش موج میزد.
و از همه مهمتر، دلیلی اصلی که محمدعلی این انیمه رو بهم پیشنهاد کرده بود بخاطر tragedy اون بودش، tragedy اون واقعاً قشنگ و بینظیر بودش، همنطوری که باید میبود تموم شد.
حسابی منو احساساتی کرد، صد البته اگه همون چهار سال پیش میدیدمش، قطعاً بیشتر تحت تاثیر قرار میگرفتم، چون الان Levelـم ناجور و بی رحمانه بالا رفته.
ولی بازم خوشبختانه، خیلی خوب تونست عطش منو ارضاء کنه :D و الان راضی ـم

نظرشخصی برای گرافیک: گرافیک انیمه شاهکار بودش، طراحی ها بی نقص و در یک کلام بی نظیر بودش.....گرافیک و سبک روایت کلاسیک انیمه رو فقط میشه ستایش کرد، منو برد به دوران کودکیم و تمام انیمه هایی قشنگی که دیدم.

نظرشخی برای موسیقی: به نسبت سال تولید انیمه، موسیقی اون در زمان خودش میتونه یه کار واقعاً بزرگ و هنری بحساب بیاد، از شنیدن موسیقی کار و سبک قدیمی اون، واقعاً لذت بردم و به نظرم بهترین track موسیقی انیمه Yasashisa no Okuri Mono هستش، لامصب به طرز حیرت آوری با پایان قسمت 20 هماهنگ بودش، لذتی بردم تو این قسمت که نزدیک به 20 بار نگاش کردم :D

نظرشخصی برای دوبله: خوب رسیدم به بخش همیشه مورد علاقه من، تقریباً 99درصد دوبلورهای اصلی این انیمه یا سالهاس که دوبله نمیکنن، یا مردن و یا چند سالی که دوبله رو کنار گذاشتن..به جز یکی ـشون رو که شناختم و هنوز دوبله میکنه، خانم Nozawa Masako دوبلور پدر و پسر تو دراگون بال ، که اونم آخر انیمه خیلی کوتاه روی یه پسر بچه صحبت میکنه.
خلاصه ولی بازم شنیدن صداهای ناشناخته قدیمی لذت واقعاً عجیبی برام داشت. استودیوی TMS به نحو احسنت از دوبلورها استفاده کرده، صداها کاملاً واقعی بودش و به شخصیت ها و فضای قصه هماهنگ بودش.

منی که رو دوبله خیلی حساسم رو راضی کرد :)

نظر آخر: تو این شش سالی که انیمه میبینم، همچین انیمه ای رو ندیدم. واقعاً همه چیز انیمه بالانس بودش، ایراد گرفتن از این انیمه، بی رحمی کامله...اونم از همچین انیمه که 37 سال پیش با همچین کیفیتی بالایی ساخته شده.

یه تشکر گرم هم از بروبچ "دنیای انیمه" کنم که زحمت کشیدن و انیمه رو خیلی قشنگ زیرنویس فارسی کردن.

rose-of-versailles-masthead_590x330.jpg

نمی دونستم همچین قسمتی داره . سرچ کردم و خلاصه اش رو خوندم ، جالب بود ولی اینطور نبود که برای فهمیدن داستان نیازی باشه بهش و حتی فکر می کنم تاریخ انتشارش بعد از اتمام انیمه هست (اکثرا دیدم بش می گن قسمت 10.5 ). در مورد هیت دوستان هم تا حدی حق دارن :D داستان یک مقدار بی سر و ته بود . مثلا معلوم نشد لوسی چرا اینطوری به دنیا اومده و این ضمیر ناخودآگاهش که ترغیبش می کرد به کشتن از کجا اومده یا اون یارو پروفسور و پدرش چرا شاخ داشتن . ولی خوب به طور کلی انیمه بدی نبود و برای اوقات فراغت دیدنش بد نیست :D
این پیشینه و از کجا اومدن این نژاد رو اگه اشتب نکنم تو مانگا بهش میپردازن ... ولی تو انیمه زیاد براش وقت نمیزارن ,۱۳ قسمت جای کار نمیزاره ... ضمن اینکه تا اونجا که یادمه لوسی ضمیر ناخوداگاه برای کشتن نداشت ... بعد از اینکه انسان ها بارها وبارها نابودش میکنن اینطوری خونخوار میشه ...دلیل بی رحمی لوسی نسبت به ادما بلاهایی بود که به سرش اوردن اون پرفسوره و پدرش هم دیکلونیوس مذکر بودن ... اون قسمتم به خوندنش کفایت نکن حتما ببینش... از خوش شانسی من قبل از دیدن انیمه, همین قسمت رو دیدم .. در مورد هیت هم سلیقه خیلی مهمه .و هر کسی یه نظری داره. ولی کامنتا و نظراتی که منتشر میشه چیزی نیستکه به نظرم بشه حق داد

الان داشتم اوپنینگ .. اندینگ های سری اول ناروتو رو می دیدم اشک تو چشام جمع شد .. چقدر زود ده .. یازده سال گذشت ... چه قدر خوب و دوست داشتنی بود ... لعنت به شونن جامپ .. این ادیتور هاش یه مرضی چیزی دارن که اینطوری گند میخوره به داستاناشون

انیمه ی خوبی بود فقط کاش سورا و شیرو شکست ناپذیر نبودن تا هیجان و جذابیت بالاتر میرفت
البته همین الانشم بازی هاش هیجان نسبتا زیادی داشتن, اما اگه مثل انیمه ی Kaiji شکست ناپذیر نبودن خیلی بهتر میشد !
چون اونموقع دلشوره و اضطراب نسبت به این خواهر برادر پیدا میکردم که نکنه ببازن فلان شه و ... متسفانه این شکست ناپذیری حتی باعث شد من از سورا و شیرو تقریبا متنفر شم, طوری که دیگه داخل بازی ها طرفدار حریفشون میشدم جای اینا

نمره ی من به این انیمه: 7 از 10

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
این دفعه انیمه Jormungand رو دیدم. ولی بازم با قسمت آخرش مشکل داشتم . چه معنی میده یهو میگن 2 سال بعد!:| n ماه بعد یا یا یا ..
در کل انیمه خوبی بود و دوست داشتم تعداد قسمتهای بیشتری داشه باشه :D ازین مدل انیمه ها فکر کنم کم باشه. اگر هست دوستان معرفی کنن؟
--
یا امیر >:) چی ببینیم؟

این دفعه انیمه Jormungand رو دیدم. ولی بازم با قسمت آخرش مشکل داشتم . چه معنی میده یهو میگن 2 سال بعد!:| n ماه بعد یا یا یا ..
در کل انیمه خوبی بود و دوست داشتم تعداد قسمتهای بیشتری داشه باشه :D ازین مدل انیمه ها فکر کنم کم باشه. اگر هست دوستان معرفی کنن؟
--
یا امیر >:) چی ببینیم؟
Black Lagoon :-" ، بین انیمه های فعلی هم... 91Days :D

آخرالزمان شده
برو انقدر گیر نده:p به جاش انیمه معرفی کن خو:D(قاعدتا آخرالزمان منظور منم دیگه:-" :-" )

کسی لینک دانلود Attack on Titan رو 1080 یا 720 داره ؟ اینایی که هر قسمتش 150 مگــه 720 ـه یا 480 ؟
اونا 720ان. خواستی هم برو hi10anime. برا دانلود ازش فقط باید ثبت نام کنی.
به به. عجب چپتری بود. یارو کراکر عجب چیزیه. اگه یدونه از اون بیسکوییت هاش اونطوریه حالا که چهار پنج تا ازشون به اضافه خودش هستن که واویلا. لوفی هم تو دنده چهار زخم برداشت برا اولین بار. بیچاره این وسط دوفی فقط سرویس شد. از چوپر هم انتظار نداشتیم این فکر به سرش بزنه و اینطوری از قدرت برولی علیه خودش استفاده کنه. از اونور هم که انگار بروک و پدرو به دروازه های کیک آیلند رسیدن. و اینکه بالاخره فول قیافه نیجی و ایچیجی رو هم دیدیم. از رو اسماشون به نظر میاد نیجی تو کار صاعقه باشه و ایچیجی تو کار آتیش.

چند تا انیمه ی خوب میخواستم معرفی کنین بهم نمیخوام زیاد طولانی باشه
اینم لیست انیمه هایی که دیدم
Death note
Akame ga kill
Kill la kill
Another
SAO
Tokyo ghoul
Fullmetal alchemist brotherhood
Full metal panic
Attack on titan
در حال حاظر هم دارم fate/zero رو میبینم

Death note
Akame ga kill
Kill la kill
Another
SAO
Tokyo ghoul
Full metal panic
Attack on titan
Angel beats
boku dake ga inai machi
tales of zestiria the X
boku no hero academia
log horizon
kuromukuro (در حال پخشه و آخراش هست . به شخصه خیلی ازش خوشم اومده)
Arslan Senki
RE:Zero kara hajimeru isekai seikatsu
سری Danganronpa هم به نظرم خوبه ولی دوستان اینجا انگار دل پری دارن ازش:D
فعلا اینا به ذهنم میاد ...

Death note
Akame ga kill
Kill la kill
Another
SAO
Tokyo ghoul
Full metal panic
Attack on titan
Code Geass S1-S2
Dungeon Ni Deai Wo Motomeru
Donten ni Warau Donten Ni Warau
ReLIFE
Kabaneri of the Iron Fortress
Magi S1-S2
Nanatsu no Taizai
One Punch Man
Rokka No Yuusha
Shigatsu Wa Kimi No Uso
Baka to Test
اینارو + لیست بالای که معرفی کردن بزن به بدن!:D

Angel beats
boku dake ga inai machi
tales of zestiria the X
boku no hero academia
log horizon
kuromukuro (در حال پخشه و آخراش هست . به شخصه خیلی ازش خوشم اومده)
Arslan Senki
RE:Zero kara hajimeru isekai seikatsu
سری Danganronpa هم به نظرم خوبه ولی دوستان اینجا انگار دل پری دارن ازش:D
فعلا اینا به ذهنم میاد ...

چرا Danganronpa واقعا؟ :D وقتی شماره 2ش انیمه نشده چرا واقعا؟ :D

چرا Danganronpa واقعا؟ :D وقتی شماره 2ش انیمه نشده چرا واقعا؟ :D
من بازی هاشو بازی نکردم . برای همین اون انتظاری که بقیه دارن از سری رو ندارم و اینکه شماره 2 ـش انیمه نشده برام اونقدر تفاوتی ایجاد نمی کنه:D
خلاصه به عنوان یک انیمه مستقل که بهش نگاه می کنم به نظرم ارزش دیدن داره :D

من بازی هاشو بازی نکردم . برای همین اون انتظاری که بقیه دارن از سری رو ندارم و اینکه شماره 2 ـش انیمه نشده برام اونقدر تفاوتی ایجاد نمی کنه:D
خلاصه به عنوان یک انیمه مستقل که بهش نگاه می کنم به نظرم ارزش دیدن داره :D

یعنی چی این حرف آخه؟ :D

Danganronpa به شدت داستان محور و شخصیت محوره وقتی 2ش رو بازی نکرده باشی چجوری 3ش رو میخوای بفهمی و لذت ببری؟ :D

مخصوصا اینکه شخصیت محبوب من Nagito از Danganronpa 2 هست که تو 3 هم میبینیش :D که بدون بازی کردن شماره 2 هیچی متوجه نمیشی که چقدر این بشر خفنه و چه بلایی سرش اومده و چی کارا کرده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or