البته به نظرم کنشین فیلر هاش هم جذابه و همونطور که خلیل ساما گفت لایو اکشن هاش هم خوب و تقریبا وفادار به انیمه هست ova هاش هم که واقعا محشره مخصوصا اونی که مربوط به گذشته کنشین میشه
Black Lagoon، بین انیمه های فعلی هم... 91Days
برو انقدر گیر ندهبه جاش انیمه معرفی کن خو
(قاعدتا آخرالزمان منظور منم دیگه
![]()
)
اگه برا موبایل و تبلت میخوای manga rock عالیه اما بیشتر از یه سری بخوای دانلود کنی باید نسخه کامل را بخری بقیه را باید انلاین بخونی در ضمن یه سری مانگاها مثل وان پیس و توکیو غول که من میخواستم تو ارشیوش نبود !جایی یا نرم افزاری هست که بشه مانگاهای Steins;Gate رو ازش دانلود کرد؟ ممنون میشم معرفی کنید.
پویا Manga Rock آرشیو هفت هشت تا سایت معروف رو داره که توو همشون وان پیس و توکیو غول هستاگه برا موبایل و تبلت میخوای manga rock عالیه اما بیشتر از یه سری بخوای دانلود کنی باید نسخه کامل را بخری بقیه را باید انلاین بخونی در ضمن یه سری مانگاها مثل وان پیس و توکیو غول که من میخواستم تو ارشیوش نبود !
مرتضی منم ازین تعجب میکنم هرچی سرچ میکنم پیداشون نمیکنه با اینکه تو سایت های سورسش که بری هست ! خودت باهاش کارکردی تونستی پیدا کنی ؟پویا Manga Rock آرشیو هفت هشت تا سایت معروف رو داره که توو همشون وان پیس و توکیو غول هستاصلا بعید میدونم مانگایی باشه که توش گیر نیاد.
نمیدونم، شاید سرچش مشکل داره، وان پیس و توکیو غول چون جزو محبوب ترینان معمولا توو همون منوی All Manga هستن، یکم بالا پایین کنی پیدا میشه.مرتض
مرتضی منم ازین تعجب میکنم هرچی سرچ میکنم پیداشون نمیکنه با اینکه تو سایت های سورسش که بری هست ! خودت باهاش کارکردی تونستی پیدا کنی ؟
ببین خیالت راحتدوستان کسی میدونه این Persona 5 - THE DAY BREAKERS که horrible sub گذاشته جریانش چیه؟ نبینیم بازی اسپویل بشه![]()
سلام.
دوستان من یه رفیقی دارم میخوام بهش انیمه معرفی کنم ، خودم با 6 7 سال سابغه تو انیمه دیدن انقدر این سلیقش خواص هست که نمیدونم چی بهش بدم ببینه.
این کلا با شخصیت های اعصاب خراب و قوی (فکر میکنم از گانس خوشش بیاد) خوشش میاد و کلا شوخی موخی میخواد تو انیمه نداشته باشه و همه جدی باشن.
چند سال پیش یه مقدار ناروتو دید از اوروچیمارو خیلی خوشش میومد ، کلا شخصیت های خیلی شاخ و منفی حال میکنه ...
بهش گفتم مانگا برسرک بخون ، میگه حال مانگا نداره انیمه میخواد ...
خلاصه ما به این بشر چی پیشنهاد بدیم خوبه؟
هلسینگ که فکر میکنم عاشق شخصیت اصلیش بشه ولی طنز توش داره ، بهش میگم ولی ببینه اینو ...Hellsing ?
Mirai niki ....از این انیمه هایی که پیشنهاد دادن angel beats و Danganronpa رو دیدم و angel beats واقعا خوب بود ولی danganronpa رو زیاد خوشم نیومد
حالا بین darker than black و ergo proxy و code geassکیدوم بهتره برای دیدن؟
Mirai niki هم به اینا اضافه کنید