Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
از این انیمه هایی که پیشنهاد دادن angel beats و Danganronpa رو دیدم و angel beats واقعا خوب بود ولی danganronpa رو زیاد خوشم نیومد :D
حالا بین darker than black و ergo proxy و code geassکیدوم بهتره برای دیدن؟ :D
Mirai niki هم به اینا اضافه کنید
نظر من قطعا code geass هست . عالیه این انیمه . البته مورد هم می شناسم 10 قسمت دیده دراپ کرده :|:D
ولی احتمال اینکه خوشت بیاد خیلی زیاده ...

خوب به مناسبت رسیدن به چپتر ۵۰۰ منم تمام مانگا های نخونده رو خوندم و خودم رو انگویینگ کردم ...
داستان روند و مسیرش خوب بود ... تا قبل از اینکه این موقرمزی پیداش بشه .. الان یه جورایی شیر تو شیر شده ... و معلوم نیست چی به چی شد ... بقیه رو بی خیال خدا سرنا چطور احیا شد ؟
خیلی عجیب میشه که ماشیما بخواد بدون هیچ تلفاتی حتی از طرف الوارزی ها ... داستان رو ببنده ...

این میویس هم بدبخته ... بیچاره ..فکر کنم جز بدبخت ترین و زجر کشیده ترین کارکتر های تاریخ مانگاهاست .
این برندیش هم جون خودش رو برای کمک به فیری ها میده اخر.

خوبیش این بود که تمام سوالات و ابهامهای داستان رو جواب داد رفت ... فقط یه کم دیتیل در مورد اکنولوگیا مونده و این موقرمزی تازه وارد فک و فامیل ارزا ... البته یه هنری که ماشیما داره ... که اتفاقا من اصلا ازش خوشم نمیاد اینه که پیشینه کارکترها و اتفاقات گذشته و یا روابط کارکتری رو بیشتر به جای اینکه برای شخصیت پردازی و عمق دادن به کارکتر استفاده کنه ... برای اتفاقات اینده داستان و تاثیر گذاریش بر سرانجام ماجرا به کار میبره.

مبارزاتم تا اینجا بد نبود ..به جز مبارزه لاکسوس که خرکی تمومش کرد ... بقیه مبارزات و تاکتیک هایی که استفاده کردن و یا امداد های الهی که رسید خوب بود ... به خصوص بخش اولتیر .. واقعا بهترین و قویترین کارکتر فیری تیل همین اولتیر بود و هست و خواهد بود

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
ببین خیالت راحت :D Prologue بازی حساب میشه مثل انیمه های FFXV.

"Persona 5 The Animation: The Day Breakers" Leads Into the Game This September
الان تموم شد و می تونم بگم HYPE is REAL!!!! :-SS:-SS:x

انصافا ایده خوبیه، کاری که اینا و FFXV و حتی Tales of Zesteria می کنن. البته در قدیم هم بوده که بعد از اومدن بازی و الهام ازش انیمه بسازن ولی اینجوری که وقت میذارن روش و درست کار می کنن نه تنها هایپ زیاد میشه بلکه طرفدارا هم راضی ترن.

سلام.
دوستان من یه رفیقی دارم میخوام بهش انیمه معرفی کنم ، خودم با 6 7 سال سابغه تو انیمه دیدن انقدر این سلیقش خواص هست که نمیدونم چی بهش بدم ببینه.
این کلا با شخصیت های اعصاب خراب و قوی (فکر میکنم از گانس خوشش بیاد) خوشش میاد و کلا شوخی موخی میخواد تو انیمه نداشته باشه و همه جدی باشن.
چند سال پیش یه مقدار ناروتو دید از اوروچیمارو خیلی خوشش میومد ، کلا شخصیت های خیلی شاخ و منفی حال میکنه ...
بهش گفتم مانگا برسرک بخون ، میگه حال مانگا نداره انیمه میخواد ...
خلاصه ما به این بشر چی پیشنهاد بدیم خوبه؟
اگه هدف شوخی نداشتن و اینا باشه یه کارایی مثل GantZ یا Fate/Zero یا Attack on Titan یا حتی همین Joker Game هستن که فضا کلا جدی باشه.
برای شخصیت قوی و بی اعصاب هم اگه بتونه قسمتای شونن بلیچ رو تحمل کنه از این شخصیتا و بدمن خوب کم نداره.

سلام.
دوستان من یه رفیقی دارم میخوام بهش انیمه معرفی کنم ، خودم با 6 7 سال سابغه تو انیمه دیدن انقدر این سلیقش خواص هست که نمیدونم چی بهش بدم ببینه.
این کلا با شخصیت های اعصاب خراب و قوی (فکر میکنم از گانس خوشش بیاد) خوشش میاد و کلا شوخی موخی میخواد تو انیمه نداشته باشه و همه جدی باشن.
چند سال پیش یه مقدار ناروتو دید از اوروچیمارو خیلی خوشش میومد ، کلا شخصیت های خیلی شاخ و منفی حال میکنه ...

حالا حتماً باید اعصاب خراب و قوی باشن؟! اینطوری انتخاب ها سخت میشه

Samurai X Trust & Betrayal
Sword of the Stranger
Death Note
Fate/Zero
Psycho Pass
Shigurui
Monster
Shingeki no Kyojin
Parasyte - the maxim
Hellsing Ultimate

ببین سعی کن کم کم انیمه هایی بهش بدی که سلیقه ـش عوض بشه....و گرنه اینطوری انیمه بین ازش در نمیاد.

سلام.
Jin-Roh: The Wolf Brigade
تنها مشکلش با این چیزایی که گفتی اینه که شخصیت اولش اعصاب خراب و قوی هست ولی انقدر اعصابش خرابه که صدا ازش در نمیاد و کم حرفه :D
خب طنز هلسینگ طنز بچه گونه و مسخره نیست که :D مگه دوستت چشه که یکم لبخند هم نمیخواد بزنه؟ :D

اتفاقا طنز هلسینگ Dark Humor هست که اگه از این طنزم خوشش نیاد واقعا به دادش باید برسی :D
نه راست میگه :دی منم اون اوایل که میخواستم انیمه ببینم اصلاً دنبال کمدی نبودم و حوصلشم نداشتم Hellsing رو که دیدم به خاطر کمدیش گذاشتمش کنار یه وقت دیگه ببینمش :دی

آخرین ویرایش:
آقا این قضیه انیمه هایی که چینی و ژاپنی ها دارن مشترک میسازن چیه؟ لیست انیمه های پاییز رو نگاه میکردم توشون دوتا انیمه بود که از روی منهوا های چینی داشتن میساختن به صورت مشترک. اسم یکیشون bloodivorce بود اگه اشتباه ننوشته باشم اون یکیش هم یه soulی چیزی توش داشت.

• Like
Reactions: m.a.t and Kaiki
آقا این قضیه انیمه هایی که چینی و ژاپنی ها دارن مشترک میسازن چیه؟ لیست انیمه های پاییز رو نگاه میکردم توشون دوتا انیمه بود که از روی منهوا های چینی داشتن میساختن به صورت مشترک. اسم یکیشون bloodivorce بود اگه اشتباه ننوشته باشم اون یکیش هم یه soulی چیزی توش داشت.
اگه این بدعت گذاشته بشه که خیلی فوق العاده میشه ... من فنگ شن جی میخوام ... تیان کبیر .. تیان میخوام

هلسینگ که فکر میکنم عاشق شخصیت اصلیش بشه ولی طنز توش داره ، بهش میگم ولی ببینه اینو ...

خب طنز هلسینگ طنز بچه گونه و مسخره نیست که :D مگه دوستت چشه که یکم لبخند هم نمیخواد بزنه؟ :D

اتفاقا طنز هلسینگ Dark Humor هست که اگه از این طنزم خوشش نیاد واقعا به دادش باید برسی :D

Mirai niki .... :D
جدا از شوخی هر 3 تا کارای شاخین اگه فرصت داری بشین هر 3 تا رو ببین code geass که توضیح نداره ergo proxy هم اگه انیمه فلسفی با اتمسفر دارک و ... دوست داری عالیه Darker than black هم خیلی خوبه .
Mirai niki هم که اگه میخوای یکی از بهترین شخصیتای Yandere ( بخون سایکو) رو ببینی ببین ولی به غیر از این مورد اصلا پیشنهاد نمیشه :|
4

چرا من هر دفعه باید اسم این زباله رو بشنوم؟ :D

غیر Yuno بقیه چیزای این انیمه از دم و به صورت تمام و کمال بدترین چیزایی بود که دیدم و هنوزم که هنوزه رتبه 1 بدترین انیمه ای هست که تموم کردم :|

یعنی فاجعه

یکی این یکی هم Guilty Crown که دقیقا کپی و پیست همین میرای نیکی هست :| حتی شماره اپیزود هایی که یه سری اتفاقا باید بیوفتن هم کپی هم هستن :|

روایت Tales of Zestiria شروع کرده (از قسمت قبل) با بازیش فرق داشتن :|

یه سری اتفاقا کلا فرق داره و یه جور دیگه داره میوفته هرچند هم تو انیمه هم تو بازی آخر اون کار نتیجش یکی هست ولی بازم خیلی فرق داره

بعد به خاطر زمان کم نتونستن به شخصیت پردازی درست و حسابی برسن مثلا Edna یکی از شخصیتای خیلی بامزه بازیه ولی الان تو انیمه خیلی لوس و رو اعصابه :|

ولی وای که چقدر با کیفیت درآوردن انیمه رو دمشون گرم واقعا :D

آخرین ویرایش:
اگه این بدعت گذاشته بشه که خیلی فوق العاده میشه ... من فنگ شن جی میخوام ... تیان کبیر .. تیان میخوام
دقیقا. منم اولین چیزی که به ذهنم رسید همین انیمه شدن فنگ شن جی بود. خدا کنه این دوتایی که دارن میسازن خوب از آب دربیاد برن سراغ بقیه و درست حسابیاش مثل همین فنگ شن جی.
پ.ن: انسان به امید زنده است[-o<

آخرین ویرایش:
سلام.
نقش اول قوی و بی اعصاب با کمدی صفر:

Afro Samurai
Hokuto no Ken
Bakki the Grappler
Blood: the last vampire
Shigurui

Sent from my D6603 using Tapatalk

دقیقا. منم اولین چیزی که به ذهنم رسید همین انیمه شدن فنگ شن جی بود. خدا کنه این دوتایی که دارن میسازن خوب از آب دربیاد برن سراغ بقیه و درست حسابیاش مثل همین فنگ شن جی.
پ.ن: انسان به امید زنده است[-o<
این بخش OVAـها چقدر از خود انیمه ها جذاب تره:-" :دی
یکی از خط ها... سه تا انیمه کنار همه که دوتاش رو شدیدا حال کردم،اون یکی هم مشخصه حال میکنم! :-"
شوکوگکی+ مای هیرو آکادمی + Black Clover >:)

به طور کلی از انیمه ها هم فعلا 4تا تو لیستم هستن:-" 7-8ـا هم منتظر پیشنمایش ها میمونم:-" (امیدوارم اینا اکثرشون بیان تو لیستم! وگرنه فصل خوبی رو ندارم:| )

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
Taboo Tattoo قسمت 9
این قسمت و قسمت قبلش انیمه خیلی بهتر شد
و فهمیدیم که داستان این اثر در عین نیمه کمدی بودن شدیدا بی رحم و خشنم هست و اصلا با مخاطب شوخی نداره
فقط کاش شخصیت منفی هاش زن نبودن من کلا با شخصیت منفی مرد بیشتر حال میکنم
نقش اول انیمه هم که از اون پسر لوس دست و پا چلفتی هایی هست که دومی ندارن ( مثل چیزی که کانکی اوایل توکیو گول بود ), حس میکنم کم کم داره تو مانگاهای اکشن مد میشه نقش اولو همچین افراد بی خاصیت رو اعصابی بذارن :-& که البته باز اینطوری بهتره از یکی مثل گون تو هانتر ایکس هانتر

روایت Tales of Zestiria شروع کرده (از قسمت قبل) با بازیش فرق داشتن :|

یه سری اتفاقا کلا فرق داره و یه جور دیگه داره میوفته هرچند هم تو انیمه هم تو بازی آخر اون کار نتیجش یکی هست ولی بازم خیلی فرق داره

بعد به خاطر زمان کم نتونستن به شخصیت پردازی درست و حسابی برسن مثلا Edna یکی از شخصیتای خیلی بامزه بازیه ولی الان تو انیمه خیلی لوس و رو اعصابه :|

ولی وای که چقدر با کیفیت درآوردن انیمه رو دمشون گرم واقعا :D
کلا سازنده Fate تو بحث گرافیکی خداست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or