Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
یه قسمت فوق العاده دیگه !!!!!! :o:o>:D<>:D<
چه میکنه این betelgeuse خیلی خوبه این !!!@-)
سوبارو دوباره مجبور شد بمیره :( آخرش دیوونه میشه :-<
نویسنده سادیسم داره واقعا هروقت سوبارو میره خیالش راحت بشه و بره پیش امیلیا یه بلایی سرش میاد :|
حالا اگه سوبارو بخواد جایی زنده بشه که تغییری ایجاد کنه فکر کنم میشه قبل کشتن betelgeuse یعنی مجبوره دوباره همه ی فینگرارو بکشه 2 قسمت دیگم بیشتر نمونده از این فصل :|
پ.ن :سوبارو و یولیوس چه صمیمی شدن یه دفعه:D
پ.ن 2 : بیان پخش فصل 2 رو زودتر تایید کنن من تحمل تو خماری موندنو سر این ندارم :((

Jin-Roh: The Wolf Brigade
تنها مشکلش با این چیزایی که گفتی اینه که شخصیت اولش اعصاب خراب و قوی هست ولی انقدر اعصابش خرابه که صدا ازش در نمیاد و کم حرفه :D
Screen International Magazine: Jee-woon Kim's Next Film Is Live-Action Jin-Roh
Kim Jee-woon - Wikipedia, the free encyclopedia

به امید خدا میریم که داشته باشیم یه لایو اکشن درست حسابی ازاین فیلم عالی:-":D

دقیقا. منم اولین چیزی که به ذهنم رسید همین انیمه شدن فنگ شن جی بود. خدا کنه این دوتایی که دارن میسازن خوب از آب دربیاد برن سراغ بقیه و درست حسابیاش مثل همین فنگ شن جی.
پ.ن: انسان به امید زنده است[-o<
موتوعاسفانه، تا حالا هرچی کار چینی که انیمه کردن در بهترین حالت متوسط بوده.:دی

پاییز پارسال Yaoguai Mingdan رو انیمه کردن، زمستون هم Spirit Blade Mountain که هیچ کدوم چیزی ازشون در نیومد:-"

خوب code geass تا اینجا که عالی بوده >:D<
فقط جریان boukoku no akito ش چیه؟
Ergo proxy چقدر خوبه لامصب :| از code geass بیشتر خوشم اومد
Fate/zero هم نمیدونم جریانش چیه ولی نتونستم تحمل کنم و دراپش کردم :D

راستی یکی انیمه ی فان معرفی کنه اینا خیلی جدین :D تو مایه های kill la kill و full metal panic باشه فانش :D

راستی یکی انیمه ی فان معرفی کنه اینا خیلی جدین :D تو مایه های kill la kill و full metal panic باشه فانش :D
جدا از اینکه باید شرم کنی:-"
برای فان بشین One Punch Man ببین:دی
ولی خوب برای تصفیه ی روح Usagi Drop و Barakamon و Kimi to Boku پیشنهاد میدم:دی

جدا از اینکه باید شرم کنی:-"
برای فان بشین One Punch Man ببین:D
ولی خوب برای تصفیه ی روح Usagi Drop و Barakamon و Kimi to Boku پیشنهاد میدم:D
واقعا چیز جذابی برا من نداشت fate/zero :D
انیمه فان نباشه خیلی سخته دیدنش این هیچی نداشت :D
وان پانچ من تعریفشو زیاد شنیدم
همین ۱ فصله یا ادامه داره ؟

تو مایه های Kill la Kill اگه Gurren Lagann رو ندیدی حتما ببین.

یعنی بهترین گزینه همین گورن لاگان میتوونه باشه ... هم مثل فول متال پنیک سبکش مچاست و هم ارت استایلش مثل کیل لا کیل ... و استودیو سازنده و اگه اشتب نکنم کارگردانشونم یکیه ...
اگه بخوام بازم مثال بزنم ...
Valkyrua chronicles
Soul eater
Noragami
No game no life
Mahouka koukou no rettousei
Magi the labyrinth of magic
Fairy tail
Baka to test shoukanjuu

واقعا چیز جذابی برا من نداشت fate/zero :D
انیمه فان نباشه خیلی سخته دیدنش این هیچی نداشت :D
وان پانچ من تعریفشو زیاد شنیدم
همین ۱ فصله یا ادامه داره ؟
باز هم باید بگم جدا از اینکه باید شرم کنی...( :-" )
وان پانچ من فعلا همین یک فصل اومده ولی مانگا ادامه داره:دی ، فعلا هم به حدی نرسیده یه فصل دیگه ازش در بیاد:-" ولی خوب... کلا تینجوری تموم نمیشه که آخرش تو کف بمونی بگی من الان ادامه ی داستان رو میخوام و چرا اینجوری تموم شده و ...!:))

این Gurren Lagan هم دقیقا کپ Kill la Killهه تو عجیب غریبی، همینطور که گفتن هم تیم سازنده یکیه:دی حتما ببین!:دی

این Taboo Tattoo رو کسی دنبال می کنه؟ در مقایسه با خوبای این فصل ارزش داره شروعش کنم؟
بستگی به این داره که خوبای این فصل از نظر شما چی باشه :D
یک سری نکات منفی داره مثل کمدی ها و فن سرویس های فوق العاده یخ و بی مورد :D ولی به طور کلی اگه وقتش رو دارید و البته از سبکش هم خوشتون میاد بدک نیست .

این Taboo Tattoo رو کسی دنبال می کنه؟ در مقایسه با خوبای این فصل ارزش داره شروعش کنم؟

من سه قسمت اول انیمه رو نگا کردم، خیلی راحت درآپ ـش کردم....به نظرم انیمه ای نیست که با ندیدن ـش اتفاق خاصی بی افته و چیزی رو از دست بدی.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان، یه انیمه میخوام که تراژیک به معنای خفن باشه....از آخرین باری که پای مانیتور اشکم در آمده، 5 سالی میگذره، خسته شدم، یه چیزی بگید که برم تو افق برای همیشه محو بشم....قدیمی و جدید، هیچ فرقی نداره، رومنس هم قاطی ـش باشه که دیگه چه بهتر...اصلاً انیمه هم نبود خیالی نیست :D

دوستان، یه انیمه میخوام که تراژیک به معنای خفن باشه....از آخرین باری که پای مانیتور اشکم در آمده، 5 سالی میگذره، خسته شدم، یه چیزی بگید که برم تو افق برای همیشه محو بشم....قدیمی و جدید، هیچ فرقی نداره، رومنس هم قاطی ـش باشه که دیگه چه بهتر...اصلاً انیمه هم نبود خیالی نیست :D

همم عشقولانه تراژدی میخوای یا نه غیر عشقولانه؟ :D

غیر عشقولانه میتونم Donten ni Warau رو پیشنهاد بکنم که عالیه و نکته ای که داره اینه که هر قسمت باید بعد Ending هم ببینی چون هر قسمت بعد Ending یه چیزایی نشون میده که میخوای سکته کنی

و اگر حالشو داری واقعا مانگای Tokyo Ghoul رو پیشنهاد میکنم (انیمش نه)

و اینکه راجع به Donten ni Warau کلا به اسم این انیمه دقت کنید :( ترجمش میشه: Laughing Under the Clouds

کلا اسمش هم یه حس خاصی میده و میشه حس انیمه رو کامل از تو اسمش فهمید

فقط من مشکلم باهاش جاییه که قسمت آخر تموم میشه یه جوری به جَو DnW نمیخوره و من که بعدش رفتم مانگاش رو خوندم و برام مهم نبود زیاد :D

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or