Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من سه قسمت اول انیمه رو نگا کردم، خیلی راحت درآپ ـش کردم....به نظرم انیمه ای نیست که با ندیدن ـش اتفاق خاصی بی افته و چیزی رو از دست بدی.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان، یه انیمه میخوام که تراژیک به معنای خفن باشه....از آخرین باری که پای مانیتور اشکم در آمده، 5 سالی میگذره، خسته شدم، یه چیزی بگید که برم تو افق برای همیشه محو بشم....قدیمی و جدید، هیچ فرقی نداره، رومنس هم قاطی ـش باشه که دیگه چه بهتر...اصلاً انیمه هم نبود خیالی نیست :D

من انیمه سراغ ندارم ولی اگه مانگای تراژدی میخوای این دوتا رو بهت پیشنهاد میکنم:
Watashitachi no Shiawase na Jikan : این خیلی معروفه و شاید خونده باشی. داستان درمورد یه پیانیستیه که چندبار خودکشی کرده و یه قاتل که مدت کوتاهی به اعدامش مونده. مانگا شدیدا غم انگیزه و با نگاه کردن به هر صفحه اش میخوای گریه کنی.
Kami-sama ga Uso o Tsuku : این مثل بالایی تراژدی نیست ولی جو دپرس و غم انگیزی داره. خلاصه ای هم از داستانش نمیگم چون کلا 5 تا چپتر بیشتر نیست و بهتره خودت بخونیش.

در ضمن همون طور که گفتن Tokyo Ghoul (به خصوص Re ) هم تراژدی خوبی داره.

من سه قسمت اول انیمه رو نگا کردم، خیلی راحت درآپ ـش کردم....به نظرم انیمه ای نیست که با ندیدن ـش اتفاق خاصی بی افته و چیزی رو از دست بدی.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان، یه انیمه میخوام که تراژیک به معنای خفن باشه....از آخرین باری که پای مانیتور اشکم در آمده، 5 سالی میگذره، خسته شدم، یه چیزی بگید که برم تو افق برای همیشه محو بشم....قدیمی و جدید، هیچ فرقی نداره، رومنس هم قاطی ـش باشه که دیگه چه بهتر...اصلاً انیمه هم نبود خیالی نیست :D
درود
انیمه‌ی planetarian: Chiisana Hoshi no Yume پیشنهاد می‌شه
پنج قسمته (ONA) و همین تابستون هم پخش شده

همم عشقولانه تراژدی میخوای یا نه غیر عشقولانه؟ :D

غیر عشقولانه میتونم Donten ni Warau رو پیشنهاد بکنم که عالیه و نکته ای که داره اینه که هر قسمت باید بعد Ending هم ببینی چون هر قسمت بعد Ending یه چیزایی نشون میده که میخوای سکته کنی

و اگر حالشو داری واقعا مانگای Tokyo Ghoul رو پیشنهاد میکنم (انیمش نه)

و اینکه راجع به Donten ni Warau کلا به اسم این انیمه دقت کنید :( ترجمش میشه: Laughing Under the Clouds

کلا اسمش هم یه حس خاصی میده و میشه حس انیمه رو کامل از تو اسمش فهمید

فقط من مشکلم باهاش جاییه که قسمت آخر تموم میشه یه جوری به جَو DnW نمیخوره و من که بعدش رفتم مانگاش رو خوندم و برام مهم نبود زیاد :D
فرشاد، واقعاً داری شوخی میکنی، یا یادت رفته :D

یکی از پست های قدیم

Donten ni Warau

55270d1423406439-152027.jpg

55270

نظرم تو یه خط: فقط میتونم بگم که مزخرف بودش، نه تنها پایانش....بلکه کل انیمه.
توضیح بیشتر: دوبلورهایی خوبی داشت، ولی کیفیت دوبله، واقعاً داغون بود...اصلاً هیچ حسی نداش. موسیقی که دیگه هیچی، معلوم نبود این یارو رو از کدوم خراب شده ای پیدا کرده بودن، این دو سه تا ترک آهنگ رو براشون ساخته بود.
داستان الکی، شخصیت پردازی آبکی..اگه میخواستم هفتگی نگاش کنم، بازم همون قسمت اول ولش میکردم.

P.S
ترافیکش فدای سرم، حیف وقت ):

خودت هم درست بعد از پستم، پست زدی :D

اگر حالشو داری واقعا مانگای Tokyo Ghoul رو پیشنهاد میکنم (انیمش نه)
فرشاد خیلی دوست دارم که مانگا بخونم....ولی فعلاً حسش نیست که دوباره برم سمتش
ولی خوب باید دوباره شروع کنم D:

من انیمه سراغ ندارم ولی اگه مانگای تراژدی میخوای این دوتا رو بهت پیشنهاد میکنم:
Watashitachi no Shiawase na Jikan : این خیلی معروفه و شاید خونده باشی. داستان درمورد یه پیانیستیه که چندبار خودکشی کرده و یه قاتل که مدت کوتاهی به اعدامش مونده. مانگا شدیدا غم انگیزه و با نگاه کردن به هر صفحه اش میخوای گریه کنی.
Kami-sama ga Uso o Tsuku : این مثل بالایی تراژدی نیست ولی جو دپرس و غم انگیزی داره. خلاصه ای هم از داستانش نمیگم چون کلا 5 تا چپتر بیشتر نیست و بهتره خودت بخونیش.

در ضمن همون طور که گفتن Tokyo Ghoul (به خصوص Re ) هم تراژدی خوبی داره.
علیرضا، پستت منو هیجانی کرد که سریعتر مانگا خودن رو دوباره شروع کنم......یه لیست کار دارم....اینها رو اضافه میکنم بهش

درود
انیمه‌ی planetarian: Chiisana Hoshi no Yume پیشنهاد می‌شه
پنج قسمته (ONA) و همین تابستون هم پخش شده
به به، moe هم هست.....سبک مورد علاقه ی من.
تا هفته دیگه دانلودش میکنم، نظرم میدم.

Donten ni Warau خیلی عالی بود . فقط همینطور که فرشاد گفت .خیلی بد تمومش کردن. ولی درکل انیمه ای نیست که شخصی مثل دونو رو گریه بندازه:D
یعنی نشده بود تو عمرم یه عنیمه (Donten ni Warau) رو اینقدر تحمل کنم که فقط تموم شه و از دستش راحت شم :D

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان، المان دیگه برای انیمه تراژیک نیست )":

چند دقیقه از فیلمه،ببینید بلکه عطشون مثل من یکم رفع بشه :(

Koe no Katachi NHKあさイチ preview

تریلر فیلم هم اگه هنوز ندیدید حتماً ببینید

کی میتونه صبر کنه تا بیاد :(
کلی جلوی خودمو گرفته بودم که هیچی ازش نبینم . ولی این دوتا ویدئو نابودم کردن. عطشم رفع نشد بلکه بیشترم شد:D + اینکه خیلی خوشحالم که kyoani داره روش کار میکنه . انصافا تو این یکی دو سال اخیر کاره شاخی نداشتن . هرچی بوده انیمه های متوسط یا نهایتا خوب بوده. امیدوارم این یکی حسابی بترکونه.:x
_______
فول ورژن اوپنینگ 91days اومده گویا. بریم خودمونو باش خفه کنیم:x

آخرین ویرایش:
آقا کمک

من یکی از دوستای نزدیکم اونم انیمه میبینه اما به شدت مقاومت میکنه که دوبله انگلیسی ببینه :| تا حدی که سراغ یه سریا نمیره چون دوبله انگلیسی نداره :|

چیکار کنم؟ :|

هربار که انیمه معرفی میکنم میپرسه که دوبله انگلیسی داره؟ وقتی این سوال رو میپرسه یه حس دردناکی بهم دست میده :|

کمک :|

آقا کمک

من یکی از دوستای نزدیکم اونم انیمه میبینه اما به شدت مقاومت میکنه که دوبله انگلیسی ببینه :| تا حدی که سراغ یه سریا نمیره چون دوبله انگلیسی نداره :|

هربار که انیمه معرفی میکنم میپرسه که دوبله انگلیسی داره؟ وقتی این سوال رو میپرسه یه حس دردناکی بهم دست میده :|

معرفی نکن :| اونایی که دوبله میبینند، همون نبینند بهتره:| :-"

آقا کمک

به @TCSCELL مراجعه شود.

آقا کمک

اگه خونشون طبقه 4 به بالا هست یک راه هایی داره در غیر اینصورت قضیه پیچیده می شه :D
ولی به دور از شوخی راهش به نظرم اینه که از انیمه های تاپ که البته در بخش صداگذاری هم خوب هستن ترجیحا در ژانر drama یکیو به زور به خوردش بدی بلکه به راه راست هدایت بشه :D
راه دیگش هم اینه که مجبورش کنی فیلم هم دوبله فارسی ببینه تا وقتی که انیمه دوبله انگلیسی می بینه. این یکی تضمینیه:D

فرشاد خیلی دوست دارم که مانگا بخونم....ولی فعلاً حسش نیست که دوباره برم سمتش
ولی خوب باید دوباره شروع کنم D:

علیرضا، پستت منو هیجانی کرد که سریعتر مانگا خودن رو دوباره شروع کنم......یه لیست کار دارم....اینها رو اضافه میکنم بهش
Escaflowne ببین:-"
فکر کنم چند بار دیگه هم اینجا اسمش رو بردم اما هیچ کس وقعی ننهاده است:-<:D
اونقدرا غمگین نیست. در واقع اصلاً غمگین نیست. اما یه ذره غمگینه.:-" خلاصه ببین دیگه:دی
یه فیلم سینمایی به اسم Ringing Bell هم هست که خیلی داغونه!

اگر حال مانگا پیدا کردی اینا رو هم ببین:
Winter wood - داغون! اسم شخصیت اصلی Winter ـه. ببین چه قدر دیگه داغونه :دی
Bastard هم هست که نسخه کره ایش منظورمه. یه مانگا با همین اسم هست که طنزه و قدیمی ـه.
این در مورد زندگی یه پسری ـه که باباش قاتل زنجیره ای ـه.

آقا کمک

راه حل آسون و مناسب: دندون لق رو باید کشید و انداخت دور و خلاص:D

راه حل سخت و بیهوده: یه انیمه پیدا کن که صداگذاری ژاپنیش رویایی و گوش نواز باشه. بعد بده ببینه. از اون جایی که خودم صدای انیمه رو تا بیشترین حد ممکن کم می کنم
و اصولاً تفاوت دوبلرهای ایرانی رو هم نمی تونم از هم تشخیص بدم چه برسه به ژاپنی... در نتیجه نمی تونم راهنماییت کنم:-"
معرفی نکن :| اونایی که دوبله میبینند، همون نبینند بهتره:| :-"
دوبله انگلیسی ناروتو که به نظرم خیلی خوب بود:-"

آخرین ویرایش:
آقا کمک

احتمالا این روش رو امتحان کرده ، ولی یه انیمه دو زبانه بگیره ، سر هر دیالوگ زبان رو تغییر بده ، اگه بازم از انگلیسی خوشش اومد دیگه از دست رفته و کاری نمیشه براش انجام داد :D
البته این انیمه ای که انتخاب میکنی فوقالعاده صداگذاری ژاپنی خوب و فوقالعاده دوبله انگلیسیه بدی داشته باشه ...

اونقدرا غمگین نیست. در واقع اصلاً غمگین نیست. اما یه ذره غمگینه.:-" خلاصه ببین دیگه:D

Winter wood - داغون! اسم شخصیت اصلی Winter ـه. ببین چه قدر دیگه داغونه :D
Bastard هم هست که نسخه کره ایش منظورمه. یه مانگا با همین اسم هست که طنزه و قدیمی ـه.

محمدعلی، چی شد آخرش.......Escaflowne غمناکه یا نه :D
یه چیزی میخوام که خودم رو حلق آویز کنم :))

Ringing Bell این رو میگی :D:D

chirin_no_suzu_2758.jpg

برای مانگا.....امسال که تموم شد....ولی به طور جدی از سال دیگه برای مانگا برنامه میریزم (":

راه حل سخت و بیهوده: یه انیمه پیدا کن که صداگذاری ژاپنیش رویایی و گوش نواز باشه. بعد بده ببینه. از اون جایی که خودم صدای انیمه رو تا بیشترین حد ممکن کم می کنم
و اصولاً تفاوت دوبلرهای ایرانی رو هم نمی تونم از هم تشخیص بدم چه برسه به ژاپنی... در نتیجه نمی تونم راهنماییت کنم:-"

به نظرم باید با همچین آدم هایی قطع رابطه کرد....چون دیگه از بهشتیان نیستن <):)

استکبار-دونو......شوخی نکن، صدای انیمه رو تا آخر کم میکنی.....اصلاً فاز ـت با فاز من که بعضی اوقات فقط بخاطر دوبلورهاش، انیمه رو نگا میکنم،.....کلاً زمین تا آسمون با هم فرق داریم :D

آقا کمک

ببین فرشاد، انیمه هایی که دوبله ـشون خیلی شاخ باشه، کم نداریم....میتونم یه لیست درست حسابی برات جور کنم ولی.....
ببین یه پیشنهادی دارم.....اگه جواب نگرفتی، حرف محمدعلی رو گوش کن.

پیشنهاد من اینه که اگه میخوای طرف رو با زبون ژاپنی آشنا کنی، بهتره یه انیمه تاریخی بهش بدی، که توش با زبان و اصطلاحات قدیمی ژاپن با هم صحبت کنن، یه چیزی باشه که با زبان رسمی ژاپن قدیم، گوشش آشنا بشه....مجبورش هم کن که تا آخر نگاش کنه.

Shigurui.jpg

اگه کیفیت خوب Shigurui رو دم دست داری.....بهش بده.

هر چند که من بیشتر فن دوبلورهای زن ـم....ولی تو Shigurui کلچینی از بهترین دوبلورهای مرد ژاپن رو دور هم جمع کردن، صداهایی که عمراً بشه همشون رو کنار هم، یکجا تو یه انیمه شنید.

صدای Koyama Rikiya شاهکاره.....تقریباً آخرهای انیمه کولاک میکنه....صدای Katou Seizou که چند سال پیش توی هتل سکته کرد....هم مو رو به تن آدم سیخ میکنه.
صدای روای داستان هم که صدای بروک تو وان پیس ـه.....کارش حرف نداره.

انیمه ای بودش که دوبله ـش منو به هیجان می آورد....lip synching هم خوبه
کلاً دوبله ـش، یکی از اون No.1 هاس...خوشم میاد که Madhouse هیچ وقت تو دوبله کم نمیزاره

اونقدرا غمگین نیست. در واقع اصلاً غمگین نیست. اما یه ذره غمگینه.:-" خلاصه ببین دیگه:D

Winter wood - داغون! اسم شخصیت اصلی Winter ـه. ببین چه قدر دیگه داغونه :D

اسکافلونه .. یه کم حوصله سر بره ... شخصبت اصلیشم عجیب بنجله ... ولی مقدمه و پایان بندیش فوص العاده است .. موسیقی متنشم بی نظیره .. اسسسسکاااااا فلووووونهههههه خخخخ
گرافیکشم برای اون زمان بی نظیره ...
............
عجب تحول و پیمایش بزرگی تو kingdom رخ داد . یعنی بعد از دو صفحه اخر از جا پریدم و وای وای گویان دور خودم میچرخیدم ....
چه مناظره ای .... وقتی یه نویسنده میتونه با یه گفتگو در حد خفن ترین و حماسی ترین جنگ های شور به هیجان به خواننده بوده ... این نویسنده اصل جنسه ...
.........

آخرین ویرایش:
دست همگی درد نکنه چون جوابا زیاد بود دیگه دونه دونه نقل قول نمیکنم :D

از پیشنهاد های کشتن . . . . ممنونم؟ :D ولی نه دستتون درد نکنه :D

و راجع به اینکه انیمه با دوبلر های خوب بهش بدم آخه واقعا درک نمیکنم مگه انیمه ای هم هست که دوبله انگلیسیش از ژاپنیش بهتر باشه؟ :(

فعلا که مجبورش کردم Yahari ore no Seishun رو دانلود کنه که دوبله انگلیسی یا نداره یا پیدا نکرده ولی فقط موندم کی میخواد ببینتش :))

فکر کنم آخرش من خودم رو از دستش بکشم؟ :))

حالا دارم همونطور که گفتین یه سری انیمه در میارم که دوبله انگلیسی هم نداشته باشن و مجبور بشه ژاپنی گوش بده تا عوض بشه XD

@Police _ 110 دم شما گرم :D

جا داره در وصف این انیمه به اونایی که ندیدن پیشنهاد کنم حتمآ انیمه Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin رو تو این فصل دنبال کنید و از دست ندید یه انیمه با تم استراتژی های جنگی که مبارزات و میزان جدی بودن کار و همچنین شوخی و ها بی نمکی هاش بالانس هستش و کار خوش ساختی بوده تا الان

فکر کنم لازمم نباشه به این اشاره کنم که کار Madhouse هم هستش:D

در مورد DAYS هم باید بگم که چطور میشه یه انیمه ورزشی اونم فوتبال بسازی و انقدر با استاندارد های یه انیمه ورزشی قاصله داشته باشه به طوری که کلآ اون ورزش تو حاشیه باشه هسته اصلی داستان به سگ دو زدن یه کاراکتر پرداخته بشه:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or