Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من سه قسمت اول انیمه رو نگا کردم، خیلی راحت درآپ ـش کردم....به نظرم انیمه ای نیست که با ندیدن ـش اتفاق خاصی بی افته و چیزی رو از دست بدی.

++++++++++++++++++++++++++++++++++

دوستان، یه انیمه میخوام که تراژیک به معنای خفن باشه....از آخرین باری که پای مانیتور اشکم در آمده، 5 سالی میگذره، خسته شدم، یه چیزی بگید که برم تو افق برای همیشه محو بشم....قدیمی و جدید، هیچ فرقی نداره، رومنس هم قاطی ـش باشه که دیگه چه بهتر...اصلاً انیمه هم نبود خیالی نیست :D

Bounen no Xamdou
Terra e...
Kaiba
Fuse: Teppou Musume no Torimonochou
------------

دوستان Persona 3 همین چهارتا فیلمو داره یا بازم قراره بیاد؟؟ دیدنش پیشنهاد میشه اصلا؟ قبلا Persona 4 رو دیدم ولی زیاد خوشم نیومد...

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
جا داره در وصف این انیمه به اونایی که ندیدن پیشنهاد کنم حتمآ انیمه Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin رو تو این فصل دنبال کنید و از دست ندید یه انیمه با تم استراتژی های جنگی که مبارزات و میزان جدی بودن کار و همچنین شوخی و ها بی نمکی هاش بالانس هستش و کار خوش ساختی بوده تا الان

فکر کنم لازمم نباشه به این اشاره کنم که کار Madhouse هم هستش:D

در مورد DAYS هم باید بگم که چطور میشه یه انیمه ورزشی اونم فوتبال بسازی و انقدر با استاندارد های یه انیمه ورزشی قاصله داشته باشه به طوری که کلآ اون ورزش تو حاشیه باشه هسته اصلی داستان به سگ دو زدن یه کاراکتر پرداخته بشه:D
با اینکه تو برنامه ی هفتگیم نبوده، و توی برنامه ی "وقتی که تموم شد" هم نبوده! ولی الان اومد توی لیستم:دی
انیمه ای که تعریف کنی ازش رو باید دید:دی

این Days رو منم توش موندم چرا دارم ادامه میدم:-" خیلی داغونه!:-" به جای این برای 457ـمین بار فوتبالیست ها رو میدیدم واقعا ارزشش بیشتر بود:دی :-"

• Like
این Alderamin رو فکر نمیکردم کس دیگه ای هم ببینه:-" خودم که فعلا تا قسمت 6 دیدم این سه قسمت آخر رو هنوز ندیدم. پاییز هم که انگار فصل فصل دومی هاس. هم bungo stray dogs و همsound! Euphonium جفتشون از پنج اکتبر فصل دومشون پخش میشه.
خبر دیگه اینکه لایت نوول isekai shukodo no gourmet fantasy براش انیمه تایید شده ولی از بقیه جزییاتش خبری نیست.
Isekai Shokudō Gourmet Fantasy Light Novels' Author: Anime Is in the Works

با اینکه تو برنامه ی هفتگیم نبوده، و توی برنامه ی "وقتی که تموم شد" هم نبوده! ولی الان اومد توی لیستم:D
انیمه ای که تعریف کنی ازش رو باید دید:D

نه اینکه قبلی هایی که بهت گفتم رو خیلی رفتی دیدی اینم روش:D

این Alderamin رو فکر نمیکردم کس دیگه ای هم ببینه:-" خودم که فعلا تا قسمت 6 دیدم این سه قسمت آخر رو هنوز ندیدم.

اتفاقآ قسمت های 8و 9 خیلی خوب و جذاب دنبال شد در کل ارش راضیم جزء کارهایی بود که هیچ توقع خاصی ازش نداشتم ولی تا اینجا انیمه خوبی بوده

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
محمدعلی، چی شد آخرش.......Escaflowne غمناکه یا نه :D
یه چیزی میخوام که خودم رو حلق آویز کنم :))

Ringing Bell این رو میگی :D:D

chirin_no_suzu_2758.jpg

برای مانگا.....امسال که تموم شد....ولی به طور جدی از سال دیگه برای مانگا برنامه میریزم (":

به نظرم باید با همچین آدم هایی قطع رابطه کرد....چون دیگه از بهشتیان نیستن <):)

استکبار-دونو......شوخی نکن، صدای انیمه رو تا آخر کم میکنی.....اصلاً فاز ـت با فاز من که بعضی اوقات فقط بخاطر دوبلورهاش، انیمه رو نگا میکنم،.....کلاً زمین تا آسمون با هم فرق داریم :D
اسکافلونه کار غمگینی نیست به اون صورت. اما شاد هم نیست. یه چند نفری توش هستن که خیلی خیلی بدبختن. به ویژه آدم بده ی داستان انقدر بدبخت ـه که
آدم دلش براش می سوزه:دی
---------------
دقیقاً همینی ـه که عکسش رو گذاشتی اما گول عکسش رو نخور. خیلی داغونه:دی
این جوری بهت بگم که فصل دوم توکیو غول که این همه میگن تراژدی ـه و فلان و اینا... به صورت عمده از این انیمه الهام گرفته.
البته طبیعی ـه کاری که مال 40 سال پیش باشه اون تازگی رو نداره اما احتمالاً دیدنش خالی از لطف (و اعصاب خردی) نیست:-"
--------------
من با چیزهای صوتی مشکل دارم.
کلاً آهنگ گوش نمیدم. موسیقی مخصوصاً موسیقی همراه با آواز اعصابم رو به هم میریزه:دی
صدای آدم ها رو هم نمی تونم خوب از هم تشخیص بدم. یعنی اون زمان که Caller ID نبود، وقتی گوشی رو برمی داشتم
2-3 دقیقه شکنجه می شدم تا طرف خودش رو معرفی کنه=))

بین دوبلرها تک و توک می تونم چند تایی شون رو تشخیص بدم. مثلاً صدای دوبلر گینتوکی رو می تونم توی انیمه های مختلف بفهممB-)

بالاخره هرکسی یه عیبی داره دیگه;;)
مثلاً امیر آکیبا سلیقه اش خیلی عنیمه ای ـه و این هیچ اشکالی نداره. دلیل نمیشه ترولش کنیم که;))

پ.ن: خلیل دونو، شما که اختیارات بیشتری داری، برچسب "برند امیر آکیبا" و "سلیقه امیر آکیبا" رو به قسمت برچسب ها اضافه کن;;)

نه اینکه قبلی هایی که بهت گفتم رو خیلی رفتی دیدی اینم روش:D

اتفاقآ قسمت های 8و 9 خیلی خوب و جذاب دنبال شد در کل ارش راضیم جزء کارهایی بود که هیچ توقع خاصی ازش نداشتم ولی تا اینجا انیمه خوبی بوده
فقط World Trigger رو ندیدم! :دی بقیه ی چیزایی که معرفی کردی رو دیدم:دی

هنوزم به نظرم ضعیف ترین کار ورزشیه که دیدم:دی ، شخصیت اصلی خیلی رو اعصابه! بعد همه ازش الهام میگیرن که خفن بشن:-"

بالاخره هرکسی یه عیبی داره دیگه;;)
مثلاً امیر آکیبا سلیقه اش خیلی عنیمه ای ـه و این هیچ اشکالی نداره. دلیل نمیشه ترولش کنیم که;))

پ.ن: خلیل دونو، شما که اختیارات بیشتری داری، برچسب "برند امیر آکیبا" و "سلیقه امیر آکیبا" رو به قسمت برچسب ها اضافه کن;;)
تو که شرم و حیا نمیکنی به هر حال:دی
پس حداقل شایعه پراکنی نکن! خیلی هم سلیقه ـم خوبه:دی ، انیمه هایی که دوست میدارم همشون کارهای خوبی هستن:دی

"امیرپسند" هم باید اضافه بشه:دی

فقط World Trigger رو ندیدم! :D بقیه ی چیزایی که معرفی کردی رو دیدم:D

هنوزم به نظرم ضعیف ترین کار ورزشیه که دیدم:D ، شخصیت اصلی خیلی رو اعصابه! بعد همه ازش الهام میگیرن که خفن بشن:-"

از لیستی که بهت معرفی کردم کاملآ مشخص یود که همه رو دیدی:D

من تو پست بعدیم در مورد DAYS اصلآ صحبتی نکردم پست یکی دیگه از دوستان رو نقل قول کردم که در مورد قسمت 8و 9 همون انیمه اولی صحبت شده بود الان چرا قسمت دوم پست رو هم به خودت گرفتی نمیدونم :Dرو اعصاب بودن انیمه و کاراکتر های DAYS که جای خود داره حالا 24 قسمتی بودنش رو کجای دلمون بذاریم نمیدونم

از لیستی که بهت معرفی کردم کاملآ مشخص یود که همه رو دیدی:D

من تو پست بعدیم در مورد DAYS اصلآ صحبتی نکردم پست یکی دیگه از دوستان رو نقل قول کردم که در مورد قسمت 8و 9 همون انیمه اولی صحبت شده بود الان چرا قسمت دوم پست رو هم به خودت گرفتی نمیدونم :Dرو اعصاب بودن انیمه و کاراکتر های DAYS که جای خود داره حالا 24 قسمتی بودنش رو کجای دلمون بذاریم نمیدونم
Slam Dunk رو شروع کردم دیگه! :دی بقیه رو وقت نشده هنوز! ولی گرفتم همشون رو :دی
در کل سلیقه ی تو رو من قبول دارم دیگه :-" :دی

من قاط زدم:| نقل قول کردم،اومدم پایین پست محمدعلی هم خوندم،بعد که اومدم پست ها رو جواب بدم یادم رفت در مورد یک انیمه ی دیگه نوشته بودی=)) نقل قول رو،نقل قول نمیکنه همین میشه دیگه:-" (حافظه در حد دو دقیقه هم نیست:-") شما به بزرگیه خودت ببخش:دی

• Like
خوب این چند روزه تونستم one punch man و assasination classroom رو تموم کردم
وان پانچ من که عالی :D
اساسینیسشن کلاسروم هم بد نبود و برای یک انیمه ی ۲ فصلی خوب بود :D
چقدر این اپیزود آدم رو اذیت میکنه :((:|
و اینکه باید همینجا تموم میشد به نظرم قسمت ۲۵ دیگه اضافی بود
فری تیل هم شروع کردم تا قسمت ۴۰ که خوب بوده و امیدوارم افت شدید نداشته باشه :D

و اینکه نظرتون درباره ی deadman wonderland و black rock shooter و no game no lifeچیه؟ ارزش دیدن دارن؟:-?

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
خوب این چند روزه تونستم one punch man و assasination classroom رو تموم کردم
وان پانچ من که عالی :D
اساسینیسشن کلاسروم هم بد نبود و برای یک انیمه ی ۲ فصلی خوب بود :D
چقدر این اپیزود آدم رو اذیت میکنه :((:|
و اینکه باید همینجا تموم میشد به نظرم قسمت ۲۵ دیگه اضافی بود
فری تیل هم شروع کردم تا قسمت ۴۰ که خوب بوده و امیدوارم افت شدید نداشته باشه :D

و اینکه نظرتون درباره ی deadman wonderland و black rock shooter و no game no lifeچیه؟ ارزش دیدن دارن؟:-?
no game no life خیلی خوبه . کاراکتر های اصلیش واقعا عالی هستن . البته ناقص تموم می شه و معلوم نیست بقیش کی میاد. اون دو تا دیگه رو هم ندیدم.
پ.ن:انصافا چطور ansatsu kyoushitsu رو تحمل می کنید؟ هر قسمتش قرص خوابیه واسه خودش:|:D

no game no life خیلی خوبه . کاراکتر های اصلیش واقعا عالی هستن . البته ناقص تموم می شه و معلوم نیست بقیش کی میاد. اون دو تا دیگه رو هم ندیدم.
پ.ن:انصافا چطور ansatsu kyoushitsu رو تحمل می کنید؟ هر قسمتش قرص خوابیه واسه خودش:|:D
گفتم که در حد یه انیمه ی معمولیه و خوبه :دی
بد نیست اتفاقا از وسطای فصل ۱ خوبه بعد دوباره وسطای فصل ۲ به بعدم خوبه بقیش یه مقدار اضافیه :دی

من میخواستم بیام بگم Assassination Classroom خیلی خوبه:دی و هرچی رفت جلوتر بهتر شد:دی
آرک پایانی هم عالی بود:دی و کورو سنسه هم برام جزو کاراکترهای به یاد موندنی شد:x

بعضی ها هم یاد بگیرن چجوری باید یه داستان رو تموم کنند:|

کورو سنسه:(( :((
---
No Game , No Life هم بسی حال میده! ببینید:دی

Black Rock Shooter ... انیمه بی خودی بوو به نظرم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or